Trhání spodní osmičky - FN Olomouc

185
2.10.16 09:25

Trhání spodní osmičky - FN Olomouc

Ahoj musím na trhání osmičky do FN Olomouc. Můj pan doktor mi ale neudělal rentgen a neřekl jestli ji mám správně rostlou nebo je tam problém. Mám si tam nějaké dopoledne až bude chladněji zajít a dělají to na počkání. Jaké máte zkušenosti se stomatochirurgií olomouc a s trháním osmiček tam? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
177
2.10.16 09:47

Ahoj šla bych do FN klinika zubního lékařství poblíž Nám. Hrdinů - jsou tam fakt špičky a super péče. Já řešila problém tady v Praze a nešlo to a tam mi pomohli a zub zachránili a dokázali podle Prahy nemožné (podle nich celkem možné a očekávané).. a trhání osmy úplně v klidu (rostla mi křivě, tlačila na nějaký nerv a měla jsem z toho migrenoidní stavy) obojí bylo na stomatochirurgii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
2.10.16 09:55

Bez rentgenu bych do toho nešla. Já podle svého vím, že budu muset pod narkozu, křivé kořeny, co normálně nevytrhnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
2.10.16 10:53

Já byla nejdřív v jednou a po roce se dvěma osmičkama najednou. Nejdřív v dr. Paroulka u Terna a pak na železniční poliklinice u takového starého dr. A oba byly naprosto úžasní. Jsem hodně citlivka a nic mě nebolelo. Je to chvíli nepříjemné ale po minute či dvou bylo po všem a to mi oba říkali, že mám kořeny které jsou obrovské a má je málo kdo. Ten strach před tím zákrokem je tisíckrát větší než bolest při trhání. Teď bych šla klidně znovu. Doporučuju 3-4 dny před trháním začít brát Arnika montana- je to bylinka ve formě antiperle cucá se to. Koupíš v lékárně přibližně za 100kč a já na to nedám dopustit. Urychluje to hojení, krásně se ta rána uzdraví. Já měla opravdu velké a několik stehů.
Bohužel z FN zkušenost nemám.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.