Bezvadný netový obchod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
19.3.08 08:01

Bezvadný netový obchod

Ahojte lidi, chci se jen podělit o svou zkušenost s jedním netovým obchůdkem. Jsem z něj tak fakt nadšená, ale nechci si to nechávat jen pro sebe. Mají tam levné, značkové a hlavně fakt kvalitní věci z Anglie. Dost jsem si všimla věcí od Nextu, Cherokee, Mothercare aj Gap tam mají. No, rozhodne to nejsou věci, které by se vám po několika vypráních rozpadly.
Tak tak.. můžete taky mrknout, za to nic nedáte. Já jsem s nimi fakt moc spokojená.
Tak se všichni mějte a jestli máte taky nějaké oblíbené stránky, tak se podělte, budu jedině ráda.
Díky moc
A tady je adresa: www.MIPET.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
19.3.08 08:23

Petule bud mi to nejak zahadne uniklo nebo jsi nenapsala netovou adresu toho obchudku :? :wink:

Tak vidim ze adresu uz jsi doplnila........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
19.3.08 08:43

Nejmenuje se zakladatelka diskuse Petra Horňáková … tj. majitelka onoho obchůdku? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.3.08 08:47
Evikk píše:
Nejmenuje se zakladatelka diskuse Petra Horňáková … tj. majitelka onoho obchůdku? :D

No snad ne! To by bylo trošku uhozené ne? Jsem pro reklamu,ale takovou snad nééé :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
19.3.08 08:52

Nic jinýho mě ani nenapadlo, to je reklama jak vyšitá. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
19.3.08 09:03

No trošku trapný pokus o reklamu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
19.3.08 09:20

No ono stačí podívat se na profilu uživatelky na její příspěvky, zatím jich napsala 5 a v každém vychvaluje tento obchod, takže to je myslím jasný jak facka :-)

Příspěvek upraven 24.08.20 v 18:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
19.3.08 09:20

Vidím to stejně a fakt se u toho musím smát, jak to autorka napsala, aby to vypadalo, že je skuteně nezávislá spokojená nakupující.Docela mě to pobavilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
19.3.08 09:21

Být Petule ještě bych si to přidalala jako odkaz na vlastní www! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
19.3.08 09:23

Korena - přesně, kdyby aspoň nezakládala novou diskusi a v ostatních svých příspěvcích rovnou přiznala, že je přímo vlastníkem obchůdku

Příspěvek upraven 24.08.20 v 18:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
19.3.08 09:33

NO já bych taky byla nadšená ze svého obchůdku :lol:
Trošku trapné, že? Málo zákaznic??? :?
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
19.3.08 09:33

mno, a nebo kdyby to připsala k již založenému tématu o dobrých a špatných e-shopech…už tu něco takové je. Tam by to nebylo tak okaté… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
19.3.08 09:44

Nebo kdyby si alespoň dala pro účely této diskuse jiné jméno, aby to tak nemlátilo do očí … navíc, všechny její ostatní diskuse na toto téma jsou z dnešního rána napsané v rozmezí tak 20 minut. :D
Nebo že by jako spokojená zákaznice toho byla tak neskutečně plná, že měla chuť své nadšení vykřičet do světa hned takhle po ránu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
19.3.08 09:49

No nevím, spíš bych byla nadšená z toho, co jsem si tam tak bezva pořídila..a to tu ani nenapsala… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.3.08 10:00

Tak jsem taky mrkla a ani se nedivim že si paní dělá reklamu,ty věci teda nic moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák