Bolest při zoubkách

1.10.16 18:46

Bolest při zoubkach

Ahoj holky prosím chtěla bych se zeptat používáte některá jantarové korálky? Zajímal by me na ne názor
malej ma 10 měsíců 6 zoubku o kterých jsem ani nevěděla ze rouškou ale poslední tyden v noci strašně place a pořad si strka všechno do pusinky…tak premyslim jestli je pořídit či ne?
Moc děkuji za odpovědi ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21598
1.10.16 18:52

Koupila bych kousátka, chladítka a gel na zoubky. To vše jsi zkoušela? Upřímně, jak mohou nějaké korále pomoct od bolesti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
1.10.16 18:56

A já mám pocit, ze synovi pomohly, porizovala jsem po prvních problémech se zuby a od te doby jsme o zubech nevěděli…jakoze placebo efekt, ale u dítěte? Prvni syn zuby neprozival, maximálně mel rýmu, ale druhy nespal, plakal a mel teploty. S korálky to ustalo, sundali jsme až s poslední stolickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.10.16 18:59
@janisska píše:
A já mám pocit, ze synovi pomohly, porizovala jsem po prvních problémech se zuby a od te doby jsme o zubech nevěděli…jakoze placebo efekt, ale u dítěte? Prvni syn zuby neprozival, maximálně mel rýmu, ale druhy nespal, plakal a mel teploty. S korálky to ustalo, sundali jsme až s poslední stolickou.

a neprodala byste je? scháním a nikde nemají…taky řeším, to co zakladatelka a věřím, že ty silice pomáhají. Jen se bojím - neroztrhne je dítě a nespolkne třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.16 19:00

Zkoušela jsem všechno calgel nurofen na noc kousatka ale nic nepomohlo a prave sem se docetla o koralkach tak to asi vyzkousim dela mi hrozne zle kdyz malej place a ja mu nemůžu pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21598
1.10.16 21:24

@sabina bublova jo tak to chápu, že po všech klasických osvědčených radách člověk sáhne k alternativě. Tak držím palce, aby pomohly. Mým dětem vždy stačil ten Calgel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
1.10.16 23:14

@zouii máme je schované na památku, navíc jsou dost zašle od všech krému a mýdel. Syn je mel cca rok a pul, i si je dával do pusy, nesundali jsme je za celou dobu a neroztrhly se, ani se nikdy neskrtil. Kupovali jsme tenkrát přes e-shop s latkovyma plenkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.