Děti moc nemusím - zvládnu mít svoje ráda?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3429
6.10.10 10:13

Určitě. A teď už mysli jen na to dobré a co všechno krásně tě čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 10:18

Ženský, vy jste super :-), já se bála, aby jste mě neoodsoudily, ale opravdu jste mi pomohly :-), já vám moc děkuji a dnes už asi bulet nepřestanu :oops:

A Eliško, to je pro mě u dětí asi největší problém, nikdy jsem neveděla, jak s nimi mluvit ani jednat, takže jsem si jich radši nikdy moc nevšímala. Ale pak vztekající se dítě v autobuse (jako včera) nebo někde a tak, tak to mi pak taky řádně leze na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.10.10 10:22

:lol: :lol: Já ne že bych děti vyloženě neměla ráda, ale neuměla jsem s nimi komunikovat, necítila jsem se dobře, když ke mě nějaké přišlo a já na něj měla byť jen promluvit. A když se někde vztekalo dítko, že chce bonbon, tak jsem si říkala, že je to fagan jak vyšitý :lol: O tom, že budu dobrá máma jsem byla přesvědčená, když jsme se začli snažit. Pak přišli // a najednou jsem měla výčitky, přišlo mi líto spousta věcí (že nemůžu chodit do práce, protože je riziková), najednou mi přišlo, že se dítě ještě ani nenarodilo a já už na něj házím všechnu vinu světa. Po kontrolách to bylo lepší, to jsem ho milovala, viděla jsem srdíčko, pak i tělíčko, hlavičku, nožičky. Tak nějak zlom přišel s prvními pohyby a velkým UZV, kde nám doktor ukazoval i jednotlivé prstíky. Ale i po porodu jsem si připadla tak nějak jiná. Jiné maminky na ty svoje uzlíčky pořád mluvili, povídali si a já nevěděla, co mám vlastně Lukáškovi pořád vyprávět :-P Pak jsem přišla na to, že není potřeba tisíc slov denně abych byla dobrá máma. Teď už na to vzpomínám s úsměvem, ale věř mi, že dobře mi nebylo. Neboj, to bude v pohodě. Prostě tě čeká velká změna a ty to víš, proto všechny ty pochybnosti. Budeš super máma, máš teprv pozitivní testík a už teď máš obavu o své mimi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.10.10 10:23
Gibi píše: Ženský, vy jste super :-), já se bála, aby jste mě neoodsoudily, ale opravdu jste mi pomohly :-), já vám moc děkuji a dnes už asi bulet nepřestanu :oops:A Eliško, to je pro mě u dětí asi největší problém, nikdy jsem neveděla, jak s nimi mluvit ani jednat, takže jsem si jich radši nikdy moc nevšímala. Ale pak vztekající se dítě v autobuse (jako včera) nebo někde a tak, tak to mi pak taky řádně leze na nervy.

já než to napíšu, tak ty mi popíšeš sebe před dvěma roky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
6.10.10 10:26

Mám to podobně jako Eliška. Cizí děti mně nikdy nebraly, neuměla jsem si s nima povídat, hrát si. Teď mám svoje děti a samozřejmě že je miluju nejvíc na světě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 10:29

Moc díky, teď už mi je opravdu skoro úplně dobře a moc se těším na první návštěvu doktora :-)
Kéž už by to bylo jen fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.10.10 10:55

Radúna:
Já to taky tak měla. Hrozně jsem se bála. A jak já budu umět tu lásku rozdělit mezi dva atak:).

Zakladatelko: Ono je to fakt tím, že teď vlastně z minuty na minutu očekáváš ten nával lásky a on nikde. Do chlapa se taky přeci nezamiluješ hned. :wink: Nejdřív tě něčím okouzlí, pak se zakoukáš, poznáte se atd. To samé s miminkem. Kromě toho testu vlastně zatím nemáš nic, co by ti mělo pomoci ten vztah vytvořit a to jde fakt těžko:). Tak to nech plynout.

Příspěvek upraven 06.10.10 v 10:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
6.10.10 10:55

AHojky Gibi. NEboj, dobrá maminka budeš :-) . JAk už psaly holky, tím, že nad tím přemýšlíš a někomu se svěříš, tak to je obrovský úspěch a je vidět, že ti na tom záleží. Děti ráda mám už od mala, ale to neznamená, že snesu všechno :-D ( víc si rozumým s malými, než s většími… :wink: ). Když někde dítě řve a vsteká se… to mě rozčiluje a vadí. A nemyslím si, že bych pro to byla horší maminkou :-) . Je to normální a o tom, jestli budeš dobrou maminkou svědčí jiné věci. A jak holky píšou, máš 9 měsíců na to, si zvyknout :-D To bude dobré, uvidíš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.10.10 10:59

mmch: Taky nemusím cizí děti a hodně mi jich leze na nervy:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 11:05

Vy jste všechny :andel:
Teď se začínám cítit opravdu dobře, moc jsem se rozmýšlela, jestli mám někam napsat, opravdu jsem se moc styděla a teď vim, že jsem nemohla udělat nic lepšího. :-)
Asi jsem si právě díky Vám opravdu uvědomila, že moje dítě bude moje vše :-), vždyť už teď ho trošku nevědomky chráním, není mi příjemné nastupovat do plného busu, asi aby mi někdo nepúomačkal břicho :lol: , když za sebou slyšim kroky, tak mě zase přepadá panika, že by mi někdo mohl něco udělat a tím pádem i miminku a tak. Asi to o něčem svědší :-)
Moc děkuju, že jste mi tak pomohly, teď už snad brečet nebudu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 11:06

Tak kecám, už bulim zase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.10.10 11:35
Gibi píše:

já celé těhotenství nebrečela, ale to co normálně maminky nabrečí za 9 měsíců, tak to já si vyřvala v šestinedělí :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
6.10.10 11:40

Ahoj Gibi,
máš hodně velké předpoklady, že budeš dobrou maminkou.
A to, že nemusíš cizí děti, to vůbec nevadí. S narozením miminka to ale bude jiné, pochopíš i ostatní děti.
Držím :palec: :palec: :palec: :palec: , aby Ti to vyšlo a byla si šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
6.10.10 11:51
Kakika píše:
Gibi píše:
já celé těhotenství nebrečela, ale to co normálně maminky nabrečí za 9 měsíců, tak to já si vyřvala v šestinedělí :oops: :mrgreen: :mrgreen:

tak to se mám na co těšit :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 11:54

:-D tak ještě 6-ti nedělí probulim? No to potěš koště :-)

Jitka11: moc děkuji, jen doufám, že se o tom nakonec přesvědšim i sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí