Sex v těhotenství – strach v prvním trimestru, že ublížím miminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17124
14.10.10 10:05

Iwi: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
14.10.10 19:22

Holky, tak já jsu jak sexualní mašina :oops: v prvních třech něsících se mi vůbec nechtělo a bylo mě taky dost zle. Ale za to teď v 28tt mám chuť několikrát za den. Jen můj manžílek je dosti ostýchavý, taky se bojí.No nebo jsme unavení :lol: Dokud doktor neřekne dost, tak proč si neužívat ne? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
17.10.10 14:47

No tak já nemám vůbec chuť. Spíš mi přijde, že se vyřádím ve snech, když se mi něco takového zdá. Když jsem vzhůru tak bez chuti na cokoli :roll: Bohužel se setkávám docela s nepochopením :nevim: Tak snad zas později chuť bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
28.11.10 11:11

Saphire: neboj chuť se vrátí, některým to v těhu nic neříká. Uvidíš sama a nenech se do ničeho nutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.11.10 23:23

mmm…ja si prijdu v tehotenstvi vic nadrzena nez normalne… Ale mam taky takovy strach…to jsou komplikace kuli strachu a pribirajici vaze…hruza. Doktori mi rikaji, ze sex muze byt v jakekoli pozici, ale jen pokud neni tlak na brisko. a take, ze muze byt hluboke vniknuti jak je libo… Nechodim jen k jednomu doktorovi, protoze ja jim neverim a proto si chodim dulezite informace overovat. aaaa…s tim strachem nic neudelas a bude to horsi a horsi, ale i tak muhu rici, ze byt tehotna je pro me to nejlepsi obdobi meho zivota.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamka223
29.6.15 22:55

Ahoj holky, je pravda že když jsem porodila, tak nemůžu hned znovu otěhotnět?

• Citovat
  • Upravit
22.10.16 19:16

Já když byla těhotná tak mě známej šukal skoro každý den alespon 2 hodiny nic se nám po celých 9 měsíců nestalo. Mám na něj chut i teď když mám chlapce starého 10 let ale prostě už není kdo by mě tu pořádně ošukal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.10.16 06:51

Ja jsem že začátku jednou zakrvacela, dávali mi i takovou tu injekci a říkali, abych sex že začátku neprobojovala, než se všechno ustálí, takže nic nebylo,…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
23.10.16 06:52

Ale v prvním tehu jsem občas chtěla, když mi bylo dobře, ale bála jsem se, tak jsem vždycky říkala manželovi, že hlavně opatrně :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
23.10.16 10:41

Jsem téměř ve 2 měs. a od samého začátku bez problemu. Taky je mi spatně a ted už trpím na velké bolesti hlavy. Ale přetrpím to a chut je i když je mi tak, jak je :-D Je to uplně něco jiného. A ptala jsem se i doktora a říkal, že celé těhu sex bez problemu, ale určitě ne nějaký drsný sex nebo sexování celou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.1.17 21:10

U mě byla chut na sex v těhotenství pořád. Kromě dnu nevolnosti, jsem byla pořád při chuti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
4.1.17 07:55

Mám na to chuť pořád. Ani si při tom neuvědomuju, že bych mohla ublížit malému, přece jen jsem teprve v 6tt, ale přítel si to až moc dobře uvědomuje a bojí se. No zatím normálně sexujeme ale něco se změnílo. nedá se říct že by to byla změna k horšímu, spíš naopak, sex si mnohem víc užívám :P
je mi líto přítele že si to nedokáže užít přes vědomí malého, ale snad ho to během pár týdnů přejde.
Bohužel jsem při posledním sexu začala zlehka špinit- fakt strašně světlý hnědý výtok a od té doby mám po sexu. Přítele nepřekecám, na gyndu jdu až 12 :nevim: Samozřejmě mne to taky vyděsilo ale na netu jsem četla že je to v začátcích dost časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.1.17 09:06
Ja jsem byla v těhu víc nadržená, než normálně. Ze začátku klasická polohoha a potom na koníčka. Pak i poloha na lžičku.
@epsice píše:
Mám na to chuť pořád. Ani si při tom neuvědomuju, že bych mohla ublížit malému, přece jen jsem teprve v 6tt, ale přítel si to až moc dobře uvědomuje a bojí se. No zatím normálně sexujeme ale něco se změnílo. nedá se říct že by to byla změna k horšímu, spíš naopak, sex si mnohem víc užívám :P
je mi líto přítele že si to nedokáže užít přes vědomí malého, ale snad ho to během pár týdnů přejde.
Bohužel jsem při posledním sexu začala zlehka špinit- fakt strašně světlý hnědý výtok a od té doby mám po sexu. Přítele nepřekecám, na gyndu jdu až 12 :nevim: Samozřejmě mne to taky vyděsilo ale na netu jsem četla že je to v začátcích dost časté.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
4.1.17 09:28

Já bych mohla furt :D (19.týden) :oops: :mrgreen: :mrgreen: ani se nijak nebojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.1.17 09:34
Jakou máte rádi polohu?
@michell32 píše:
Já bych mohla furt :D (19.týden) :oops: :mrgreen: :mrgreen: ani se nijak nebojím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí