Zvýšený hemoglobin a trombocyty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1247
18.11.11 15:11

Zvýšený hemoglobin a trombocyty

Maminky, nemáte někdo zkušenost…? Ve středu jsem byla s dcerkou na 6týdení prohlídce a doktorka nás poslala na odběr krve z prstíku, protože se jí zdálo, že malá modrala při pláči. Dneska jsme tam byly. Zjistili jí, že má zvýšenej hemoglobin a trombocyty a posílají nás do dětské nemocnice na hematologii na vyšetření.
První volnej termín mají 6.prosice a já se do té doby asi zblázním. A kdo ví, co bude pak. Hrozně se bojím…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1689
18.11.11 15:36

Kačenko, buď v klidu! Miminka mají normálně hodnoty hemaglobinu oproti dospělým vysoké, nevíš kolik měla tu hodnotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
18.11.11 19:31

Hodnotu u hemoglobinu má 134. A trombocytů 537, to je horší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.11.11 20:28

Ahoj, já si teda myslím, že hemoglobin máte v normě ( koukni na ref.meze - http://www.ordinace.cz/…hodnoty/100/) a trombocyty máte jen mírně zvýšené (hranice je do 520 ), záleží na laboratoři. Jestli chceš radu doktora, napiš na www.prozeny.cz do poradny dětského doktora Mudr Honzíka, je úžasnej :-) Moc se neboj, i když to moc nejde, taky plaším, hned jak něco dětem je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
19.3.14 14:35

Ahoj obnovuji tuto diskuzi nasemu malemu 2 mesice dneska zjistili zvysene mnozstvi trombocytu v krvi nemate s tim nekdo zkusenosti?? Jake mnozstvi to je to mi doktorka nesdelila jen za tyden jdeme na kontrolu. Malej ma tedka rymu a bojujeme se slznyma kanalkama tak si doktorka mysli ze je nejaka infekce z tech kanalki ale nechce predchazet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.3.18 17:59

Dobrý den,
potřebovala bych radu před několika týdny mi zjistili že mám zvýšení trombocyty a stále se zvyšují chtějí mi dát Litaril kterého se moc bojím, protože má hodně vedlejších účinků. Můžete mi prosím napsat své zkušenosti. Moc děkuji

edit admin - odstraněn email

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+