Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj těhulky
možná se tady tohle téma už probírala, teda spíš určitě
, ale chtěla bych se zeptat jak to máte nebo jste měli se sexem v prvních třech měsících.
Je chuť? Já teda chuť mám, ale spíš u mě převládá strach i když je obecně známo, že by miminku neměl sex ublížit. Tak bych chtěla znát Vaše názory a zkušenosti.Díky ![]()
zdravím
tak to seš asi jedna z mála:-D já měla chuť asi tak 2×
jinak mi bylo pořád špatně.Jinak bych strach neměla pokud budete opatrní,jste zdraví tak by se nemělo nic stát ![]()
ahojky, tak já tedy chuť nemám, strach taky mám, naštěstí - v tomto případě
mi dr. sex zakázal, protože mám hematom, takže mám vystaráno ![]()
já prozvracela první 4 měsíce snad nonstop takže ani manžel neměl chuť
ale nebála bych se být tebou, není čeho ![]()
No já první trimestr prozvracela, takže chuť nebyla na nic, natož na sex.
Přišla až v druhém trimestru. Nemyslím si že bys mohla mimískovi ublížit. ![]()
Mě bylo hodně špatně, takže jsem trávila rána a večery na záchodě. Jinak můj doktor to hned ze začátku mi nedoporučoval. Jakmile ustala nevolnost, měla jsem i chutě ale byla jsem tak unavená z práce, že jsem byla ráda, když jsem zalehla
chudák můj. Teď už je to v pohodě.
hmmm…tak já mám chuť jako blázen po celou dobu těhotenství, ale mám od začátku do konce zákaz…takže trpím, jak zvíře.
pokud nemáš žádný komplikace a máš chuť užij si to…v těhu je to prý krásný…máme ty sliznice mnohem víc prokrvený a tak je to příjemný…
tak já jsem v prvním trimestru neměla chuť a náladu naprosto na nic - sice jsem nezvracela a nebylo mi špatně, prostě všechno bylo špatně - prsa mě bolely, břicho napjatý, ale asi hormony - představa, že na mě někdo šáhne
Ale teď už je to OK a nemyslím si, že bych mímu nějak ubližovala.
ja to mam stejne,jako ty. Jen s rostoucim briskem to jde hur a hur a nekdy me pak boli bricho
v sexu se neomezujem,nejdýl jsem byla bez sexu 14dní(mezi 12-14týdnem) kdy jsem špinila(kvuli placentě) a pak se bála…přítelovi jsem dopřála a když už mne viděl jak pláču že se chci milovat,tak se ustrnul
já už pak nešpinila,takže strach nebyl..miminku neublížíš to se neboj…milujem se tak 3-4 v týdnu…je to jiné než v normálním stavu
takže pokuš nebmáš potíže nezříkej se
tak já měla těhu bez příznaků, takže jako bych těhu vůbec nebyla, až na to břicho, jinak bych o těhu ani nevěděla, takže chuť byla po celé těhu a nebála jsem se, přítel ano, ale ukecala jsem ho ![]()
prodigy222 píše:
No já první trimestr prozvracela, takže chuť nebyla na nic, natož na sex.Přišla až v druhém trimestru. Nemyslím si že bys mohla mimískovi ublížit.
Taky tak ![]()
Jéé holky vám závidím…já mohla jen asi v prvním měsíci a to jsem pořádně ani nevěděla že jsem těhu. Jinak to mám zakázáno…mám hodně hematomů a ještě stále se nevstřebaly, už jsem v5 měsíci a trpím
Někdy je težko vyhovět i manželovo chutím, protože na to sama mám dost chuť
Snad už mi to co nejdřív povolí, ale tuž bud mít takový bubínek že to pořádně ai nepůjde ![]()
Chuť by i byla, sex byl 2× a při druhém jsem začala jaksi krvácet - takže teď mám strach, i když se nestalo naštěstí nic a chutě si nepřipouštím ![]()
Opatrně klidně zkus a když to bude OK, tak si užívej ![]()
sex v tehu je nejlepsi co jsem kdy zazila silene intenzivni zazitek milujem se ob den a vazne bez problemu
takze pokud jsi v poho a nemas zakaz jen do toho
jinak pro ty co nemuzou (nekrvaceji,nespini nebo tak neco) oralni sex je taky preci uzasny ne ![]()