Zubař v Praze

270
3.10.10 23:52

zubař v Praze

ahoj chtěla bych se zeptat jestli někdo neví o zubaři v Praze ,který ošetřuje pod narkózou a má ceny na splátky.Protože moje finanční situace není moc dobrá a mám vysokou kazivost zubů.Pod narkózu chci jít proto že mám ze zubaře ohromný strach,Dokonce se mi podařilo v čekárně už dvakrát zkolabovat. :oops: A fakt už nevim jak to řešit. :think: Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
penduska
4.10.10 07:54

Zubařka

Zkus MUDr. Janu Vondrovou (http://www.firmy.cz/…smichov.html), je to nejlepší zubařka široko daleko. Jsem její bývalá spolužačka z gymplu a jezdím za ní až z Vysočiny. Též jsem k ní zaregistrovala svoji kamarádku z Vršovic, která má, stejně jako ty, panickou hrůzu ze zubařů, a nemůže si ji vynachválit. Díky Janě už má i nové krásné zuby. :) Určitě se s ní domluvíš, když tak řekni, že ti jí doporučila penda. :D

• Citovat
  • Upravit
270
4.10.10 09:38

Děkuju moc,už jsem myslela že nenajdu někoho kdo bude mít se mnou trpělivost.Hned na to kouknu.

Prosím tě internetovou stránku nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
penduska
4.10.10 10:25

Ne, nemá. Jen to info, co jsem ti poslala. Ale je senzační, fakt. A její sestřička (zdravotní) taky. A pokud máš děti, její specializace je dětská zubařka, čili nebude problém se domluvit i na jejich zaregistrování. Zkus to, snad tě neodmítne. Kdyby náhodou, odkaž se na mě, já to unesu. :D

• Citovat
  • Upravit
270
4.10.10 10:29

tak děkuju moc,malý už zubaře má,ten s tím zatim nemá problém uvidim třeba bych ho časem zaregistrovala tam.Hned jak budu mít více času tak si tam zajedu a dám vědět jak to dopadlo.Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
9.12.12 23:47

Ahoj holky, chci se zeptat, u nás na Žižkově je nová zubařka, naproti Riegráku v Rajský a ta vedlejší je Vozová, nemáte někdo zkušenost sní? Bere i děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TereziaSK
10.12.12 00:00

To neviem.

• Citovat
  • Upravit
2390
17.12.12 14:40

Tak nějaký zubař nejlepe na P3, nebo 2, dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.16 09:59

Zubař Praha 2

Ahoj,
nevím, jestli je to stále aktuální, ale na Praze 2 chodím do Schill Dental Clinic a jsem moc spokojená. A co vím, tak nové pacienty (i děti) berou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.