Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, nevím kam správě zařadit.. Takže asi tak..
Mám velikánský problém.. Už cca 1 rok kojím, nejdříve nebyl žádný problém, pak se mi jedno prso zmenšilo, dost rapidně a přestalo se tvořit mléko - jak je to možné, netuším. Takže kojím jen z jednoho a to se stále „nalejvá“.
Jedno mám tedy A a druhé E. Je to znát v každém oblečení a jsem z toho už dost psychicky vyčerpaná. Má otázka zní, dá se udělat plastika jen jednoho poprsí? A asi se to nebude vztahovat pod VZP, což? Pokud ne, nevadí, jen mě zajímá, jestli je to možné. Předem díky za každou odpověď!
Ahoj, mam stejny problém. jedno prso tak b-c a druhe d-e
lisi se hmotnosti, delkou… po dokojeni se ro trosku zlepší ( po prvnim to tak bylo) ale uz nildy nebudou stejne velka. uvažuju nad modelaci
Já bych s plány na plastiku počkala až odstavis a ještě pár měsíců po tom. Ona se ta prsa opravdu hodně mění. Já mám úplně jiná prsa než v době kojení a úplně jiná než po odstavu, taky jsem měla rozdíl, i když ne tak velký a srovnalo se to.
Já se bojím, že prostě se to na velikost A nikdy nevrátí… A abych měla jedno A druhý C - tak je to furt velký rozdíl.. Jasný, já se předběžně ptám, protože lepší si zjistit info do předu - než pak skákat po hlavě.
Anonym - Ano, také to tak mám… No já bych upřímně to E měla i tom druhým
Co s Ačkama.. (vtip)
@JuliF me by to bylo jedno jen aby byly jaks taks stejny.. jinak opravdu se udava az rok po ukončení kojeni a po vsech detech. Jinak to moc smysl nemá, a muz by rad jeste jedno.
Také máme v plánu ještě jedno, někdy za x let
jsem proti silikonům - chtěla bych jinou variantu ![]()
@JuliF ono těch moc variant není, budto silikon, modelace, a nebo výpln vlastním tukem, která je ice nejpřijatelnější asi pro tělo, ale zas ten tuk se pak přirozeně odbourává, a je nutné ho doplnovat