Zvětšená sliznice a Orgametril

339
1.4.11 13:16

Zvetsena sliznice

Ahoj holky,
doufam,ze jsem ve spravne kategorii, jsem z toho trosku tady zmatena :wink:

S pritelem se snazime o miminko asi 6mesicu, antikoncepci neberu asi 8… minuly cyklus jsem spinila skoro cely mesic, bylo to takove „on and off“, na vysetreni mi bylo receno, ze mam zvetsenou delozni sliznici (8dni po zkonceni MS) na 11mm… udelal mi krevni testy, ktere vysly negativni a predepsal mi Orgametril k uzivani na 3mesice… No a konecne k me otazce :-D Nemuzu se nikde dopatrat, jestli i pres tyto prasky muzu otehotnet… Nechci se zbytecne tlacit nejakyma hormonama a potom mit rozhazenou ovulaci a buhvi co jeste :think:
Mate s Orgametrilem nejake zkusenosti??
Dekuji moc a musim rict, ze dekuji za tyto stranky…bez nich bych byla uplne mimo :dance:
Mejte se krasne a hodne stesti vsem snazilkam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
1.4.11 13:36

když mi doktor řekl že mám zvětšenou sliznici tak jsem byla těhotná, třeba se to ještě nějak vyvrbí

jinak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
1.4.11 23:32

aha tak dekuji…no ten problem akorat je, ze uz jsem behem toho mela menstruaci a test byl negativni,krev taky..... no nevim… ale i tak dekuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.4.11 00:56

neboj mužes otěhotnet i při orgametrilu,jsou to hormony ale ne zbytečne toho se neboj akorat ti pomohou upravit cyklus a ty jsi pak budes moci vypocitat ovulku,na 3 měsice jsou proto aby se tělo dalo dopořadku,poradim prvni dva mesice si piš do kalendaře kdy jsi dostala a kdy skoncila menstruace a hned budes vedet jak dlouhej mas cyklus a hned na to si mužes vypocitat ovulku(ja jsem si udelal zvlašni kalendar jen pro tehle pripad)a třeti mesic budes vedet delku cyklu na jistotu a ovulku tež a možna ze se si podari zapadnou,ale tez se nemusi hnedka podarit zapadnou hlavne nemysli na to hnedka podari akorat by te to stresovalo znam to ze sve vlastni zkusenosti nebot se tez zacinam znovu snazit od samovolneho potratu,pokud nechces brat hormoni tak si v lekarne kup sarapi v menoupauze me velmi pomohl mela ja sme ho na doporuceni doktory a ja mam velke zdravotni problemi otěhotnet a podařio se ale na poprve to nedopado podle mich predstav a jeste jsme si koupila pregniu všechno to je na upraveni cyklu,pravidelne menstruaci a vytvareni folikulu a pro zrani sliznice,ten orgametril je tez na tvorbu sliznice aby se mimi dobre uchytilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.4.11 01:03

po menstruaci večinou znovu začina narustat sliznice do noveho cyklu neni to nic neobvikleho nebot kdyby se podařilo a vajicko bylo oplodneno tak aby se mimisek mel kde uhnizdit.a zjistovala ti doktorka jestli kazdej mesic mas ovulku jestli nahodou nemas jeden s cyklu anovulacni a dalsi ovulacni???na tom tez hodne zalezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
4.4.11 22:00

Ahoj bejbe, dekuji za vysvetleni, vypadas ze v tom mas prehled :pankac:
doktor nerikal nic, jenom, ze je to zvlastni, ze ji mam zvetsenou takhle brzy po ms… ale dekuji za radu, zacnu si to psat a kontrolovat :palec:
jak uz jsem psala, snazime se o mimi poslednich 6 mesicu, nikdy jsem zadne problemy nemela (o kterych bych vedela) a ted tohle…jak naschval :think:
je mi lito, ze jsi o miminko prisla, jak dlouho se snazite?
dekuji moc za podporu paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.4.11 23:02

zvlaštni to vubec neni,spis bych rekla ze je to velmi dobre ze ti po mrše tak rychle roste aspon se mimi ma kde uchytit,a nebo to muze naznacovat ze mas kratkej cyklus a ovulku brzo tak 10 nebo 14den cyklu.takovych problemu si žena nevšimne dokud se nezačne snazit o mimi.nejprve jsme se snažila pul roku a pak se zadařilo ale v 6tt jsme potratila začala jsem špinit coz bylo velmi spatne,hnedka jsem jela do nemocnice ješte ten den,akorat mi odebrali krev a prej semnou zatim nebudou nic delat,za dva dny mi znovu odebrali krev a jak přisli vysledky tak mi rekli ze musim na revizi ze hodnota HCG klesla ten moment jsme zuřila jak pes a kdyz jsem se doktora zeptala proc mi nedali hnedka utrogestan nebo agolutin na udrzeni těhu hnedka jak jsem prijela,tak mi nedokazal odpovědet ješte se na me dival s otevřenou pusou(přislo mi to jak kdyby se me chtel zeptat od kud to znam) a dodal ze nemel službu a na zakrok pujdu za dve hodiny v ten moment jsem myslela ze mu jednu vrazim.ale začinam se snazit uz tenhle cyklus jen co odejde červena mrcha.Ja si myslim ze se mužes snazit i v době co budes brat orgametril a kup i kyselinu listvou ja ji tez pamkam.je to velmi tězke na to nemyslel kazdej měsic jestli se zadarilo a nebo opět se nezadařilo,ale ja nestracim naději a ty ji tez nestracej nezapoměn že trpělivost růže prinasi i kdyz vmem pripadě je to těžky kdyz mam uz jen rok na to abych mohla otěhotnet,zatim se drž a napis jak pokracujes muzem se podporovat navzajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
7.4.11 01:03

Ahoj, promin ze jsem se neozvala driv, mam ted trochu srumec :roll:
to by bylo super,podporovat se navzajem…je to preci jenom prijemnejsi se nekomu vypovidat, ze jo!
nekteri doktori jsou totalni k**oti, bych jim neco nakopala…a kdyz nahodou vis vic nez bys mela, koukaji na tebe jako na nejvetsiho blbce! mrzi me, cim sis prosla, musi to byt pekny mazec na psychiku, ale jak mi sama radis, chce to klid a nestresovat :mrgreen:
jak to, ze uz mas pouze rok na miminko?? co se stane potom??
dekuji moc za radu, dneska jsem vyjoupila pulku lekarny :lol: ale vitaminu mam tak na pul roku dopredu!! slysela jsem taky, ze dobry je kontryhelovy caj, pijes ho?
doufam, ze se mas hezky a snazeni vyjde co nejdriv!! zatim pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
7.4.11 01:41

rok na miminko mam proto nebot trpim od narozeni turnerovym syndromem nastesti mam mozaicismus to znamena ze ho nemam na 100% toho turnera,diky tomu turneru ve me starne vsechno rychleji tim pade i vajicka na oplodneni podle vysetreni mam tak akorat vajicka na rok a pul pak uz zadne v tele nebudu mit(nebot kazda zena při narozeni ma v sobe 200 000vajicek,do puperty se to zredukuje na 150 000 vajicek a od prvni menstruace zacne každej mesic jedno vajicko zrat a pokud neni oplodneno tak odejde z tela ven až do menopauzi a zbyvajici vajicka zaniknou)takze pokud neotehotnim tak by mi zbylo jen darovani oocytu ciziho vajicka do meho těla,což tohle ja nechci,chci mit sve vlastni a ne cizi,vitaminy a doplnky stravy na otehotneni ti vubec neuškody ja tez chodim pravidelne kazdej mesic do lekarny a kupuji si sarapis a pregnium to mi doporucila doktorka,a kazdej mesic si kupuji hromadu tehotenskej testu a lekarnice se na me vzdy diva podivuhodne jak kdyby nechapala že se nedari,ano doktori v nemocnici jsou takovy ko..ti ze se to mu neda věrit,mysli si buhvi co nevystudovaly a ze laikovy muzou nakecat blbosti ze stejne tomu nebude rozumet,ale ten doktor nepředpokladal ze jsme taky neco studovala(zdravotnictvi-gynekologii)kortyholovycaj nepiji nebot si myslim ze nemuze nejak pomoc kdyz projde ledvinami a nasledneho vycuras akorat se ti bude chtit po nem vicekrat na WC.ovulku budu mit pristi tyden ve ctvrtek takze se budu uz projistotu snazit celej tyden a budu tiše doufat pokud nebudu mit tenhle cyklus anovulacni po potratu.
a u tebe to vypada jak s ovulkou a cyklus mas jaky ja 25dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
9.4.11 11:33

aha, tak to je mazec! jenom rok… a jina moznost u tebe neni? kdyby se to nahodou nepovedlo do toho roka??
no ja prave ovoluji ted, mam 30ti denni cyklus… no ale to jsem zjistila az ted, protoze jsem si min. tyden koupila ovulacni testy a zkousela jsem od dvanacteho dne a nic…takze jsme vlastne celych tech 6mesicu zkouseli ve spatne dny :-x no ale alespon ted vim, kdy je mam.....a ovulacni testy jsou super! delavas si je taky? no presne jak rikas…taky se na me v lekarne nejak divne usmivala, kdyz jsem ji vysvetlovala co vsechno potrebuju :mrgreen:
drzim ti mooooc palecky, at uz to konecne vyjde!! mej krasny vikend, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
9.4.11 13:27

jina moznost je,ze bych sla a do těla by mi darovaly cizi vajičko od jine ženy, ale to ja nechci,chci mit sve vlastni a ne cizi,chci aby mimisek byl muj z meho těla.ovulycni testy si nekupuji nebot nejsou tak spolehlive -nebot jak zaznamenas ovulku napřiklad v 14DC a na ovulačnm testu se ti ukazou dve // tam mas 12 az 24hodin na oplodneni,ale ovulacni testy funguji na luteini hormon(LH)ktery je produkovan od ovulace az do dalsi menstruace,takze od ovulky do menstruace se ti porat bude na ovulacnim testu okazovat //čarky bez toho aniz bys mela plodnej den proto si je nedelam takhle bych mela ovulku celou luteini fazi az do dalsi mrch coz je nesmysl sama vis ze mas ovulku jen jeden den,ja jsme chodila k doktorce na folikumetrii aby mi presne zjistila kdy ovuluji a jak dlouho vydrzi vajicko,aby bylo schopne byt plodne po prasknuti.jenze po potartu mam rozhazebnej cyklus a předpokladam ze ten prvni cyklus co mam tetkom v dubnu budu mit anovulacnia ze se zadari az ten dalsi mesic.zadari se a kdyz ne tenhle cyklus tak ten dalsi urcite jednou se stat maminy musime ne.tez preji krasnej a nicim nerusenej vykend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
13.4.11 21:21

Ahoj :mavam:
ja jsem strasna, vubec neodepisuju,az se stydim!!!! Doufam,ze jsi mela krasny vikend a uzila si toho tepleho pocasi:)
Nepremyslela jsi treba o tom, ze by sis nechala nejake svoje vlastni vajicka zmrazit a potom je treba eventualne pouzit v budoucnu? nevim, tak me to jenom napadlo…treba kecam blbosti, ale jenom jsem si rikala, ze by ti to treba dalo dalsi sanci, mit vlastni miminko..... o tom, ze nechces cizi vajicko…ja bych to zase tak uplne spatne nevidela, porad tam mas spermii pritele a roste u tebe v tele…nemyslim, ze by to mimi bylo uplne cizi…ale to je asi kazdeho rozhodnuti, kazdy clovek to citi jinak…nevim jak bych se citila ja, kdybych uz mela pouze tuhle moznost! a co adopce, osvojeni atd? o tom jsi nepremyslela? asi to musi byt strasne tezke,ale kdyz si predstavis, ze pomuzes diteti, ktere by treba jinak skoncilo buhvi kde, tak to zase tak hrozna predstava neni…ono je to obrovske rozhodnuti, ale… no nevim…jak se na to divas ty?
tedka v sobotu to mam dostat, tak uvidime…pripada mi, ze uz mi hrabe, mam v hlavne vsechny tehotenske priznaky, co muzou byt a jenom me trosku pichne v podbrisku, nebo mi neco nevoni, hnedka si rikam, ze by… no ale to mame asi vsechny snazilky, ze jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.4.11 23:59

ano ano takove priznaky maji všechny snazilky,kolikrat jsme si ja myslela ze by se zadařilo a nic mrcha přisla ,tez jsem mela najednou ruzne chute boleni v podbrisku-ale byla to prodelana ovulace jsem na ni vice vnimava i zada me zniceho nic zacala bolet atd…bylo to všechno naivni a vlastne se zarařilo az ten mesic kdyz jsme se navsechno vykašlala,ale na druhou stranu je mozne,že se u tebe zadarilo,držim ti palecky aby to tak bylo a na testu byly //,netestuj moc brzy at nejsi zbytecne zklamana protože HCG stoupa kazdym dnem.ja mam pravě ovulku zitra tak znasilnim partnera a uvidim jestli se zaari nebo ne ,nebot tehle cyklus po potratu mužu mit anovulacni tak budu doufat ze nebude.zmraženi vajiček je u mě vyloucene ze zdravotnich duvodu a opravdu chci abych mela svoje a na druhou stranu kdyz je ta moznost otehotnet přirozene tak proc ji nevyuzit psychycky i fyzicky jsme na to pripravena rekla bych,že i biologicke hodiny davno bijou jen jsme nemela odvahu vuči kritice rodiču.na adopci jsme tez přemyslela,jenže kdyz jsme se vyptavala tak by mi ji neschvalili diky to mu turneru,je nezajima to že ho nemam stoprocentniho-ze mam k tomu mozaiku, oni me berou jako bych ho mela se vsim vsudy a tim pade by me nedali ani naseznam čekatelu plus dalsi úpodminky ktere nesplnuji jako jsou leky,ktere ja musim brat atd…,adopce je u me vyloucena,ale ja se nevzdavam a jsme vytrvala tak doufam ze se tenhle mesic zadari,a hlavu vzhuru kdyz ti to nevyjde tenhle mesic tak pristi na 100% a moc se nepozoruj nebot stres a zbytečne pozorovani muže navodit anovulacni cyklus-tělo se proti tomu blokne,dej vedet jestli mrcha prisla a nebo ne, a jak to mas s cyklem po orgametrilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.4.11 22:04

jojo, taky to tak mam…jestli mrcha neprijde v sobotu, tak si udelam test v pondeli a uvidime!ale celkem kolem toho stresuju, tak si stejne myslim, ze prijde! ale co, budu se snazit tak dlouho, dokud to nevyjde…ono to prece jednou vyjit musi :wink:
doufam, ze tobe to vyjde co nejdrive, uz sis uzila svoje :-(
s tou adopci je to k nicemu, nekdo, kdo si vazne preje miminko a oni reknou, ze ne kvuli zdravotnich duvodu a radsi nechaji deti nekde v ustavech :-x to by me vazne nas*alo!!! tak hodne uspechu se zitrejsimu znasilneni :mrgreen: paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.4.11 13:01

tak snad ti ta mrcha neprijde,a je dobre že se nevzdavas je potreba aby jsi mela vtrvalost,sama uvidis ze to jednou prijde jen co se ti srovnaji hormony v těle a nebo kdy to nejmin budes čekat,jak pises kdyz ne tenhle mesic tak ten pristi určite,ano čekani je kolikrat nekonečne al epak to bude stat za to.ja doufam ze se včerejsi znasilnovani povedlo uvidim za 14dni,ale už jsem presvedcena ze trpelivost růže přinasi,tak jsem sama zvedava jak to tenhle mesic dopadne nedavam si zadne nadeje nebot to vzdy skoncilo zklamanim,dej vedet jestli mrcha prisla nebo ne .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí