Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem chuť měla vlastně celé těhotenství do posledního dne
a ničemu jsme, myslím, neublížili
i když samozřejmě se musí trošku klidněji, no ![]()
já bych se toho taky nebála vlastně ti doporučuji užívej si to dokud tě nezačne v sexu bříško jaksi omezovat ![]()
Přesně, užívéj, dokud to jde. My končíme 40tt a včera jsme si řekly, že zkusíme sex, aby jsme malýmu pomohli ven, ale upřímně se netěším a manžel taky prý ne. Všechno mě bolí, bříško dost zavazí… Ještě před cca 6týdny jsme si užívali a bylo vše fajn a mě nenapadlo, že tohle někdy napíšu
A to patřím mezi ty šťastný, co mají menší bříško a přibrala jsem 13kg…
já jsem neměla v prvním trimestru chuť na sex,ve druhém to bylo mnohem lepší a teď jsem ve třetím a chuť je pořád.Doktor mi řekl,že když nekrvácím a vše je v pořádku,tak klidně si můžu užívat sexu.Sex ke konci těhot.může vyvolat stahy a porod.Jestli je u tebe vše v pořádku,tak si klidně užívej a mimču se nic nestane.
ahojky, tak ja prvni trimestr moc chut nemela,,,ted jsme v 5. mesici a je mi porad obcas spatne, ted uz teda prevazne rano…ale spis nez nechut na sex to byl strach o miminko:-) v 7 tydnu mi na pohotovosti rekli ze prvni tri mesice by se mel sex uplne vynechat, alespon mne to doporucili..ted uz i muj strach docela opadl ale nejak zavratnou chut nemam a sex mame ted opatrnejsi nez driv
myslim ze kdyz je to sm irou a ne nic drastickyho ze to neublizi
úpppokud tehu rpobiha jinak bez rpoblemu
Ahojky no mi sex moc teda už nemáme je nám to bou divné a mojemu asi víc
jsem ve20 týdnu ale nesexujeme často možná jednou za týden nebo nějak tak.Špatně mi nebylo ani jednou .Měj te se krásně
ahoj holky, tak to ja to mam nejake divne, sexujeme teda normalne cele tehotenstvi, ale jak se to blizi ke konci ( sem 32+4 ) tak mam porad vetsi a vetsi chut, ale uplne hroznou, si pripadam jak sexualni maniak ![]()
Iwi píše:
ahoj holky, tak to ja to mam nejake divne, sexujeme teda normalne cele tehotenstvi, ale jak se to blizi ke konci ( sem 32+4 ) tak mam porad vetsi a vetsi chut, ale uplne hroznou, si pripadam jak sexualni maniak
Tak jestli budeš stejného názoru i od 37tt nahoru, tak smekám! ![]()
my sexujem od začátku těhu
i několikrát denně..i teď a to jsem 35+2 sice s přibývajícím pupkem se snížil počet poloh
![]()
Já byla těhotná 3× a nejvíc při chuti jsem byla ted naposledy.
Ovšem budoucí tatka se do toho moc nehrnul,jelikož ten náš divoch neskutečně kopal a při sexu by jsme tam byli pokaždý tři
![]()
To sem taky zvedava jak to bude pak jeste dyl ![]()
ddinno tak to je neco, ze ste ho citili i pritom ![]()
Iwi píše:
ahoj holky, tak to ja to mam nejake divne, sexujeme teda normalne cele tehotenstvi, ale jak se to blizi ke konci ( sem 32+4 ) tak mam porad vetsi a vetsi chut, ale uplne hroznou, si pripadam jak sexualni maniak
Som teraz v 32tt, a mam tiez silenu chut na sex, ale uz manzel sa boji, ze zacnem rodit
ah jaaj
Tak koukam ze zensky by chut i mely ale chlapy se boji ![]()
myslim ze kdyz to nezakaze doktor tak proc by jsme nemohly…
Koukám,že chlapi jsou pěkný srábci
Ten můj se nenechal přesvědčit,ani když jsem přenášela.
Tak jsem Ríšu rodila až 9dní po termínu
A to jsem furt říkala,že to doktoři doporučují na vyvolání porodu
Ale je fakt že ke konci jsem už chut neměla,malej tlačil hrozně hlavičkou a i běžný pohyb byl pro mě nepříjemný,tak sex by asi nebyl nic moc
A jak jsem to s tou hlavičkou řekla nahlas-budoucí tatka si to živě představil a zahnal definitivně myšlenky a chut na sex a měla jsem smůlu ![]()
nechtel mimi stouchat do hlavicky
to mi ten muj taky rikal, ze do nej nechce stouchat ![]()