Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky, máme asi malý problém. Moje 5ti měsíční dcerka je plně kojené dítě. Moc krásně papá,ale od narození zvrací ninimálně dvakrát v době kdy je hodinu až hodinu a půl po kojení. Přez to,že si krásně odříhne. Prosí napište mi nějaké rady.
Ahoj,
Honzik taky blinkal po kojeni i po delsi dobe, i ted si obcas rano po sunaru ublinkne.
Naše malá taky blinkala, asi tak do půl roka. Někdy si toho prostě nacpou do bříška víc, než se jim tam vejde
pokud je to takové ubklinknutí, tak to přejde. Je pravda, že mi máma říkala, že s ní pořád natřášám, nechtěla si říhat a to jí taky asi nedělalo dobře…
Ono záleží jak to „zvracení“ probíhá.Pokud to je obloukem a větší množství,tak by možná se mohlo jednat o reflux a stálo by zato navštívit mudra.Pokud je to jakoby jen ublinknutí i když třeba bvětšího množství,tak to se časem spraví,některé děti jsou citlivější a prostě to jde ven,ale časem se to upraví.David mi ublinkává i 2 hodiny po krmení,ale my jsme na UM.
Ahoj, Marianka to taky takhle mela, prestalo to az kdyz jsme plne presly na prikrmy a hlavne az zacala sama sedet… Jeste s prvnima prikrmama si pamatuju, jak jsem drhla z koberce fleky od mlika s mrkvi ![]()