Zyrtec a únava

3627
5.8.11 11:56

zyrtec a únava

jsem naprosto K⭕, odrovnaná, přisuzuji to Zyrtecu, máte podobnou zkušenost, berete na alergii něco co únavu nezpůsobuje?
Jakmile si večer zyrtec nedám, tak celé dopoledne prokýchám a prosmrkám. Celoročně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
992
5.8.11 12:01

Manžel po něm bývá taky unavenej, měl ho párkrát na alergii. Většinou to řeší tak, že si bere prášek jen na noc, neboť pracuje s elektrikou, po montážích, jezdí autem, musí být přes den ve střehu. Na mě takhle zase působí kynedril, taky jsem po něm ospalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
5.8.11 12:04

Já si ho právě taky dává před spaním, ale myslím, že působení je 24h :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.8.11 12:04

Ahoj,
mě Zyrtec taky uspává :zed: Brala jsem na noc a ještě dopoledne jsem byla jak praštěná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
5.8.11 12:06

Zyrtec je oblbovák neskutečný! já po něm spala nonstop, a to jinak nespím skoro vůbec, bohužel :)

letos jsem měla na alergii nově Xyzal a super.
Nebo i claritin mě tak neuspával.
Zodac jsem měla taktéž a stejný jak zyrtec.

• Citovat
  • Upravit
3627
5.8.11 12:08

Ten Claritin mě taky uspával :(
Já teda nechodím na alergologii, takže zkouším co pomůže z volně dostupných léků no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
5.8.11 12:09

Já znám Zyrtec,Zodac, Claritin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
5.8.11 12:14

Mě to teda řekla i doktorka, že ho mám brát než jdu spát, protože se po něm chce spát. :nevim:

Jinak bych zkusila asi Claritin, ten bere přítel, ale podle mě to bude stejný po každým… Možná se zeptej v lékárně, co ti oni doporučej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
5.8.11 12:23

Jsem se šla podívat na název těch prášků, co má manžel. Zyrtec tenkrát zavrhl a má tam nějaký prášky na alergii Aerius.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
5.8.11 12:26

Taky tak, Zyrtec máme přes celou rodinu vyzkoušen a uspával snad všechny.¨

V těhu a u kojení jsem brala „šetrnější“ Claritine, nyní už beru Aerius a má ho i manželova první dcera a nemáme ani jedna problémy, že by uspával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
5.8.11 12:27

xyzal dostupný je, sice si za to zaplatíš, ale je skvělý. Myslím, že i účinnější - a nebo jsem letos poprvé měla menší příznaky :) Ale prodávají ho jen po 14 denních platíčkách.

• Citovat
  • Upravit
486
5.8.11 12:33

Mně pomohl analergin je myslím i bez předpisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
5.8.11 12:51

Me uspava zyrtec i xyzal. doktorka mi poradila brat ho vecer uz okolo osme hodiny, abych rano mohla fungovat (vstavam do prace v 5:45). Takze rano funguju, ale vecer jsem jak prastena.

Ale oba dva leky jsou dobri pomocnici, pokud vecer z nejakeho duvodu nemuzu usnout :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
5.8.11 12:54

zyrtec mě taky uspával a alergie moc neustupovala…
letizen byl o dost lepší :palec:
a mě pak nejvíc pomohlo, když sem se na léky vyprdla úplně a za dvě sezóny se mi senná rýma zmírnila asi sama o sobě…jestli si tělo zvyklo nebo co, nevím…
ale taky záleží jak silné alergické reakce máš, samozřejmě…otýkání a pod. bych samozřejmě neriskovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
5.8.11 13:10

Tak manžel je alergik a bere občas Zyrtec, bral Xyzal, byl hodně unavený a ospalý. A jak si byl u Murdy pro prášky, tak jí to říkal a napsala mu Ewofex. Povídal,že je po něm unavený míň. Prý když si prášek nevezme, tak je unavený z alergie a když si ho vezme, tak je unavený z prášků..

Ale pokud bys měla opravdu silnou reakci, tak alergologové dávají na překonání nejhoršího injekci, působí 3 týdny a smí se dát tuším jednou do roka.. Manžel jí dostal před dvěma lety v pelyňkové sezóně, kdy byl totálně KO a pak to bylo dobrý a zbytek nějak doklepal. Teď chodí už dva roky na očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek