Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky,
ráda bych se zeptala, jak jste spokojeni s Avent hrnečky?
Já teda vůbec ne, protože nám teč o 106 a to jsem koupila už tři nový hubičky a bez výsledku
.Lékárnice na mě koukala,jako kdybych od někud spadla,že mi Avent hrneček teče,že to není možný, tak já nevím …
Dík za odpověď ![]()
já mám hrnečky od aentu a neteče ani jeden,ale třeba máš nákej vadnej kus.
Ja ho koupila jenom jednou a po 2 dnech reklamovala......
Tekl po 2 naplneni tekutinou, nepomohlo ani vymenit hubicku, nic..... toz jsem ho odnesla do lekarny do 30 dni se nevyjadrili a vratili penize.
Ted uz avent nekoupim, teda mam lahve ty jsou fajn, ale magic cup mne zklamal.
Hm, tak máme stejnou zkušenost.Mě to docela mrzí,protože malá z toho ráda pije,jenže je pak mokrá a všechno okolo taky.
A máš zkušenost s nějakým jiným hrnečkem?
No pak jsem koupila takove kelimky od MAM s hubickama, ale tvrde, ma to membranu a ty fakt netecou. jsou 2 v baleni, maji je v DM a stoji neco cez 200
Ted uz Jenda pije z hrnku, nebo Jupiku a pod, takze MAM mi zbyli na dcerku
Catherin já bych jí šla reklamovat jako katka a vyzkoušela bych koupit tu stejnou,proto že my máme dvě a malej znich sice pít moc nechce,ale netečou ![]()
U nás to samé, některá Avent mi tekla, některá ne, ale jelikož Mates pil jenom vodu, tak to nebylo tak hrozné, když to občas kapalo. Hůř jsem ale snášela, když se to rozlilo v tašce, přestože lahvička skoro stála
Naštěstí to většinou zachytilo to víčko, takže pak, když měl Mates žízeň, nejdřív jsem vylila, co bylo ve víčku, pak se teprve pilo ![]()
Já jsem ale nic nereklamovala, na to nemám nervy ![]()
M.
Tak mě taky nekape! Teda trošku ukápne, když s tím mladej třískne a pohárek letí přes celej obývák ![]()
Tak nám taky hrneček teče, ale myslím že to není tím pítkem, ale „šroubením“. Myslím hrneček z barevného plastu. Protože když pítko na:,–(ím na Aventovou lahvičku co nám zůstala po mlíku tak nekápne ani kapka.
Měli jsme hrníček Avent, a tekl, docela dost, i po výměne hubičky. Nyní jsme koupili MUM a bez problému…
Taky nám teče, koupila jsem novou hubičku s tím, že ta gumička je už asi uvolněná, ale teče i přesto. Takže hrnečkem jsem zklamaná a budu kupovat jiný už větší a rozhodně né už Avent.
Ahoj, taky mi Avent tekl, hrůza
, už ho nechci.
Vřele doporučuju hrneček z DM drogerie, ne ten s brčkem, ale se savičkou, má dvě možnosti nastavení, jak moc to má téct. Fakt nám neteče ![]()
Ahj johlky, my doma máme hrníček od AVENTU a zatím jsme spokojení nekape a neteče. Ale známá pokaždé natrefila na tekoucí a šla ho tedy reklamovat. Tak jsem se rohodla že nový koupím od jiné značky jen mě docla mrzí že v Kolíně není prodejna DM hodně chválíte hrníčky právě odtud tak mi zřejmě nezbyde nic jinýho než jet někdam na výlet ![]()
Tak jsme na tom stejně, nám také Avent kouzelný hrneček teče. Hned od samého začátku. Právě z něj malá přelila pití panence do kočárku
, tak jsem se šla poohlédnout na internet po něčem jiném. Nemůžete mi něco poradit? Už jsem tady z toho šílená. Neustále mlaskající podlaha. Vytírám už skoro denně.