Sex v těhotenství – strach v prvním trimestru, že ublížím miminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3999
5.10.10 20:26

Já jsem chuť měla vlastně celé těhotenství do posledního dne :lol: a ničemu jsme, myslím, neublížili :wink: i když samozřejmě se musí trošku klidněji, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
6.10.10 11:25

já bych se toho taky nebála vlastně ti doporučuji užívej si to dokud tě nezačne v sexu bříško jaksi omezovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
6.10.10 11:55

Přesně, užívéj, dokud to jde. My končíme 40tt a včera jsme si řekly, že zkusíme sex, aby jsme malýmu pomohli ven, ale upřímně se netěším a manžel taky prý ne. Všechno mě bolí, bříško dost zavazí… Ještě před cca 6týdny jsme si užívali a bylo vše fajn a mě nenapadlo, že tohle někdy napíšu :lol: A to patřím mezi ty šťastný, co mají menší bříško a přibrala jsem 13kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.10.10 11:55

sex v těhotenství

já jsem neměla v prvním trimestru chuť na sex,ve druhém to bylo mnohem lepší a teď jsem ve třetím a chuť je pořád.Doktor mi řekl,že když nekrvácím a vše je v pořádku,tak klidně si můžu užívat sexu.Sex ke konci těhot.může vyvolat stahy a porod.Jestli je u tebe vše v pořádku,tak si klidně užívej a mimču se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
6.10.10 20:14

ahojky, tak ja prvni trimestr moc chut nemela,,,ted jsme v 5. mesici a je mi porad obcas spatne, ted uz teda prevazne rano…ale spis nez nechut na sex to byl strach o miminko:-) v 7 tydnu mi na pohotovosti rekli ze prvni tri mesice by se mel sex uplne vynechat, alespon mne to doporucili..ted uz i muj strach docela opadl ale nejak zavratnou chut nemam a sex mame ted opatrnejsi nez driv :-) myslim ze kdyz je to sm irou a ne nic drastickyho ze to neublizi :-) úpppokud tehu rpobiha jinak bez rpoblemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.10.10 09:53

:hug: Ahojky no mi sex moc teda už nemáme je nám to bou divné a mojemu asi víc :nevim: jsem ve20 týdnu ale nesexujeme často možná jednou za týden nebo nějak tak.Špatně mi nebylo ani jednou .Měj te se krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
7.10.10 14:40

ahoj holky, tak to ja to mam nejake divne, sexujeme teda normalne cele tehotenstvi, ale jak se to blizi ke konci ( sem 32+4 ) tak mam porad vetsi a vetsi chut, ale uplne hroznou, si pripadam jak sexualni maniak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
7.10.10 20:30
Iwi píše:
ahoj holky, tak to ja to mam nejake divne, sexujeme teda normalne cele tehotenstvi, ale jak se to blizi ke konci ( sem 32+4 ) tak mam porad vetsi a vetsi chut, ale uplne hroznou, si pripadam jak sexualni maniak :mrgreen:

Tak jestli budeš stejného názoru i od 37tt nahoru, tak smekám! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.10 22:18

my sexujem od začátku těhu :oops: :mrgreen: i několikrát denně..i teď a to jsem 35+2 sice s přibývajícím pupkem se snížil počet poloh :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
8.10.10 08:32

Já byla těhotná 3× a nejvíc při chuti jsem byla ted naposledy. :oops: Ovšem budoucí tatka se do toho moc nehrnul,jelikož ten náš divoch neskutečně kopal a při sexu by jsme tam byli pokaždý tři :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
8.10.10 09:17

To sem taky zvedava jak to bude pak jeste dyl :mrgreen:
ddinno tak to je neco, ze ste ho citili i pritom :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
13.10.10 11:52
Iwi píše:
ahoj holky, tak to ja to mam nejake divne, sexujeme teda normalne cele tehotenstvi, ale jak se to blizi ke konci ( sem 32+4 ) tak mam porad vetsi a vetsi chut, ale uplne hroznou, si pripadam jak sexualni maniak :mrgreen:

Som teraz v 32tt, a mam tiez silenu chut na sex, ale uz manzel sa boji, ze zacnem rodit :-( ah jaaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
13.10.10 12:23

Tak koukam ze zensky by chut i mely ale chlapy se boji :lol:
myslim ze kdyz to nezakaze doktor tak proc by jsme nemohly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
13.10.10 12:41

Koukám,že chlapi jsou pěkný srábci :-P Ten můj se nenechal přesvědčit,ani když jsem přenášela. :cert: Tak jsem Ríšu rodila až 9dní po termínu :-P A to jsem furt říkala,že to doktoři doporučují na vyvolání porodu :oops: Ale je fakt že ke konci jsem už chut neměla,malej tlačil hrozně hlavičkou a i běžný pohyb byl pro mě nepříjemný,tak sex by asi nebyl nic moc :mrgreen: A jak jsem to s tou hlavičkou řekla nahlas-budoucí tatka si to živě představil a zahnal definitivně myšlenky a chut na sex a měla jsem smůlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
13.10.10 19:52

:mrgreen: nechtel mimi stouchat do hlavicky :mrgreen: to mi ten muj taky rikal, ze do nej nechce stouchat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí