Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ahoj
můžu doporučit svého zubaře:o) je naprosto perfektní, mladý, příjemný… začla jsem k němu chodit na dopručení kámošky (dělala mu přšed mateřskou zubní sestru.) Jediná nevýhoda byla že nedělal na pojišťovnu a vše se platilo… ale od tohoto května změnil místo, sídlí na Rybkova 9, a hlavně dělá na pojišťovnu,,,, takže prostě běžné věci neplatíš… Je fakt perfektní - díky němu jsem se přestala bát zubaře… a hlavně jelikož začal dělat ted na tu pojišťovnu, tak bere nové pacienty… Opravdu můžu doporučit… a že já si ze zubama užívám už od mládí.. spravuje mi to co má bývalá zubařka zprasila…
tel do ordinace 541233774 dr. Dalibor Badal
a bere i děti… s Michalem k němu půjdeme za týden
Hlavně dělá všechno pečlivě, takže hned poprvé jsem byla překvapena dobou, kterou jsem v křesle proseděla… ale už jsem si zvykla:o))) a beru to tak že na jeho práci si prostě nemůžu stěžovat
Pokud budeš chtít ješžě něco vědět tak napiš SZ
Díky moc, něco takového jsem potřebovala. Už mám nejvyšší čas. Děkuju.
Ahoj holky, taky strašně moc děkuju za tip. Snažila jsem se najít nějakého zubaře a všichni měli plno nebo objednávali až třeba na leden, prostě děs. Zavolala jsem Mudr Badalovi, objednal mě za 14 dní, takže paráda. Byl strašně ochotný a chválil si, že jsme mu tady na emiminu udělaly reklamu a že se na něj teď obrací holky od nás. Takže všechny holky z emimina se sejdou u zubaře
![]()
Nvštívila jsem pana doktora Badala. Proseděla jsem v křesle skoro dvě hodiny a mooooc velká spokojenost. Je moc hodný, skoro to nebolelo, všechno mi vysvětlil, zodpověděl dotazy, objednal na další měsíc. Takže opravdu doporučuju všem ![]()
Ahoj holky,nevíte jeslti ten Badal furt bere? já vím nejlepší by bylo si zavolat, jenže mě už je skoro trapné nekam volat. Ty sestry se mi snad vysmívají..nebereme, máme stop stav, co jste prosímvás čekala..achjo.. ![]()
Ahoj holky,
tak nedavnou absolventku MUDr. Kristinu Filipi rozhodne nedoporucuji. Preradil mne k ni jeji manzel -take zubar, prestoze v te dobe podle informace z VZP jeste jako Slovenka nebyla v Ceske republice opravnena vykonavat samostatnou lekarskou cinnost.
Opakovane a bez jakehokoli vysvetleni mi odmitala pouzit amalgan (obycejny i kapslovy) na zadni zuby, kde je vzhledem k vysokemu tlaku pouziti bile vyplnove hmoty problematicke a navic spojene s dalsimi riziky. Asi proto, ze amalgan vetsinou hradi VZP a kapslovy je za maly priplatek, naopak bila kompozitní plomba je draha a o nejaké zaruce pri jejim vypadnutí nebo nucenem odvrtání nemuze byt rec (pacient vse hradi znovu).
I pri prvni kontrole naseho ditete (bez lekarskeho zasahu) si za tzv. konzultaci aj. nauctovala castky, az se mi protocily panenky. Nasla jsem si tedy noveho zubare, kde pojistovna plne hradi periodicke kontroly a lekar hledi vic na pacienta nez na svuj financni zisk.
V nedavnem inzeratu, kdyz po prestehovani do noveho domu k nadrazi hledali setricku, se chlubili, ze jejich ordinace je luxusni klinika. Ano, ale predevsim a zejmena finance…
Prosím o radu, jestli nevíte o zubaři v Brně. Všichni mají tak nějak plno. Nevíte o někom, kdo ještě bere nové pacienty a je dobrý? Děkuji Sindarela