Zvyšování platů pedagogů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@neumisa píše:
@SibyllaTrelawneyjá sexuální výchovu v 8. třídě
Tam aspoň můžeš hovořit z praxe
já na hudební nástroj nehraju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za ministryně valachové proběhl sněmovnou návrh na zvýšení příplatku za třídnictví na asi 2500-3500, neprošlo to, bo podle valachové by se muselo sebrat osobko všem učitelům, aby bylo na třídnictví. Tristní, ale pravdivé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SibyllaTrelawney píše:
@jizvíková já takhle dostala hudebku a němčinu ( naštěstí pro mě začátečníky - mám úroveň tak A2 s bídou)nejhorší školní rok mého života
Taky jsem měla tu neaprobovanou čest.
Nenáviděla jsem každičkou hodinu, byl to neskutečný stres. Ovšem děcka si to prý báječně užívala, protože bylo méně teorie a více aplikace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SibyllaTrelawney píše:
Tam aspoň můžeš hovořit z praxejá na hudební nástroj nehraju
no já na podzim toho roku otěhotněla, takže milí osmáci si to se mnou prošli celé. Byl to jeden z mála roků, kdy na škole nebyla těhotná osmačka. Byla jsem odstrašující příklad. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa píše:
@SibyllaTrelawneyjá sexuální výchovu v 8. třídě
Ccc, to by mě nemohlo rozhodit.
V téhle oblasti mám spoustu domácí praxe.
![]()
Pardon, neodolala jsem perfektní přihrávce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
Ccc, to by mě nemohlo rozhodit.V téhle oblasti mám spoustu domácí praxe.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pardon, neodolala jsem perfektní přihrávce.
je ti přáno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neumisa Geniální
Co to je za Oxford, že tam máte běžně těhotné osmačky? ( omlouvám se za off topic, ale taky učím na škole, kam docházejí děti s různým osudem)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
Já měla loni v maturitním ročníku kolem 800-900 (musela bych se podívat) a bylo to pro mě tak motivační, že jsem letos třídnictví s velkými díky odmítla.
30 kč hrubého na studenta ti bylo málo
, každého individuálně aspoň jednou za měsíc pochválit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SibyllaTrelawney píše:
@neumisa Geniální![]()
Co to je za Oxford, že tam máte běžně těhotné osmačky? ( omlouvám se za off topic, ale taky učím na škole, kam docházejí děti s různým osudem)
to už je dávno, historka z pravěku. Lokace blízko Ostravy, výběrová jazykovka. Inteligence není všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
30 kč hrubého na studenta ti bylo málo, každého individuálně aspoň jednou za měsíc pochválit
Dneska mi tři moji opozdilci dělali opraváky - ne přímo u mě. Dvakrát jakž takž úspěch s odřenýma ušima, jednou totální průser.
Tu jeho písemku jsem viděla, podařilo se mu získat ohromujících nula bodů… Vůbec se nemělo smysl přimlouvat…
Chudák definitivně končí, tak jsem z toho zdrblá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní tulipáne, jsme asi stejný ročník. Ano, též si pamatuji 13. a 14. plat a Pilipa, který je učitelům sebral. V roce 1995 jsem měla osobní hodnocení 1500 a dnes nemám nic.
O zvyšování platů učitelům se stále jenom mele pantem a ve výsledku skutek utek.
Je zde vedena cílená negativní kampaň proti této profesní skupině. Takže se nikdo nemůže divit, že vydrží jen srdcaři. Nebo jedinci, kteří kašlou na děti, ve škole to nějak přežijí, hlavně že přijde na účet plat.