Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No, majitelka obchodu teda opravdu nejsem..
to jste mě pobavili..
Jinak jak zaznělo, že chybí výčet věcí, co jsem si tam koupila, tak to proto, že toho mám hafo. Nevím, prostě mi včera dorazily od nich objednané věci. Byla a jsem z toho nadšená a tak jsem se chtěla podělit.. Ten obchod pry zacina a ja jsem dostala slevu za prvniho zakaznika. Coz potesilo… Tak jsem to chtela oplatit alespon reklamou. Nenapadlo mě, že hned budu majitelka obchodu… ![]()
Mj. Nemám totiž moc dobré zkušenosti s internetovými obchody. Spousta věcí mi vůbec nepřišla a když jo, tak jsem měla jen pár kusů, které byly fakt super. Asi jsem náročná… ![]()
Petule87 ono to tak ale moc nevypadlo, když se někdo podívá do tvého profilu, tak všechny tvoje příspěvky pějí chválu pouze na ten jeden dotyčný obchod, proto se nesmíš divit, že nám ostatním to připadá poněkud.............. ![]()
Jj, to je v pohodě.. chápu to. Jen mě to trochu vykolejilo.. Chtěla jsem se podělit o dobrou zkušenost toť vše. S nadšením právě proto, že jich moc nemám
Jinak ten bazar sidli nekde v Třebívlicích, což teda popravdě ani netušim, kde je.. A jak je patrné z jednoho mojeho komentáře, tak jsem z Ostravska, z Havířova… a v Hrabůvce mám známé. ![]()
tak musím se přiznat, že to na mě taky působilo jako reklama. Na stránky jsem mrkla a nijak nadšená jsem nebyla, ale to bude tím, že už mám doma roční slečnu a na ně tam nic nebylo. Jinak pidivěcičky docela ušly, ovšem zajít si do nějakého dobrého sekáče je to samé a větší výběr podle mě…;-)
každopádně jak to působí je prostě jasné… jinak by se asi tolik lidí nepřihlásilo
ahojky,
sakryš,že se ale všichni na Petulu sesypaly
![]()
Tak upřímně řečeno mi ani nic nevadí na faktu,že by to byla skrytá reklama,co je na tom jako špatného?Tak kouknu a usoudím,že to nestojí za moc,nebo se mi tam něco zalíbí a koupím.Jednou jsem taky formou takové podobné „reklamy“ dostala tip na emimino a už tady visím denně
![]()
No, právě že já sháním věci hlavně přes net.. Mám melého prďolu, 2,5 měsíce a moc se s ním nikam nedostanu..Taťka je furt v práci:-( V Havířově bída na dětské věci a tak jsem zvolila variantu netového nakupování. A jako jeden z mála obchodů na které jsem narazila měl seriozni jednani, neustale me informovali, jak se veci maji.. jestli jim dorazila platba a ze zbozi poslou v ten ony den… Mj. poslali to 2 den co jsem to objednala. Veci prisly v poradku, moc hezke a tak me to potesilo. Dostala jsem slevu za prvniho zakaznika, i kdyz tezko rict, jestli jsem byla opravdu prvni..
ale to je jedno, asi se teprve rozjizdi a me sleva teda rozhodne vzdycky potesi
Kdybyste nekdo meli tip na sekac v Havirove, ale nejaky fakt dobry, kde se veci po 5 vyprani nerozsypou, jedine uvitam.
Petule
Jsi sama proti sobě, já objevit nějakej dobrej obchod, tak o něm nikomu neřeknu, víc lidí = míň šancí pro tebe něco ulovit, ne?
Sorry za to nařčení, ale vypadalo to fakt průhledně.
Ahoj,
téda reklama a ještě s pěknou omáčečkou okolo:-))))) Ale teda nabídka nif mof, Peťule přidej trochu:-))) A bazárek docela drahej…
P.
Sakra, že ale narosl počet návštěv na těch stránkách - ráno tam nebylo ani 430
…když se daří, tak se daří ![]()
No kdo z „normálních“ uživatelek emimina se 19. 3. zaregistruje, aby hned 19.3. v 8,01 ráno založil takovouto diskusi a kromě ní si promptně vyhledal další dvě či tři (ukončené před více či méně měsíci) a „podělil se“ o radost ![]()
Pozornost zajisté zaslouží také diskuse založená anonymně „Oblečení značka MINI MODE“ zde , na kterou mohla Petule87 19.3. v 8:07 hrdě odpovědět, KDE NA JEDINÉM MÍSTĚ V ČR JI MAJÍ
(Nemluvě o tom, že to není pravda, kupovala jsem nějaké věcičky mini mode v Kyjovicich u Znojma)
ame.