Zvětšená sliznice a Orgametril

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
19.4.11 21:26

Ahoj Bejby :-)
tak doufam, ze jsi toho sveho chlapa poradne poznasilnovala a konecne se dockas :mrgreen:
neverila bys, ale mela jsem to v sobotu dostat a mrcha porad nikde :-? rano jsem se testovala a byl negativni…trochu mam strach, jestli mi to nerozhodil ten orgametril!! nechce se mi cekat takovou dobu na ovulku :evil: tak nevim…ani nemam zadne menstruacni priznaky…prsa me bolely, ale uz prestaly…nevim, jsem uplne nejaka zmatena :nevim:
jake jsi mela priznaky u tveho prvniho otehotneni?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
19.4.11 22:57

prvni priznaky-dvy dny zpozdeni a pak nasledovala dva dny menstruace(odstupem casu jsem si uvedomila ze to bylo spineni-zahnizdovani vaicka)treti den slabe spineni a ctvrty den nic a bylo mi to velmi podezrele nebot mi vam menstruaci pravidelne a 4dny vkuse a tak jsme si udelala tehu test a byla tam slaboulinka druha carka,mela jsme caste boleni hlavy a jedine co pomohlo bylo jidlo a zniho nic me zacali bolet zada-bederni cast zad,a to me nikdy nebolely .možna je natestovani u tebe brzo zkusto za dva dny znovu,mozna uz pujde vydet slabej duch,nevim jaky mas cyklus abych ti mohla poradit kdy testovat.ja mam cyklus 25dni a ovulku 14DC,ja testuji az 18den po ovulaci nebo 32den cyklu to se mi ukaze alespon slabej duch,driv to u me nema cenu testovat.zkus pockat jeste dva dny a testuj znova,jinak si zajdi k doktorce a pichneti vyvolavacku,ten orgametril muze zpusobit ze budes mit delsi cyklus nez jsi zvykla nebot jen je v něm obsazen progesteron na vytvoreni zluteho teliska a sliznice a popripade pro budouci udrzeni tehu,při prvnim mesici uzivani orgametrilu muze tělu trvat nez si usporada hladiny hormonu v těle,druhej cyklus by mel byt uz v poradku,pri orgametrilu bys nemela mit bolestivou menstruaci.mě vecinou boli prsa po ovulce,chlapa jsme dostanecne vyždimala ale po predeslich zkusenostech neverim zadnemu priznaku ktery se obevi na mem těle,dneska me hlava boli az mi je na zvraceni a zada me boleli rano tez bradavky mam citlivejsi a svědime-nevěrim to mu ze bych byla těhu a ze by se zadarilo,jen kdyby to byla pravda skacu tri metry vysoko,vsechny ti to priznaky radši prisuzuji proběhle ovulaci aby za 14dni nebyla zklamana,dej vedet jak ti dopadl těhu.test,jo a zadne priznaky taky nemusis mit do6-7tt,ale pak si to uzijes dvojnasobne to ho se neboj a nebo muzes mit pohodove těhotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
20.4.11 22:44

ahoj, no ja mam dneska 32den a porad nic…otestuju se znovu zitra rano a kdyz bude negativni tak si zajdu na vyvolavacku…vis jak to je, nechci byt zklamana jestli to je vazne jenom tim, ze jsem zacala brat ty prasky…ale porad na to myslim, kontroluju kalhotky 100× denne, mackam si prsa :lol: …no vsak urcite vis,jak to myslim! muj pritel je uz se me hotovy, jak o tom porad mluvim a kontroluju a hledam na netu!! je to k zblazneni!
moc doufam, ze vsechny ty priznaky co mas, se potvrdi a ty se konecne dockas…bylo by super,kdyby jsme se staly cekatelkami ve stejnou dobu :mrgreen: musely bychom zalozit novou diskuzi a misto snazeni by jsme presly do cekatelstvi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
20.4.11 23:32

AHOJKY,to mi povidej jakej zazrak by to bylo kdyby jsme byly obě čekatelky, snad nam uz bude dopřano,ja si myslim ze je to zbytečne se neustale kontrolovat pokud te neboli v podbrisku jako by jsi mela dostat MS-tož muže byt tež jeden z přiznaku,a testik by mel byt uz taky pozitivni mel by tam byt alespon slabej duch,at ti doktorka pro jistotu veme krev na HCG at jsi klidnejsi a tez bych ji poprosila jestli by mi neudelala rozbor krve na hormony a mineraly,pokud budou hladiny špatne tak by ti mela doktorka předepsat čeho mas malo,a mas dobrou štitnou žlazu?pokud štitna žlaza špatně pracuje tak je tez problem otěhotnet,a bereš magnesium pri nedostatku je tez problem,kdyz jsme se svěrila svemu endogrinologovy ze chci otěhotnet tak mi napsal magnosolv-magnesium,prej ho mam nedostatek,jinak by mi ho nedal kdybych nerekla ze chci mimnko.ze sve zkusenosti ti muzu poradit nepozoruj se tak,akorat se nervujes a tim davas sygnal tělu ze neni neco v pořadku a tim ti i oddali ovulaci-tělo si proste rekne ze neni pripraveno,bud vklidu,a připrav se na těhotenstvi klidna a vyrovnana,sama vim ze to neni snadne ze zactku jsme byla to same,drzim pěsti ze budes mit dobre zpravy,kdyz ne tehle cyklus tak pristi to určite vyjde hlavu vzhuru a věř si.ja si projistotu zadnou nadeji nedavam,tech zklamani jsme uz mela dost radši to přisuzuji ovulce ktera probehla-je to snazši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
23.4.11 21:17

Ahoj bejbe, tak jsem si udelala test a je tam!!!!!! :mrgreen: Slaboucka carka tam byla v patek a dneska rano uz dalnice!!!! to je uplne neuveritelne!!!! ja tomu nemuzu verit! tedka ale musim byt v klidu a pockat na krev a pak uz to muzu rozkriknout celemu svetu…jen doufam,aby tam bylo vsechno okej! Co ty? jak se citis????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.4.11 00:09

ja jsem ti to rikala ze mas pockat ze to tam bude,gratuluji,konečne se to zadarilo a ty ses dockala velmi obrovska gratulace,věr to mu ze vsechno bude v poradku,sama uvidis jak se bude časem všechno vyvyjet,drzim ti pěsti at mimčo vydrži az do porodu.ja jeste nevim necham se prekvapit uvidim jestli ve stredu dostanu mrchua jestli tak se budu modlit aby to nebyl rozhozenej cyklus a testovat se budu az dalsi pondeli driv to nema u me cenu,najednou veškere priznaky vymizely neboli spis ja si jich ani nevsimam a nepozoruju se tk sama uvidim ale neverim ze by se povedlo a nejhorsi je kdyz vidim male miminko od kamaradek tak mi je dobreku kdyz si jen vzpomenu ze bych tet uz byla v 14tt,a jeste k to mu mame v panelaku tehotnou hlcinu ktera je mladsi o dva roky a uz ceka druhe,rikam si proc to ta priroda tak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
26.4.11 23:13

Ahoj, dekuji moc…porad tomu nejak nemuzu verit a dokud to nebudu mit 100% potvrzene od doktora, tak si to ani nejak nebudu pripoustet…ani mi neni nijak spatne…jenom bych porad spala :-D
a co ty?? jak se citis??? nejake novinky? uvidis, ze se taky dockas.....moc ti to preju :huban: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.4.11 23:46

ahoj,dneska jsem si udelala testik mamatest 10,zitra mam dostat menstruaci ale nejak jsme to nevydrzela a delala uz dneska a byl tam slaboulinkej duch nejak tomu nemuzu uverit jen je to 12den od ovulace pokud jsme nevidela na testiku špatne,špatne mi taky neni a mam ruzne priznaky ktere si ale nechci pripoustet projistotu nebot si je nechci namlouvat tak jak kdysi,kazdou malickost jsem si pripoustela a nakonec zklamamni,zitra si tez zajdu na krev at vim a ve ctrvrtek nebo v patek uz budu vedet vysledky.nečekas na vysledky nejak dlouho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.4.11 21:39

na krvi jsme nebyla,nebot dalsi testik byl uz negativni,opravdu mamatest dela falešne pozivni vysledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
29.4.11 20:33

takze jsi to dostala nebo mas jenom negativni test?? hlavne se nevzdavej, ono to prijde, uvidis:))
no ona ta pece v anglii( nevim,jestli ses divala,ale bydlim na jihu anglie) je trochu jina, nez v cesku…jak jsem si udelala test a byl pozitivni, zavolala jsem memu doktorovi, ten mi pogratuloval (debil) a rekl ze musim pockat az budu vice nez 6 tydnu,pak zavolat do nemocnice do baby centra a oni si me pozvou na kontrolu mezi 10. a 12. tydnem…a tam mi udelaji utrazvuk a reknou mi, jestli teda jsem tehotna, jak dlouho atd… oni to tady maji takove lazo plazo…kdybych zacala krvacet do toho 12.tydne tak to berou jenom jako zpozdenou menstruaci a to, ze jsi mela pozitivni test je irelevantni a nebylo to tehotenstvi, jenom nejaka porucha…ani si te nepozvou na kontrolu…no to me prave trochu stve, protoze tady ani nedelaji zadne vaginalni vysetreni, budu mit jenom ten utz ve 12. tydnu pak kolem 22.tydne a pak pred porodem…a to je vsechno! ale zase na druhou stranu, kdyz se nebudu citit dobre, tak mi daji nemocenskou jak dlouho budu chtit…takze to je zase v poho…kdyz me budou v praci stvat, pujdu na nemocenskou na 6. mesicu a oni nenadelaji nic :mrgreen:
a co ty? jak se mas?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
29.4.11 23:54

mrcha prisla ale co se da delat,ale ja jsem si to myslela,ze tenhle cyklus po potratu bude anovulacni,tenhle cyklus by uz mel byt normalni.ne ne nedivala jsem se na tvuj portal tak jsme ani nevedela ze zijes v anglii,lekarska peče je tam trochu na hlavu,to neni normalni aby jsi sla na prvni kontrolu az 12tt,plod muze odumřit jeste driv nez zacne byt srdicko a jak to pak chcou poznat na UTZ-neboj tvuj připad to nebude,a pokud zacnes krvacet tak se jedna o potrat a pokud se nevyplavy všechno z těla ven samo, tak se musi na revizi,jinak hrozy otrava těla,nebot placenta ktera v tobe zustane zacne hnisat a rozkladat a bekterie putuji pak po celem těle,je to nebezpečne, tak jak tohle muzou brat na lehou vahu a jeste tvrdit ze se jednalo o spozdenou menstruaci,děloha se musi vyčistit a připravit se na dalsi těhua hlavne odstanit HCG z krve atd… .tak se prosim tě hodne ale hodne šetři nic nezvedej a netahej a uz vubec neohybej břicho(me se to stalo osudnym)vubec se neunavuj a stale jen odpocivej at se proboha nic nestane a at tě nezacne popichavat v podbrisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
30.4.11 22:58

jojo tady je ta pece celkem k hovnu…i si rikam, ze bych radeji byla doma v cesku, abych vedela, ze je vsechno v poradku… oni tady rikaji, ze kdyz zacnou holky krvacet do 12.tydne, tak se jim stejne pomoct neda, takze je lepsi,aby se s tim telo popralo samo :nevim:
no budu jenom doufat, ze u me bude vsechno v poradku :-)
snazim,se byt opatrna a nezvedat nic tezkeho,ale zase nechci byt uplne k nicemu, ze nemuzu nic delat…tak se snazim to takhle vyrovnat a delat vsechno polovicne :wink: v praci si jeste nevsimli, tak jsem rada :mrgreen:
co myslis tim, ohybat bricho? a jak se ti to stalo osudnym??
je mi lito, ze totento mesic nevyslo,ale alespon vis, ze mas cyklus po potratu v poradku a pristi ovulacku muzes zase znasilnovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.5.11 11:39

ahojky,pokud ta peče je tam opravdu takova tak nedelej ani nic napul a neomlouvej to tím ze je ti dobre,projistotu opravdu nic nedelej pokud nebudes mit alespon jedno vysetreni za sebou a nebudes mit potvrzene že je tehotenstvi v poradku a netahej vubec těžke tazky s nakupem.s tim brichem jsem to mela tak ze ja mam doma činskeho nahače kterej potrebuje jedno za dva mesice oholit,a venu byla jeste zima tak jsem ho dala do vana a jak jsme byla pres vanu ohnuta tech 30min.a holila tak to se mi stalo osudnym,a druhy den rano me tak popichovalo v podbrisku a uz jsme tušila ze se neco deje,to bylo jine pichani v podbrisku nez predtim,to ze jsem těhule jsem vedela z testu,ale nevedela jsem ze mam velmi riziove těhu u doktorky jsme v te dobe nebyla mela dovolenou tak jsme hnedka jela do nemocnice a tam mi rekli ceho jsme se obavala jen kdyby si me videla jake jsme delala sceny u doktora kdyz mi oznamil ze musim na revizi a jak jsme mu vyčetla ze mi hnedka nedali neco na udrzeni těhu hned ten prvni den.tak se opatruj a nic nedelej nestalo by ti to zato a pak by sis to jen vyčitala jak ja ze jsem sla vubec holit sveho milacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
3.5.11 20:47

jojo to ja se snazim, byt opatrna a nic moc netahat…ale taky si to kolikrat neuvedomim…treba zrovna vcera jsem byla u kamaradky a ta ma 8mesicniho syna a ja jsem ho nosila asi pul hodiny nez me trklo, ze bych asi nemela tak dlouho…doufam, ze to nebude mit na to moje miminko nejaky vliv…
to je hrozne, co se ti stalo, aled myslis, ze to vazne bylo jenom tim ohnutim? treba uz tam bylo neco spatne a treba to na to nemelo zadny vliv.....verim ti, jak jsi musela byt nasrana na doktory, vubec se ti nedivim :wink:
doufam, ze jsi mela pekny vikend a zatim paa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
raffaella
4.5.11 08:35

Ahoj prosim te psala jsi že bereš Sarapis?je dobrý? ja pořád o něm premýslim, je víc druhu nevim který koupit.je v tom mateří kašička, která pomáhá aby ti rostla děložní slinzice mám ji nizkou 4mm.Snažíme se pres rok o miminko.dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex