Nechce umělé mléko - používat méně vody?

8.6.18 14:12

Umele mleho s mene vody

Maminky, mam 6,5m syna a asi 3tydny pridavame UM. Drive plne kojen. Jenze vubec ho nechce, vypozorovala jsem, ze ho vypije, jen kdyz dam treba polovinu vody, cili je sladsi. Je to problem? Pokud bych udelala presne dle nabodu, jen si cucne, trochu se naji a pak je schopny 5hodin hladovet, zase jen cucnout na zasyceni atd. Kdyz mu namicham hustsi, vypije jej s chuti. Co rikate? Jinak mohu namichane mleko, ktere nevypihe, dat do lednice a po 2 hodinach ve vodni lazni prihrit? V noci jej nevypije cele, ale treba po 30min., tak.ha uz nevim :(
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9073
8.6.18 14:20

A proc pridavas UM? Nepribira?
Menit pomer vody a prasku podle sebe nemuzes. Jak casto ho pije?

A ohrivat se nema, nespotrebovane mleko vzdycky vylit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
8.6.18 14:28

Fuj, půl míry vody a celá dávka mlíka, to musí být hnus :nevim: a ještě v noci přihřát… Fuj fuj.. Četla jsem, že udělané UM je dobré max 2-3hodiny od výroby.. Jinak se pak rychle kazí.. A v to věřím, protože ráno vylívám co nedopil večer už spíš sultz než „vodu“ :D A to je hnus.. Třeba by si rád dal už kaši ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
8.6.18 14:28
@monika belzova píše:
Maminky, mam 6,5m syna a asi 3tydny pridavame UM. Drive plne kojen. Jenze vubec ho nechce, vypozorovala jsem, ze ho vypije, jen kdyz dam treba polovinu vody, cili je sladsi. Je to problem? Pokud bych udelala presne dle nabodu, jen si cucne, trochu se naji a pak je schopny 5hodin hladovet, zase jen cucnout na zasyceni atd. Kdyz mu namicham hustsi, vypije jej s chuti. Co rikate? Jinak mohu namichane mleko, ktere nevypihe, dat do lednice a po 2 hodinach ve vodni lazni prihrit? V noci jej nevypije cele, ale treba po 30min., tak.ha uz nevim :(
Dekuji

Mala tohle jako mimino taky chtela vic mleka -mene vody. Doktorka nerekla ani pul slova. Prece nebude o hladu. Zadnej problem v tom nevidela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.18 14:48
@Nairol píše:
A proc pridavas UM? Nepribira?
Menit pomer vody a prasku podle sebe nemuzes. Jak casto ho pije?A ohrivat se nema, nespotrebovane mleko vzdycky vylit.

Nepridavam mleko, jen jsem snizila mnozstvi vody, protoze jinak ho nechtel a je schopny hladovet pul dne. Kdyz mu dam rano mleko, vypije tak 80 a pak.uz pres dem vubec nechce. Prikrmy sni, ale tekutiny uz do nrj nedostanu, tak hsrm to resila takto, ze dala mene vody a vypil to. Kolik mleka vlastne musi vypit takove mimco? Dr. rikala, ze staci dve lahve, my se snazime o 4 a na obed prijrm, ale nevypije je nikdy cele :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
8.6.18 14:48

Nevim jak pomer, ale ohrivany mliko je peknej hnus :poblion: to jsem vylivala po 15 minutach co nedopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.18 14:50

@Andrea.Tom prave ze he to hrn sladsi a vypije to, jinak ne. Jinak prihrat mleko, ktere bylo hen v lednici a sama jsem ochutnala. Ted uz budu vylevat, ale nevedela jsem. Snad jsem mu za tech 14dni nrublizila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.6.18 14:51

Ad oboje: nemelo by se to, ale zenske to delavaji a detem nic nebyva
k tomu hustemu mleku by mel mit k dispozici vodu
u skladovaneho mleka bych se pokusila alespon vymenit dudlik na flasce za cisty, pokud jich mas vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
8.6.18 14:51

Zkuste jiny typ mleka, treba mu ta znacka nechutna, kazde mleko je jinak sladke. Pomer bych nemenila a uz vubec ne na hustci, urcite uz zavadite prikrmy, pak by moc pribyval. A mliko teda urcite neohrivat znovu, udelejte mene a podle potreby primichejte, kdyz budete mit ohratou vodu tak je to hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
8.6.18 14:52

@monika belzova A přikojuješ nebo už jste kojení odbourali komplet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
8.6.18 15:00

Hustejsi mléko bys dělat nemela to dávkování nemaj pro srandu králíkům, zkus jinou značku syn taky nechtěl jedno a po druhém se moh utlouct každé chutná trochu jinak. Po 2 hodinach bych neohrivala, já ho nedopite rovnou vyhazovala, maximálně tak připravit třeba hodinu předem a nechat v lednici jako nouzovku, ale mělo by se chystat čerstvé. Když si jenom cucne tak ho připrav min, ale stejně tak by se měli dodržovat ty 2 hodinové intervaly krmení. Když bude mít hlad tak to vypije, když nevypije dostane za 2 hodiny znova a mezitím třeba jenom vodu na napití :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.18 15:29
@kotyk píše:
@monika belzova A přikojuješ nebo už jste kojení odbourali komplet?

Snazim se dvakrat za den odstrikat a dam tu to, ode mne uz nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
8.6.18 15:38

@monika belzova a nezačala jsi menstruovat, mě se taky stalo, že pak ode mě nechtěl, ale odstříkané si vzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.18 15:41

@marťáánek lezou mu zuby :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.18 15:42

Ted uz vim, ze ani jedno se delat nema a delay nebudu, ale mohla jsem muvtim za tech 20dni nejak ublizut, kdyz zadne zazivaci problemy nema?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová