Děti moc nemusím - zvládnu mít svoje ráda?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
6.10.10 13:14

:-) hi, škoda, že to nebude ráček, jako já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.10.10 13:18

Nečetla jsem všechno, ale Gibi upřímně - kdo z nás miluje cizí děti??? Nikdo!!
Cizí děti jsou vždy ošklivější, nevychovanější, hloupější a méně roztomilé než ty naše.
To co pocituješ k ostatním dětem nemá nic společného s tím jaká budeš matka.
Hezky si to užij a napiš nám, jaké jsi vybrala jména - na to je tu každý zvědavý. :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 13:23

Lizbeth, máš pravdu, to moje bude asi nejlepší :-D
Co se týče jmen, tak to asi ještě milionkrát změníme, ale pro kluka by se mi líbil Matyáš :-), na holce se nemůžeme schodnout, manžel by chtěl Anežku nebo Elišku, ale já to mám s někým spojené a nemůžu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.10.10 13:25

Přimlouvám se za Jáchyma :srdce: ( Eliška jsem já a dcera a je jich fakt hodně..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 13:29

No, Jáchym mi doma asi neprojde :-)
ale ještě to budeme muset probrat, času na to máme spoustu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.10.10 13:31
Gibi píše:
A Eliško, to je pro mě u dětí asi největší problém, nikdy jsem neveděla, jak s nimi mluvit ani jednat, takže jsem si jich radši nikdy moc nevšímala. Ale pak vztekající se dítě v autobuse (jako včera) nebo někde a tak, tak to mi pak taky řádně leze na nervy.

Naprosto ti rozumím, to znám. Takže buď v klidu, přejde to. Aspoň dokud budeš kojit a hormony ti vyřadí některé části mozku z provozu. Pak se to postupně zase vrátí ke stavu před, budou ti opět vadit uřvaní, nevychovaní spratci, budeš své děti nadstandardně krotit a umravňovat a spoustě matek budeš připadat jako Herodes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 13:43

No, tak už se trošku těším na to až se mi některé části mozku vypnou :-)

Jinak ještě, můžu se vás zeptat, kdy se tam nastupuje na mateřskou? To je nějak 8.měsíc? Já abych věděla, kolik mě toho ještě čeká v práci :-).
A co všechno pak musím zařídit asi taky najdu někde tady, že? :-)

Teda, mě je najednou tak dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
6.10.10 14:27
Gibi píše:
No, tak už se trošku těším na to až se mi některé části mozku vypnou :-)

Jinak ještě, můžu se vás zeptat, kdy se tam nastupuje na mateřskou? To je nějak 8.měsíc? Já abych věděla, kolik mě toho ještě čeká v práci :-).
A co všechno pak musím zařídit asi taky najdu někde tady, že? :-)

Teda, mě je najednou tak dobře :-)

Na mateřskou se jde 6 neděl před porodem, pokud nejsou nějaké problémy. To i dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 14:35

Tak to je dobré, to ještě stihnu něco našetřit :-) teda, doufám, že budeme v pořádku a nebudu muset jít dřív. U mě je asi trošku problém, že mám artrozu v kolenech :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
6.10.10 14:36

tak jsem pohledala a červňátka 2011 už jsou na světě ((-: tak se mezi holky přidej (((-: neostýchej se, bude ti tam dobře (-: a vsadím se, že nebudeš se svýma pocitama jediná.

https://www.emimino.cz/…-2011-51516/

a na mateřskou se chodí standartně 6 neděl před, ale max- 8 neděl před termínem porodu. Nebo taky hned, pokud bys rodila ještě dřív než těch 8 neděl před termínem porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 14:41

Aty, děkuji, už jsem se tam přihlásila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
6.10.10 14:46
Gibi píše:
Tak to je dobré, to ještě stihnu něco našetřit :-) teda, doufám, že budeme v pořádku a nebudu muset jít dřív. U mě je asi trošku problém, že mám artrozu v kolenech :-(

Ta artroza je prevít, zkus chodit denně na procházky, jezdit na kole nebo rotopedu. To se potom zlepší.
A nějaké preparáty- zkus přírodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 14:52

Já na to beru Gellatinu plus, hrozně mi pomáhá.
Vycházky mám v plánu, ale teď mám do toho ještě nějakou vyrozu a jsem ráda, že sebou doma praštim, ani byt nezvládám uklidit a ten už to potřebuje, jak sůl :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
6.10.10 14:57

Byt počká, Ty se musíš šetřit, tak ať uklidí manžel.
Viroza se v tomto počasí nerozjede, spíš se stáhnou sliznice, a nebude to tak strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 15:01

No mám ji od soboty, a včera už jsem byla u doktorky, tak mi píchla pendepon.

No manžel teď právě obskakoval mě a vařil mi a tak, tak to musim aspoň poklidit, hlavně koupelnu a udělat prádlo :-) to už je nutnost. Stejně mi teď bude přes týden odjíždět pryč a o víkendu chodit do školy, tak to bude všechno na mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí