Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, tak já jsu jak sexualní mašina
v prvních třech něsících se mi vůbec nechtělo a bylo mě taky dost zle. Ale za to teď v 28tt mám chuť několikrát za den. Jen můj manžílek je dosti ostýchavý, taky se bojí.No nebo jsme unavení
Dokud doktor neřekne dost, tak proč si neužívat ne? ![]()
No tak já nemám vůbec chuť. Spíš mi přijde, že se vyřádím ve snech, když se mi něco takového zdá. Když jsem vzhůru tak bez chuti na cokoli
Bohužel se setkávám docela s nepochopením
Tak snad zas později chuť bude ![]()
Saphire: neboj chuť se vrátí, některým to v těhu nic neříká. Uvidíš sama a nenech se do ničeho nutit.
mmm…ja si prijdu v tehotenstvi vic nadrzena nez normalne… Ale mam taky takovy strach…to jsou komplikace kuli strachu a pribirajici vaze…hruza. Doktori mi rikaji, ze sex muze byt v jakekoli pozici, ale jen pokud neni tlak na brisko. a take, ze muze byt hluboke vniknuti jak je libo… Nechodim jen k jednomu doktorovi, protoze ja jim neverim a proto si chodim dulezite informace overovat. aaaa…s tim strachem nic neudelas a bude to horsi a horsi, ale i tak muhu rici, ze byt tehotna je pro me to nejlepsi obdobi meho zivota.. ![]()
Ahoj holky, je pravda že když jsem porodila, tak nemůžu hned znovu otěhotnět?
Já když byla těhotná tak mě známej šukal skoro každý den alespon 2 hodiny nic se nám po celých 9 měsíců nestalo. Mám na něj chut i teď když mám chlapce starého 10 let ale prostě už není kdo by mě tu pořádně ošukal…
Ja jsem že začátku jednou zakrvacela, dávali mi i takovou tu injekci a říkali, abych sex že začátku neprobojovala, než se všechno ustálí, takže nic nebylo,…:-)
Ale v prvním tehu jsem občas chtěla, když mi bylo dobře, ale bála jsem se, tak jsem vždycky říkala manželovi, že hlavně opatrně
![]()
Jsem téměř ve 2 měs. a od samého začátku bez problemu. Taky je mi spatně a ted už trpím na velké bolesti hlavy. Ale přetrpím to a chut je i když je mi tak, jak je
Je to uplně něco jiného. A ptala jsem se i doktora a říkal, že celé těhu sex bez problemu, ale určitě ne nějaký drsný sex nebo sexování celou noc ![]()
U mě byla chut na sex v těhotenství pořád. Kromě dnu nevolnosti, jsem byla pořád při chuti ![]()
Mám na to chuť pořád. Ani si při tom neuvědomuju, že bych mohla ublížit malému, přece jen jsem teprve v 6tt, ale přítel si to až moc dobře uvědomuje a bojí se. No zatím normálně sexujeme ale něco se změnílo. nedá se říct že by to byla změna k horšímu, spíš naopak, sex si mnohem víc užívám ![]()
je mi líto přítele že si to nedokáže užít přes vědomí malého, ale snad ho to během pár týdnů přejde.
Bohužel jsem při posledním sexu začala zlehka špinit- fakt strašně světlý hnědý výtok a od té doby mám po sexu. Přítele nepřekecám, na gyndu jdu až 12
Samozřejmě mne to taky vyděsilo ale na netu jsem četla že je to v začátcích dost časté.