Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte lidi, chci se jen podělit o svou zkušenost s jedním netovým obchůdkem. Jsem z něj tak fakt nadšená, ale nechci si to nechávat jen pro sebe. Mají tam levné, značkové a hlavně fakt kvalitní věci z Anglie. Dost jsem si všimla věcí od Nextu, Cherokee, Mothercare aj Gap tam mají. No, rozhodne to nejsou věci, které by se vám po několika vypráních rozpadly.
Tak tak.. můžete taky mrknout, za to nic nedáte. Já jsem s nimi fakt moc spokojená.
Tak se všichni mějte a jestli máte taky nějaké oblíbené stránky, tak se podělte, budu jedině ráda.
Díky moc
A tady je adresa: www.MIPET.cz
Petule bud mi to nejak zahadne uniklo nebo jsi nenapsala netovou adresu toho obchudku
![]()
Tak vidim ze adresu uz jsi doplnila........
Nejmenuje se zakladatelka diskuse Petra Horňáková … tj. majitelka onoho obchůdku? ![]()
Evikk píše:
Nejmenuje se zakladatelka diskuse Petra Horňáková … tj. majitelka onoho obchůdku?
No snad ne! To by bylo trošku uhozené ne? Jsem pro reklamu,ale takovou snad nééé ![]()
No ono stačí podívat se na profilu uživatelky na její příspěvky, zatím jich napsala 5 a v každém vychvaluje tento obchod, takže to je myslím jasný jak facka ![]()
Příspěvek upraven 24.08.20 v 18:19
Vidím to stejně a fakt se u toho musím smát, jak to autorka napsala, aby to vypadalo, že je skuteně nezávislá spokojená nakupující.Docela mě to pobavilo ![]()
Být Petule ještě bych si to přidalala jako odkaz na vlastní www! ![]()
Korena - přesně, kdyby aspoň nezakládala novou diskusi a v ostatních svých příspěvcích rovnou přiznala, že je přímo vlastníkem obchůdku
Příspěvek upraven 24.08.20 v 18:19
NO já bych taky byla nadšená ze svého obchůdku ![]()
Trošku trapné, že? Málo zákaznic??? ![]()
NiKi
mno, a nebo kdyby to připsala k již založenému tématu o dobrých a špatných e-shopech…už tu něco takové je. Tam by to nebylo tak okaté… ![]()
Nebo kdyby si alespoň dala pro účely této diskuse jiné jméno, aby to tak nemlátilo do očí … navíc, všechny její ostatní diskuse na toto téma jsou z dnešního rána napsané v rozmezí tak 20 minut. ![]()
Nebo že by jako spokojená zákaznice toho byla tak neskutečně plná, že měla chuť své nadšení vykřičet do světa hned takhle po ránu? ![]()
No nevím, spíš bych byla nadšená z toho, co jsem si tam tak bezva pořídila..a to tu ani nenapsala… ![]()
Tak jsem taky mrkla a ani se nedivim že si paní dělá reklamu,ty věci teda nic moc ![]()