Zvyšování platů pedagogů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@neumisa píše:
@SibyllaTrelawneypromiň, nerozumím…
Vysvětleno v SZ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě letos čeká vaření a pěstitelky 😀 😀 😀 😀 😀 a ke zvyšování platů - když bude, bude to fajn, když nebude, tak nebude ????
Příspěvek upraven 26.08.19 v 21:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
@SAJ jj, třídní je taková skoromaminka.
Už ne.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tothova Na tohle je jediný argument, běž učit, učitelů je málo, hledají skoro všude, když je to taková pohoda za velký prachy
Já osobně bych to nešla dělat ani za sto tisíc hrubýho měsíčně, obdivuju všechny, co učí za tu almužnu a marně přemýšlím, co bych měla učitelům závidět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@osvc Však můžeš jít třeba dělat ředitele, ten tolik neučí a bere půlku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SibyllaTrelawney píše:
@jizvíková já takhle dostala hudebku a němčinu ( naštěstí pro mě začátečníky - mám úroveň tak A2 s bídou)nejhorší školní rok mého života
Němčinu mám taky
a jsem češtinář, naštěstí německy umím, akorát němčinu fakt nesnáším. A letos pracovky, Děvčata, musím se stihnout naučit plést ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@osvc píše:
@tothova Na tohle je jediný argument, běž učit, učitelů je málo, hledají skoro všude, když je to taková pohoda za velký prachyJá osobně bych to nešla dělat ani za sto tisíc hrubýho měsíčně, obdivuju všechny, co učí za tu almužnu a marně přemýšlím, co bych měla učitelům závidět
Přesně. Druhá taková libová ženská profese, tj. flákačka za těžké prachy, je zdravotní sestřička
- Citovat
- Upravit
@Zumpa To ale musím mít odučeno a stejně taky učí, díky za nabídku, ale fakt nemám zájem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Přesně. Druhá taková libová ženská profese, tj. flákačka za těžké prachy, je zdravotní sestřička
To si opravdu někdo myslí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@osvc píše:
@tothova Na tohle je jediný argument, běž učit, učitelů je málo, hledají skoro všude, když je to taková pohoda za velký prachyJá osobně bych to nešla dělat ani za sto tisíc hrubýho měsíčně, obdivuju všechny, co učí za tu almužnu a marně přemýšlím, co bych měla učitelům závidět
Taky obdivuju učitele, že na tu dnešní sebranku mají nervy a klidně bych jim dopřál víc peněz, ale na druhou stranu - vybrali si svůj obor sami a tabulkové platy ve státním sektoru jsou jasně dané, takže každý by mohl předem vědět, do čeho jde…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Taky obdivuju učitele, že na tu dnešní sebranku mají nervy a klidně bych jim dopřál víc peněz, ale na druhou stranu - vybrali si svůj obor sami a tabulkové platy ve státním sektoru jsou jasně dané, takže každý by mohl předem vědět, do čeho jde…![]()
To máš pravdu, ale tímhle stylem by nemusel učit nikdo a co pak?
Proto to takhle vypadá, spoustu vyhořelých a nedoceněných lidí, nebo lemplové, co si myslí, že odučí svých pár hodin a tím to pro ně končí
Ale co si budeme říkat, politici nemají potřebu, s tím cokoliv dělat, nepotřebují vzdělané lidi s přehledem, kdo by je potom volil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše:
Ironie…
Už jsem slyšela spoustu neuvěřitelných názorů, takže bych se ani nedivila tomuhle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A co sociální pracovnice? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit