Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky,
hledám už dlouho zubaře pro celou rodinu. Možná jsem náročná, ale ani po projetí známého lékaře se mi nepodařilo najít zubaře, kde by se platilo opravdu jen nezbytné minimum, bral nové pacienty, bral děti a měl pojišťovnu 211. Máme teď skvělého zubaře, ale bohužel si ho nemůžeme dovolit a mám pocit, že dneska snad už ani zubař, kde člověk nenechá tisíce, neexistuje
Jsem z Prahy, ale klidně i něco na Praze východ a okolí.
@Jahudka84 píše:
Ahojky,
hledám už dlouho zubaře pro celou rodinu. Možná jsem náročná, ale ani po projetí známého lékaře se mi nepodařilo najít zubaře, kde by se platilo opravdu jen nezbytné minimum, bral nové pacienty, bral děti a měl pojišťovnu 211. Máme teď skvělého zubaře, ale bohužel si ho nemůžeme dovolit a mám pocit, že dneska snad už ani zubař, kde člověk nenechá tisíce, neexistujeJsem z Prahy, ale klidně i něco na Praze východ a okolí.
Nevadí, že se přidám? Já hledám pro svého muže a možná i pro sebe změnu. Moje zubařka mi přijde bohužel drahá a manželovi zubař bohužel zemřel. Ten byl skvělý a hlavně i rodinný přítel. Děkuji a jsem zvědavá jestli někdo někoho doporučí. ![]()
@Dorriana Jasně, jen se přidej
Jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
Já myslim, ž sehnat fakt levného zubaře jde tak max. přes známosti.
Táta měl ještě donedávna takového, ještě pomalu po rodičích
A pořád měl blbý kecy, jak to, že my platíme takové sumy (já a máma). No a zubař mu odešel do důchodu a už platí taky.
Fakt mě zajímá, jestli nějakého levného seženete.
Tak se odpojuji. Manzel si nasel nekoho na Jarove. Levny asi uplne nejsou, ale nabiraj. Tusim, ze jmeno pani zubarky je Anna Bielikova, webovky pry stomatologie Jarov. Drzim pesti. ![]()