Zubní kartáčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
22.6.11 09:59

Zubní kartáčky

Ahoj maminky,
jak jste na tom se zubními kartáčky pro své ratolesti?? Jde mi o trvanlivost kartáčků pro děti 0-3 roky. Kupuju v prodejně ProfiMed, vyzkoušela jsem značky Tepe, Aquafresh, Tandex a všechny vydrží cca 3 týdny. Jelikoš nejlevnější kartáček stojí 55 kč, je to masakr. Já sama mám Curaprox, chci ho koupit i malému ale ten je za 130. Budu muset obětovat asi a doufám že vydrží dýl. V drogerii jsou sice levnější ale žádný neměl rovná vlákna. Jak jste na tom Vy? Máte nějakou osvědčenou značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10141
22.6.11 10:22

.

Příspěvek upraven 31.01.14 v 16:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
22.6.11 10:28

.

Příspěvek upraven 31.01.14 v 16:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
22.6.11 10:31

přesně :palec: je to tam předražené já kupovala za 145 kč jedině curaproxové mají je v drogerii slecker no a pak ještě v dm a tepe jsou taky dobré ale nemám zkušenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.6.11 12:36

Přesně tento kartáček http://www.docsimon.cz/…bni-kartacek mi nabízeli za 130 kč… Ty Curaproxy pro dospělé stojí plus-mínus všude stejně, šlo mi hlavně o ty dětské a jaké s nimi máte zkušenosti. Vím že v ProfiMedu je to předražené ale mají všechno pohromadě, všechno ukážou a poradí. Mám teď rovnátka a jsem po chirurgickém zubním zákroku a netušila kolik „kartáčků“ budu potřebovat… Na poprvé proto chodím tam, kde si můžu všechno vyzkoušet a osahat, podruhé už si to třeba nechám objednat u nás v lékárně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
22.6.11 13:45

holky, vždyť curaprox pro děti se dá sehnat za 70 korun, neblázněte a nekupujte to hned v první drogerii, ve které to uvidíte 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
22.6.11 13:51

my máme tenhle…

http://www.lekarna.cz/…0-supersoft/

Jinak pro nás dospěláky kupujem taky Curaproxy, ale tu sadu tří, takže tři nás vyjdou na 140 - 150 :nevim:

Tyhle -
http://www.lekarna.cz/…3-za-cenu-2/

Je fakt, že poprvé jsme ten dětskej kupovali v DMku a tam ho maj za těch 120 korun, což je fakt mazec, když se dá sehnat mnohem levněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.6.11 14:34
lalina211 píše:
Ahoj maminky,
jak jste na tom se zubními kartáčky pro své ratolesti?? Jde mi o trvanlivost kartáčků pro děti 0-3 roky. Kupuju v prodejně ProfiMed, vyzkoušela jsem značky Tepe, Aquafresh, Tandex a všechny vydrží cca 3 týdny. Jelikoš nejlevnější kartáček stojí 55 kč, je to masakr. Já sama mám Curaprox, chci ho koupit i malému ale ten je za 130. Budu muset obětovat asi a doufám že vydrží dýl. V drogerii jsou sice levnější ale žádný neměl rovná vlákna. Jak jste na tom Vy? Máte nějakou osvědčenou značku?

Ahoj, dceři kupuji v lékárně Lacalut (cena cca 50 Kč), ale taky vydrží měsíc. Prostě to tak beru a nejřijde mi to jako velká částka nebo vyhozené peníze :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Resutz
22.6.11 16:59

Ahoj, tak my kupujeme synovi tak zhruba od dvou let (nyní 4r 4m) tento dětský Spokar:
http://zubni-kartacky.heureka.cz/…detsky-3432/
Curaproxem jsme byli „zblbnutí“ od původní zubařky, Spokar nám i synovi vyhovuje. A kartáček by se stejně měl co měsíc obměňovat, ale to je na jinou debatu. My kupujeme v Globusu. Však můžeš koupit jeden na zkoušku, cena je příznivá nee :-D ?
 Resut

• Citovat
  • Upravit
26093
22.6.11 17:08
Resutz píše:
Ahoj, tak my kupujeme synovi tak zhruba od dvou let (nyní 4r 4m) tento dětský Spokar:
http://zubni-kartacky.heureka.cz/…detsky-3432/
Curaproxem jsme byli „zblbnutí“ od původní zubařky, Spokar nám i synovi vyhovuje. A kartáček by se stejně měl co měsíc obměňovat, ale to je na jinou debatu. My kupujeme v Globusu. Však můžeš koupit jeden na zkoušku, cena je příznivá nee :-D ?
Resut

Ten spokar je ale hrozně tvrdej… Aspoň ve srovnání s tím curaproxem určitě… :roll: Takže já bych do toho nešla, i „soft“ Signal nebo ten Spokar je mnohem tvrdší než ty Curaproxy… :nevim: KDyž jsme jeli na dovolenou v dubnu, museli jsme koupit jinej kartáček (lékárna nebyla otevřená :-D ), volba byla signal a fakt jsem celou dobu trpěla při čištění… :nevim: :mrgreen: Protože byl hrozně tvrdej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.6.11 19:15

Možná si budete myslet že jsem čuně ale mi Curaprox kartáček vydrží strašně dlouho aniž by se roztřepil, radši ani neřeknu po kolika měsících jsem ho měnila :D:D nečekám že mi ten dětský vydrží půl roku ale zatím čistíme jednou denně před spaním a 3 týdny je opravdu hodně málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
22.6.11 19:44
lalina211 píše:
Možná si budete myslet že jsem čuně ale mi Curaprox kartáček vydrží strašně dlouho aniž by se roztřepil, radši ani neřeknu po kolika měsících jsem ho měnila :D:D nečekám že mi ten dětský vydrží půl roku ale zatím čistíme jednou denně před spaním a 3 týdny je opravdu hodně málo…

My měníme po třech měsících cca :oops: A to ty kartáčky vypadaj jako nový :-D Jen ten malýho byl roztřepenej trochu od toho, jak ho kousal ze začátku, ale teď už v pohodě… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.6.11 22:06

Ahoj, já sem Verunce koupila karáček Elmex a zubní pastu stejné značky :-) Všechny zoubky ji září jako perličky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
23.6.11 08:19

curaprox je super, super, ultra soft se koupí v normální lékárně za 70 kč a trojpack za asi 140,– A doporučuji nekupovat dětské, ale normální dospělej. Dospělej ultra soft curaprox má mnohem šetrnější a měkčí štětinky než většina dětských kartáčků.
Vyčistit zoubky a nenechat ho dítě kousat - to zoubkům nepomůže a ničí to kartáčky.

profimed je hrozně předraženej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.6.11 08:49
ygreen píše:
curaprox je super, super, ultra soft se koupí v normální lékárně za 70 kč a trojpack za asi 140,– A doporučuji nekupovat dětské, ale normální dospělej. Dospělej ultra soft curaprox má mnohem šetrnější a měkčí štětinky než většina dětských kartáčků.
Vyčistit zoubky a nenechat ho dítě kousat - to zoubkům nepomůže a ničí to kartáčky.profimed je hrozně předraženej.

Ale dětskej curaprox je ještě měkčí, než ty jejich dospělácký kartáčky… :wink: Jinak nám zas zubař říkal, že prckovi kartáček máme nechávat i jen tak na hraní, aby si na to prostě zvykal… Člověk sice utratí víc, ale co už…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí