Zvládne to?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4109
12.11.11 17:51

Zvládne to?

Ahoj holky, mám zítra 19měsíční slečnu a dneska je na návštěvě u prarodičů. Myslíte, že zvládne zůstat u nich přes noc? Normálně ještě večer a ráno kojím. To by měla nahrazené UM. Jde mi spíš o tu citovou vazbu na mě. Když je pryč přes den, tak si na mě ani nevzpomene, je na prarodiče zvyklá. Ale zatím nikdy beze mne přes noc nebyla, tak z toho mám trochu strach. Vím, že jednou se to musí zkusit. Co si myslíte, je na to ještě malá nebo by to mohla zvládnout? Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
12.11.11 17:55

neboj, zvládne to. Babička poví pohádku, určitě má u sebe plyšáka, třeba bude pár slz, ale ráno si na to ani nevzpomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
12.11.11 17:55

Žádný univerzální recept neexistuje - my Tvoje dítě neznáme, tohle musíš posoudit sama.

Jsou děti, které bývají u prarodičů už od miminka, jiné to nezvládnou ani ve třech letech.

Obě moje děti byly beze mne na noc kolem půldruhého roku - ale za přítomnosti tatínka. Bez tatínka, jen s prarodiči, byla ta starší poprvé loni (ve třech letech), mladší ještě nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
12.11.11 17:56

Moje starší dcerka spala poprvé u mých rodičů, když jí bylo asi 16m. Já myslím, že pokud je na ně zvyklá a v noci spinká v pohodě a moc se nebudí, tak to bude v poho. Ony to ty děti zvládají líp než my. Já jsem to první spaní obrečela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
12.11.11 18:30

Moje dcera 11 měsíců , zvládá bez problémů třeba i celý víkend :wink: .

Takže klídek určitě to zvládne :wink: .

• Citovat
  • Upravit
4109
12.11.11 18:37
žirafííí píše:
Moje dcera 11 měsíců , zvládá bez problémů třeba i celý víkend :wink: .Takže klídek určitě to zvládne :wink: .

Celý víkend?? Ty brďo, tak to klobouk dolů, to já jsem teda závislačka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
12.11.11 19:05
Dragobella píše:
žirafííí píše:
Moje dcera 11 měsíců , zvládá bez problémů třeba i celý víkend :wink: .Takže klídek určitě to zvládne :wink: .
Celý víkend?? Ty brďo, tak to klobouk dolů, to já jsem teda závislačka :)

Poprvé jsem pořád volala co dělá atd . Vím že se tam má dobře tak už jsem v klidu . Máma se mi pořád nabízí sama zda už nechci na víkend pohlídat :lol: .

Kamarádka dává malou i na celý týden :roll: (stejně stará jako to moje) . Chodí do práce .
To bych už nedala .

• Citovat
  • Upravit
1797
12.11.11 19:23

Zvládne co by nezvládla, jednou to přijít muselo, a uvidíš že se časem na spinkání u nich bude těšit.. babičky a prababičky jsou pro děti někdy zajímavější, ví a povypráví co máma nezná..poví pohádku, pograjou si, neměla bych strach :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
12.11.11 19:33
žirafííí píše:
Dragobella píše:
žirafííí píše:

Poprvé jsem pořád volala co dělá atd . Vím že se tam má dobře tak už jsem v klidu . Máma se mi pořád nabízí sama zda už nechci na víkend pohlídat :lol: .

Kamarádka dává malou i na celý týden :roll: (stejně stará jako to moje) . Chodí do práce .
To bych už nedala .

Taky mi pořád cuká ruka po telefonu :D
Nějak si ten klídek nevychutnávám, jsem sama doma, tak to na mě spíš padá. Ale ona se snad má dobře. Jen jsem zvědavá na usínání, je zvyklá dostat prso a když se napije, pak to po chvíli zalomí. A kolem čtvrté, páté ráno se budí a dostává znova. No, uvidíme. Díky za podporu, holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
12.11.11 19:44
Dragobella píše:
žirafííí píše:
Dragobella píše:
žirafííí píše:

To bych už nedala .
Taky mi pořád cuká ruka po telefonu :D
Nějak si ten klídek nevychutnávám, jsem sama doma, tak to na mě spíš padá. Ale ona se snad má dobře. Jen jsem zvědavá na usínání, je zvyklá dostat prso a když se napije, pak to po chvíli zalomí. A kolem čtvrté, páté ráno se budí a dostává znova. No, uvidíme. Díky za podporu, holky.

No já musela ze začátku pořád volat :lol: .
Ne snad , ale určitě se má dobře . :wink:
No tak teď se nenapije prsa , ale flašky . Tak i tak musí spát :-) .
Užívej klidu :wink: .

• Citovat
  • Upravit
14535
12.11.11 20:08
žirafííí píše:

Jéééé a mně ještě babičky nehlídaly déle jak 2 hodiny a to bych mohla spočítat na prstech jedný ruky, samozřejmě ale machrujou, jak by to bylo v pohodě :roll: . Hlídání na pár hodin bych uvítala, ale malá na to není zvyklá a tak veškerou mojí nepřítomnost hystericky ořve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
12.11.11 21:51
Terrad píše:
žirafííí píše:
Jéééé a mně ještě babičky nehlídaly déle jak 2 hodiny a to bych mohla spočítat na prstech jedný ruky, samozřejmě ale machrujou, jak by to bylo v pohodě :roll: . Hlídání na pár hodin bych uvítala, ale malá na to není zvyklá a tak veškerou mojí nepřítomnost hystericky ořve.

Tak aspoň že pohlídají ty 2 hodinky :mrgreen: .
Je tak to pak je špatný když malá pláče .
My právě od narození malé jezdíme každý týden na návštěvu k prarodičům a občas jsem tam musela i přespat (máme tam doktory) . Tak malá je na ně i prostředí zvyklá . Nevím jak by se chovala u někoho jiného . Ani bych jí nikomu jinému na noc nesvěřila :-P .
Tak až tvoje malá bude starší tak už to bude zvládat lépe a plakat nebude :wink: .

• Citovat
  • Upravit
21502
13.11.11 09:39

klárka byla poprvé u babičky přes několik nocí v roce a 3/4. chodila jsem práce a jesle měly přes prázdniny zavřeno…
viktor byl jednu noc beze mě v necelém roce. ale zase se ségrou. a byl hodnější než se mnou ;-)
njeboj, určitě to zvládne, kor když je zvyklá na prostředí. já teď zrovna jedu zítra na 3 dny na služebku a přijede hlídat babička. a taky to musí nějak zvládnout ;-) spíš se bojím, aby ty moje raubíře přežila babička než naopak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí