Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ahoj chtěla bych se zeptat jestli někdo neví o zubaři v Praze ,který ošetřuje pod narkózou a má ceny na splátky.Protože moje finanční situace není moc dobrá a mám vysokou kazivost zubů.Pod narkózu chci jít proto že mám ze zubaře ohromný strach,Dokonce se mi podařilo v čekárně už dvakrát zkolabovat.
A fakt už nevim jak to řešit.
Díky za info
Zkus MUDr. Janu Vondrovou (http://www.firmy.cz/…smichov.html), je to nejlepší zubařka široko daleko. Jsem její bývalá spolužačka z gymplu a jezdím za ní až z Vysočiny. Též jsem k ní zaregistrovala svoji kamarádku z Vršovic, která má, stejně jako ty, panickou hrůzu ze zubařů, a nemůže si ji vynachválit. Díky Janě už má i nové krásné zuby.
Určitě se s ní domluvíš, když tak řekni, že ti jí doporučila penda. ![]()
Děkuju moc,už jsem myslela že nenajdu někoho kdo bude mít se mnou trpělivost.Hned na to kouknu.
Prosím tě internetovou stránku nemá?
Ne, nemá. Jen to info, co jsem ti poslala. Ale je senzační, fakt. A její sestřička (zdravotní) taky. A pokud máš děti, její specializace je dětská zubařka, čili nebude problém se domluvit i na jejich zaregistrování. Zkus to, snad tě neodmítne. Kdyby náhodou, odkaž se na mě, já to unesu. ![]()
tak děkuju moc,malý už zubaře má,ten s tím zatim nemá problém uvidim třeba bych ho časem zaregistrovala tam.Hned jak budu mít více času tak si tam zajedu a dám vědět jak to dopadlo.Díky moc ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, u nás na Žižkově je nová zubařka, naproti Riegráku v Rajský a ta vedlejší je Vozová, nemáte někdo zkušenost sní? Bere i děti?
Ahoj,
nevím, jestli je to stále aktuální, ale na Praze 2 chodím do Schill Dental Clinic a jsem moc spokojená. A co vím, tak nové pacienty (i děti) berou. ![]()