Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj děvčata,
mám hodně citlivé oči. Mám světlé řasy a ráda bych používala řasenku, bohužel s emi nedaří najít žádnou, která by mi fakt vyhovovala.
Najednou mi vadí i ta, co mi donedávna nevadila při občasném použití. včera jsme se nalíčila a v noci jsem měla oči úplně rudé a víčkla oteklé jako od pláče ![]()
Nemáte nějaké tipy? ¨
Na barvení řas jsem byla , ale při mé velikosti a hustotě to nemá skoro žádný efekt
já už nějakou dobu uvažuju, že si snad řasy koupím a budu si je lepit sama
a je to za pár kaček, taky mi řasenky vadí a když jsem si to nechala obarvit, tak se vůbec nic nezměnilo
Markit měla jsem stejný problém, držím palce ať brzy najdeš tu správnou… chce to holt zkoušet a zkoušet… mně vyhovuje tahle: http://www.docsimon.cz/…-noir-8-4-ml
Ahoj,
já měla kdysi od Dermacolu a myslím, že mají nějaké řasenky hypoalergenní. Tak třeba by ti některá vyhovovala. http://www.dermacol.cz/…scara-cz.htm
Holky děkuji. zkusím popátrat. o něčem od La Roche jsme nevěděla. to by se dalo zkusit.
Januliiiiku - nebojíš se reakce na lepidlo?
Ahoj holky, potřebovala bych poradit taky nějakou tu řasenku na citlivé oči. bud moc ráda za jakýkoliv odkaz nebo radu. ![]()
Nejčastější problém..Doporučuji koupit kvalitní řasenku, pokud možno uplně novou(některé můžou být v drogérii už ozkoušené od jiných) a k tomu v lékárně líh-ten nalít do malého rozprašovače..Po každé aplikaci řasenky lehce ostříknout aplikátor nechat vteřinku oschnout a pak až uzavřít…Alergie a jiné problémy po řasence bývají tím, že se v tubě přemnoží bakterie(ač jsou jen vaše)..tento způsob je ozkoušený a nebojte řasenka neutrpí na kvalitě vůbec, ba naopak vydrží déle"než vyschne" a na citlivé oči to báječně pomáhá..Alespon u mně..Je to jen doporučení tak třeba někomu pomůže.. ![]()
To zní skvěle…já měla ale za to, že oči dráždí odrolující se řasenka… ![]()
teď ještě kde sehnat malý rozprašovač… hodil by se mi nejen na toto.
Pokud je řasenka kvalitní a neprošlá tak by se rozhodně neměla drolit(odrolovat)..Někde jsem dokonce četla že by se řasenka správně po třech měsících používání měla vyhodit…A ten líh je právě v podstatě dezinfekcí, člověk si ušetří bolavé a zarudlé oči a pár korun k tomu..mě se osvědčil rozprašovač z takové jak to jen napsat..V cukrárně měli ochucenej, přebarvënej sprejík pro děti, jako cukrovinku…Dítěti bych to nekoupila, ale rozprašovač se moc hodí.
Dermacol má řasenku na které je to přímo napsané, že je hypoalergenní. Je to řasenka Obsesión, dříve byla i hnědá, ale teď už mají jen černou. Stojí do 200kč, ale přesně to nevím.
@Burak mám poznačeno. zkoušela jsem i řasenku pro citlivé oči s čočkami - jako že kombinace obojího a grrr
při mých světlých řasách je to dšěs bez ní