Zvyšování platů pedagogů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26248
26.8.19 19:25

@SibyllaTrelawney

promiň, nerozumím… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
26.8.19 19:30
@neumisa píše:
@SibyllaTrelawneypromiň, nerozumím… :oops:

Vysvětleno v SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.8.19 20:37

Mě letos čeká vaření a pěstitelky 😀 😀 😀 😀 😀 a ke zvyšování platů - když bude, bude to fajn, když nebude, tak nebude ????

Příspěvek upraven 26.08.19 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
26.8.19 20:52
@matkabagristy píše:
@SAJ jj, třídní je taková skoromaminka.

Už ne. :mrgreen: :D :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
26.8.19 21:04

@tothova Na tohle je jediný argument, běž učit, učitelů je málo, hledají skoro všude, když je to taková pohoda za velký prachy :lol: Já osobně bych to nešla dělat ani za sto tisíc hrubýho měsíčně, obdivuju všechny, co učí za tu almužnu a marně přemýšlím, co bych měla učitelům závidět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867
26.8.19 21:30

@osvc Však můžeš jít třeba dělat ředitele, ten tolik neučí a bere půlku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.8.19 22:08
@SibyllaTrelawney píše:
@jizvíková já takhle dostala hudebku a němčinu ( naštěstí pro mě začátečníky - mám úroveň tak A2 s bídou) 8o nejhorší školní rok mého života

Němčinu mám taky :) a jsem češtinář, naštěstí německy umím, akorát němčinu fakt nesnáším. A letos pracovky, Děvčata, musím se stihnout naučit plést :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.19 22:30
@osvc píše:
@tothova Na tohle je jediný argument, běž učit, učitelů je málo, hledají skoro všude, když je to taková pohoda za velký prachy :lol: Já osobně bych to nešla dělat ani za sto tisíc hrubýho měsíčně, obdivuju všechny, co učí za tu almužnu a marně přemýšlím, co bych měla učitelům závidět :think:
:palec:
Přesně. Druhá taková libová ženská profese, tj. flákačka za těžké prachy, je zdravotní sestřička
  • Citovat
  • Upravit
5585
27.8.19 08:11

@Zumpa To ale musím mít odučeno a stejně taky učí, díky za nabídku, ale fakt nemám zájem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
27.8.19 08:18
@Anonymní píše: :palec:
Přesně. Druhá taková libová ženská profese, tj. flákačka za těžké prachy, je zdravotní sestřička

To si opravdu někdo myslí? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23981
27.8.19 08:26
@osvc píše:
@tothova Na tohle je jediný argument, běž učit, učitelů je málo, hledají skoro všude, když je to taková pohoda za velký prachy :lol: Já osobně bych to nešla dělat ani za sto tisíc hrubýho měsíčně, obdivuju všechny, co učí za tu almužnu a marně přemýšlím, co bych měla učitelům závidět :think:

Taky obdivuju učitele, že na tu dnešní sebranku mají nervy a klidně bych jim dopřál víc peněz, ale na druhou stranu - vybrali si svůj obor sami a tabulkové platy ve státním sektoru jsou jasně dané, takže každý by mohl předem vědět, do čeho jde… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23981
27.8.19 08:27
@osvc píše:
To si opravdu někdo myslí? 8o

Ironie… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
27.8.19 08:31
@bse.pedro píše:
Taky obdivuju učitele, že na tu dnešní sebranku mají nervy a klidně bych jim dopřál víc peněz, ale na druhou stranu - vybrali si svůj obor sami a tabulkové platy ve státním sektoru jsou jasně dané, takže každý by mohl předem vědět, do čeho jde… :nevim: 8)

To máš pravdu, ale tímhle stylem by nemusel učit nikdo a co pak? ;) Proto to takhle vypadá, spoustu vyhořelých a nedoceněných lidí, nebo lemplové, co si myslí, že odučí svých pár hodin a tím to pro ně končí :nevim: Ale co si budeme říkat, politici nemají potřebu, s tím cokoliv dělat, nepotřebují vzdělané lidi s přehledem, kdo by je potom volil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
27.8.19 08:33
@bse.pedro píše:
Ironie… 8)

Už jsem slyšela spoustu neuvěřitelných názorů, takže bych se ani nedivila tomuhle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.8.19 08:38
@Anonymní píše: :palec:

A co sociální pracovnice? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat