Zvětšená sliznice a Orgametril

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
5.5.11 19:23

ahojky holciny omlouvam se za zpozdeni.
Simsim jj bylo to tim ohnutim,nebot jak jsme byla ohnuta tak jsme ucitila takove skřipnuti v tělě,jinak bych si toho ani nevsimla za normalni situace,ale od te doby co jsme vedela ze jsem tehu tak jsem byla vnimavějsi na sve tělo,tak když jsme ucitila skřipnuti v podbrisku a silne bodnuti hnedka jsme vedela ze je neco spatne a taky ze jo zacala jsme mirne spinit coz by nemelo v tehotenstvi vubec byt a hned ten den jsem vecer jela do nemocnice,v nemocnici ochotni jak pr… takze prvni pomoc mi nedali proti hrozicimu potratu.
Rafael ano sarapis beru a je velmi vybornej,beru sarapis v klimateriu pro zeny po 50 roku.me upravil cyklus kned druhej mesic,ale kazda žena me sve tělo jine,u nektere trva dele uprava cyklu a nektere se upravi hnedka.sarapis je pro pravidelnou menstruaci uprava cyklu,na pravidelnou ovulaci a vytvoreni žluteho těliska a tež na tvorbu a rust delozni sliznice na pripadne uhnizdeni mimiska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
raffaella
5.5.11 19:56

bejbe:to je ten ružový s květy?já byla dneska v lékarně objednala jsem jsi samotnou mateří kašičku v ampulích.A chtela sem ten Sarapis ptala jsem se na něj, nechtěla mi ho prodat furt mi říkala lekarnice že je pro ženy v přechodu jen určen.Blbka.koupim ho zitra v jiný lékarne.

• Citovat
  • Upravit
60
5.5.11 22:39

kup si ho v jiny lekarne jak pišeš,ano je ružovej s květy,to vubec nevadi ze je pro ženy v prechodu prave proto je vybornej na sliznici je vnem obsazeno lepsi slozeni nez v sarapisu menzesnebot ženy v prechodu maji vetši problemi tak pro to je v hodnejsi na snaženicko ja jsme snim uplne spokojena diky nemu se mi povedlo otěhotnet za 5mesicu a to mi doktork tvrdila ze u me to s otěhotnenim bude na delsi trat,kdyz trpim turnerovym syndromem a kdyby se mi nepovedlo otehotnet do dvou let tak se to bude resit umelim oplozenim,tet uz ja i doktorka vime ze to jde a ze se jen musim vice setrit a brat vetsi davky sarapisu a pregnia,ale ty prej jen dve tabletky sarapisu denne vic ne-pokud netrpis nejakou nemoci a nebo syndromem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
raffaella
6.5.11 07:07

dobře bejby koupim ho dneska.závažným onemocněním netrpim,jen mám problem s ovulaci.dostala jsem clostik na 3mesice.ale zacnu ho brat od zárí, chystáme se v srpnu k mori, aby mi po nem treba nebylo blbe.

• Citovat
  • Upravit
60
6.5.11 12:16

sarapis je lepsi nez clostil,nebot clostil je hormonalni lecka kdezto sarapis je prirodni estrogen dulezitej na zrani vajicek jejich vypuzeni a nesledne ovulaci,sama uvidis ze budes spokojena,jen se nesmis upnout na to,ze se musi cyklus hnedka upravit a ze se podaři hnedka zapadnou 1nebo 2mesic,tělo se ti tak blokne a pak to vsechno pujde hure a ovulka tim pade take nemusi u tebe probihat muze se stat ze i kdyz budes krvacet tak budes mit anovulacni cykly,takze nejlepsi rada ktere ktera je a kterou preferuji skoro vsechny čekatelky a nebo maminy chce to klid,vyrovnanou psychyku a hlavne netlacit na pilu a byt trpeliva nebot trpelivost ruze prinasi,pokud sis precetla na emiminu par članku tak ses urcite docetla ze holky ktere si merili BT,nebo neustale pocitaly ovulacia(na druhou stranu je dobre znat den ovulace aby se co nejlepe zadarilo) byly na to psychycky zamerene tak se jim nepodarilo otěhotnet ani po jednom roku,ja jsme vcera celej den prozvracela a stale me boli prsa a o zadech ani nemluvim jak boli a test stale negativni,byla jsem u doktorky a ta mi jen potvrdila zvetšenou sliznici tak jen doufam ze zadarilo na krev jdu az 14dni prej by to nemelo cenu nebot by se tam hcg u me zatim neprokazalo u me je proces zahnizdovani a vyvoje embria pomalejsi nez u zdrave ženy kdyz trpim turnerem,tak jsme sama zvedava.
PS:jsme rada ze se pridala Rafael.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
raffaella
6.5.11 15:43

už mám Sarapis prodali mi ho v jiný lekarne bez problemu.Tak ho vyzkouším.zkusim to nejprve přírodně.Abych pravdu rekla snazime se 1,5roku uz o mimco ale ne ze tlacime tak nejak bud jo nebo ne.tedka to mám dostat kazdý den.uz me dost boli záda a bricho ale zatim nic .

• Citovat
  • Upravit
60
6.5.11 23:31

uvidis nech se překvapit,jednou to musi vyjit, byly jste s partnerem na nejakem vysetreni,kolikrat nebyva chyba na strane ženy ale muže,jenže chlap si nikdy neprizna ze by u nej bylo neco špatne nebot by to schodilo jeho ego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.7.11 00:58

Ahoj bejbe, jak se dari??? dlouho jsem se neozvala, poslednich par tydnu bylo mazec…ale doufam, ze uz se ted vsechno uklidnuje a ja si konecne zacnu uzivat toho meho rostouciho briska.....a co noveho u tebe???? zatim pa a opatruj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
11.7.11 15:10

ahoj holky mam otazku kdyz mate zvetsenou delozni sliznici znamena to ze to cítíte i kdyz si dovnitr strcíte jako prst..?díky moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
11.7.11 19:57

Ahoj, no ja ji necitila, me to zmeril gyndar na ultrazvuku.....ale popravde jsem si ji ani nejak nezkousela nahmatat, takze nevim nevim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kachnuk
19.1.13 21:56

zvětšená sliznice a pokus otěhotnět...

Ahojky holky. mám takovej problém… s přítelem se už nějakou dobu snažíme o mimčo ale nedařilo se. no a měla jsme problémy s menstuací že několik měsícu jsem to nedostala a pak jo a pak sjem to dostávala kažej měsíc a i několikrát a krvácela jsme víc než jsem nekrvácela a v listopadu jsme šla k doktorovi a měla jsme zvětšenou sliznici na 15mm a teď když jsme tam byla znova tak jí mám na 18mm předepsal mi Orgametril. myslíte že to že nemůžu otěhotnět je kvůli té sliznici a že budu moci při brání těhto prášku otěotnět? děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
1182
21.3.13 18:17

Zv.Sliznice

AHoj holky…Moje uzasna maminka mě pořád stresuje s těhotenstvím…Po rozchodu s přítelem (4letém) co jsme se snažily o mimi nepřišla MS ale je to fakt jen hruza a stres takže je to stresem testy negativni dneska mi dr vzala krev a řekla že sliznice už je zvetsena ze to musi prijit uz a dala mi dvojitou davku vyvolavacky musim stihnout odmenstruovat jdu na operaci a samozřejmě maminka internetový lékař už mi diagnostikovala těhu ted bych to fakt nechtěla a ona to ví takže mě akorát stresuje nevím no máte nějaká zkušenost že by brala i krev? když na utz zřejmě nic nevidela?? podle mě to dělají běžně jinak ms měla přijít 11 března :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí