Děti moc nemusím - zvládnu mít svoje ráda?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
6.10.10 11:54

:-D tak ještě 6-ti nedělí probulim? No to potěš koště :-)

Jitka11: moc děkuji, jen doufám, že se o tom nakonec přesvědšim i sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.10.10 11:59

Ahoj zakladatelko, jsi přesně můj případ!! Neboj je to normální, taky nemusim cizí děti, ale svýho miluju i když mi taky občas leze na nervy. A nikdy mě nenapadlo, že budu mít děti a tak nějak jsem je nechtěla, ale pak jsme si s přítelem řekli, že to zkusíme a tak jsem po nich tak nějak zatoužila a teď? Teď bych nejradši měla miminko znovu a nevadilo by mi ani víc dětí, ale to už je jiná stránka věci. Takže bud v klidu a určitě se láska k tvýmu mimču dostaví!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
6.10.10 12:00

Gibi,
každý to má jiné. I já jsem měla v obou 6nedělích jiné myšlení. U dcery bez jakýchkoli obtíží a teď u syna strach, velké obavy. Ale srovnalo se mi to, už si ho užívám plnými doušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.10.10 12:01

Gibi: Neboj, nemusí to být šestinedělí. Já jsem přecitlivělá ještě dodnes!! A když tak si přečti tohle: https://www.emimino.cz/…orodu-48027/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 12:03

No tak do porodu mám zatím daleko :-), takže teď se budu opravdu radši soustředit na to, co se děje teď a že to je věcí :-)))

Pettulle, díky, že jsi napsala, jsem ráda, že je nás takových víc a nejsem až tak divná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
6.10.10 12:18

Ahoj!

Já jsem skoro celý svůj dosavadní život tvrdila,že nikdy děti nechci,že mi lezou na nervy a že jsou zajímavější činnosti než mít mimi.Minulý rok jsem poznala svého pana pravého a ejhle,najednou když se zmínil o snaze o mimi jsem nebyla proti.Ale i já měla občas v těhu negativní pocity.A ted máme doma 17ti denní princeznu z který jsem totálně nadšená a unešená a tak hrozně moc jí miluji :srdce: .Tak se opravdu ničeho neboj.A gratuluji k těhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 12:20

Díky, díky, díky, já snad začnu zase bulet :-)
Já gratuluji k miminku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
6.10.10 12:35

Tak to si počkej na šestinedělí.Já v těhu dobrý a teď brečim skoro pořád,ach ty hormony.A kdyby jsi cokoliv potřebovala,tak mi klidně písni.A užívej si těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 12:39
kathystar píše:
Ahoj!Já jsem skoro celý svůj dosavadní život tvrdila,že nikdy děti nechci,že mi lezou na nervy a že jsou zajímavější činnosti než mít mimi.Minulý rok jsem poznala svého pana pravého a ejhle,najednou když se zmínil o snaze o mimi jsem nebyla proti.Ale i já měla občas v těhu negativní pocity.A ted máme doma 17ti denní princeznu z který jsem totálně nadšená a unešená a tak hrozně moc jí miluji :srdce: .Tak se opravdu ničeho neboj.A gratuluji k těhu :kytka:

jo taky jsem to měla takto, po tom co jsem potkala před 2 elty svého nynejšího muže..zěmnil mi život a já zatoužila s ním po dítěti a on mít dítě semnou, takže čekáme holčičku a to těhotenství mě tak proměnilo..tak si ho užívám…začátkem listopadu mám termín porodu a poslední týdne před porodem zjišťuju, že jsou docela náročný, ale krásný a stojí to za to..a jsem zvědavá, až se princeznička narodí, jak to budu cítit vnímat, jak ji budu milovat..neboj..uvidíš..to co cítíš je nový stav nejistota z neznámého, ale fakt těhotenství vnímám jako nejkrásnější část svého žicota a těším se na mateřství.. :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 12:40

Teď už snad začnu :-)
Kdyby něco, napíšu, děkuju za nabídku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
6.10.10 12:42

gibi přidej se k těhulkám co čekají mimi v tom měsíci co budeš rodit, pokecáš si s nima a budete prožívat společně celé těhotenství (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 12:43

Aty, já ještě nevim, kdy to bude, dá se někde vypočítat termín? Myslim, že to bude červen, ale nerada bych plácala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
6.10.10 13:02

Gibi,spocitat si to muzes tady
Ja tam v tehu hodne koukala :)

A gratuluju k tehotenstvi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 13:09

Any, děkuji :-) tak mi to vypočítalo na 6.6.2011 :-D
2. má narozeniny mamka, 13. svátek manžel a 29. mám narozeniny já :-). Máme to krásně pokupě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17941
6.10.10 13:12

6. 6. je můj druhý syn. :wink: Jen se připrav na Blížence :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie