Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,chci se zeptat jestli je IHNED po skončení mentruace VĚTŠÍ NEBO MENŠÍ pravděpodobnost na otěhotnění?? Děkuji ![]()
To je u každého různé,někdo otěhotní hned na poprvé,někdo později,ale říká se počkat na normální menstruaci a pak se pokusit…
nám se to povedlo na podruhé. ![]()
mam pocit, ze zakladatelka sa pyta ma moznost otehotniet hned na zaciatku cyklu, prve dni po skonceni ms…
…ak budes mat v tom case ovulku, tak preco nie ![]()
Přesně tak, pokud bude hned po MS ovulace tak otěhotnět můžeš, ale myslim, že to není tak časté. Průměr ovulace je kolem poloviny cyklu.
Tak jestliže víš, kdy máš ovulaci a jeli na konci cyklu, tak to po Ms nebude moc pravděpodobné. Ale příroda je všemocná ![]()
Když víš kdy máš ovulaci, tak víš kdy máš pravděpodobně plodné dny!!! Ale jestli po mimi toužíte, tak se od MS prostě snažtě ob den, lépe ob dva a ono to klapne ![]()
hned po ms se dá otěhotnět u kratšího cyklu, kdy nastává dříve ovulace. já mám třeba cykly 25 dní, ovulaci 11 den cyklu, spermijky vydrží živé až pět dní, tudíž od 6 dne cyklu, což je u mě v podstatě hned po ms ![]()
Tak tak, ale zakladatelka psala, že má ovulaci spíš později:)
vím, že to psala, jen jsem zodpovědně zodpověděla otázku, zdali se dá otěhotnět hned po menstruaci
![]()
Já otěhotněla hned po menstruaci…pak jsem si dělala ovulační testy a chtěli jsme se snažit, ale ono už bylo zaděláno.
Ale je to zvláštní pokud víš jistě že máš ovulaci později.
Já mám kratší cyklus, 24 dní, a ovulaci mám 10 den, momentálně se to blíží, tak jsem mezi snažilkami. ![]()