Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Krásný den,
prosím maminky , co mají zkušenosti s kočárkem teutonia Solano, jeslti by mi napsaly. Rozhoduji se mezi nima a Chicco CT 0.4. Teutonia značku jako takovou mám moc ráda, ale bojím se těch koleček do menšíhop terénu a ve městě na kostkách a tak..Děkuji moc za Váš čas a postřehy..Katka
zkus trošku pohledat, určitě tady najdeš odpovědi a pokud ne tak ti tady velice rády pisatelky odpoví…
https://www.emimino.cz/modules.php?…
katka…jůůů ty jsi založila pokec…paráda…Budu načuhovat a komentovat.
Já je mám z
http://www.detskydum.cz/detail.aspx?…
Ale jsou tam vyprodané.
Myslím, že už je v této výbavě těžko seženeš, ale dá se vše dokoupit…teda hlavně nánožník. Fusak se tam vejde v pohodě jinej…
My máme Eisbarchen a v pohodě tam pasuje. Ani nánožník není potřeba, protože je voděodolnej.
Na stránkách www.teutoniacz.cz …je vše potřebné. je to výhradní dovozce pro ČR, bezva lidi…poradí, zařídí a reklamace s nimi v naprosté pohodě…
nebo nakukuju na www.teutonia.de
Teď jsem zamilovaná do té origoš pláštěnky. Mám Solano půl roku a nepoužila jsem tu neorigoš ani jednou…asi ta origo nemá smysl…
Ahoj, taky jsem je měla vyhlídnuté ,ale nakonec jsme koupili jiné levnější, nějak nám nezbylo dost penízků. Jestli chceš, můžu ti poslat kontakt na holčinu, co je má - je z nich nadšená, třeba ti dá nějké info. Co jsem se ptala já, tak se dají sehnat už jen bez nánožníku v šedé a v modré barvě. Jinak se skoro všude čeká na kolekci 2008.
Ahoj Novire - je to bys byla mo hodná, to víš každá fotečka a rada či zkušenost se hodí ![]()
Nevíte, kde je vidět v Praze naživo?? Na zkouška..a omrknutí ![]()
KATKO, tak jsem při hledání toho kontaktu zjistila, že je to Nita33 co už přispívala tady
No jo, internet je malý
… o nikom jiném teda nevím ![]()
Novire…seš to ty, že?
Já si to myslela, ale nebyla si jistá…
Tak jste nakonec koupili jiný? Ale koukám, že Soláno se ti líbí pořád ![]()
No jo líbí, jenže zařizujeme byt, tak nám holt na něj penízky nezbyly
ale Tobík má moc hezký pokojíček ![]()
Novire…Pokojíček je hezká a potřebná věc. Co jste nakonec vybrali? Pochlub se… ![]()
Nakonec jsme vybrali ABC moving light. Koukni se sem:
https://www.emimino.cz/modules.php?… … asi v půlce první strany ![]()
Tak už jsme se teda rozhodli a zkusíme to objednat, jen doufám ,že nebudou problémy s případným vrácením, no ještěsi to radši pročtu, co mají v podmínkách. Ještě dotaz - nevíte jak sedí barvy na obrázcích s realitou? Docela by se mi líbila ta oranžová, ale nevím jaká budev reálu..Jinak asi půjdu do modré barvy.
kATKA82…TY barvy sedí…neboj se toho…Vrácení není problém je to dané obchodním zákoníkem. Doporučuju objednání přímo od toho dovozce. Já tam teď budu řešit tu boudičku. Byli moooc ochotný a po dobu opravy mi dokonce půjčí jinou ![]()
Katko : nahlodali jste i mě ![]()
Rozhodovla jsem se mezi Chicco 0.4 a Jane Energy, ty jsou opravdu lehké.
Tak teď nevím, nemít Chicco přes 10 kilo, objednala bych si je, ale Solano mají taky přes 10..
A taky nevýhoda že nemají ten nánožník, malý příští rok v zimě do sporťáku těžko vleze ![]()