Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky nemamte nekdo dobryho zubare? ja se zubare bojim jak cert, a hlavne aby mne pichnul pri vrtani injekci.
No já se přidám a počkám, protože já a zubař to je jedno velký trauma…
Ja chodim k dr. Opletalove je to mlada doktorka, fakt hodna. Vsechno vysvetli a nejni zbytecnej drson. Zubare se taky bojim, jak cert krize, ale sem chodim docela rada. Dokonce mi ted pred nedavnem trhala osmicku a vsechno dobry, ani jsem to necitila
Ja myslim, ze porad jo ![]()
Klinika Ascendent tady urcite berou, jsou to mladi doktori. Znama tam chodi s detma a pry taky dobry. Ale nevim teda, jak pro dospelaky ![]()
Ja jsem nejvic spokojena se zubari na Tomkove namesti. Konkretne Renata Zichova, nikdy me od ni nic nebolelo. Je uzasna a dela nadherne zuby, klinika je moderni, naji super vybaveni a ani nejsou tak drazi, dojizdim tam az ze Zlina a stoji to za to
@habet muzu se te zeptat ja uz u zubare dlouho nebyla, platila jsi za blombu, mebo za injekci?
@habet píše:
Ja chodim k dr. Opletalove je to mlada doktorka, fakt hodna. Vsechno vysvetli a nejni zbytecnej drson. Zubare se taky bojim, jak cert krize, ale sem chodim docela rada. Dokonce mi ted pred nedavnem trhala osmicku a vsechno dobry, ani jsem to necitila
Já k ní chodím taky, ale nevím, co si myslet
.Trhala mi sedmičku tak, že se na pohotovosti zhrozili, jak mi tu díru rozšklebeně zašila, protože mi do ní šly zbytky jídla a začlo to hnisat. Jenže co zubař, to jinej názor
Jinak teda musím nechat, že je příjemná, ochotná
![]()
@hanka1120 píše:
@habet muzu se te zeptat ja uz u zubare dlouho nebyla, platila jsi za blombu, mebo za injekci?
za injekci ani za obyč amalgánovou plombu by se platit nemělo, aspoň jáu svýho zubaře neplatím
jinak je teda taky super, ale nepřibírá pacienty…
Nevím, jestli bere, ale je to super zubař - MUDr. Čolakov, Komín
@hanka1120 no platila jsem za cisteni zubu, protoze jsem fakt dlouho nebyla a pak kdyz mi trhala tu osmicku, tak asi 30kc za injekci
Habet to mi je jasne nejakych tech 30 kc.ale nekdo chcou treba za injekci 150kc.
@hanka1120 no ja prave kazy moc nemam a u tehle jsem 3roky, za tu dobu mi fakt jen cistila ten zubni kamen a trhala tu osmicku =)) ale ma myslim cenik na svym webu