Poradna duly
Jana Čurdová
Kuk…
je mi 20 a právě jsem zjistila, že jsem v tom:)hurááá.....
je tu na tom někdo podobně, poprvé…
písněte..paaa. ![]()
Achooojky no podle ms mi vychází termín na konec listopadu ale podle UTZ okolo 8.12.
tak netušííím …
Ale snad nebude vadit když se přidám … ![]()
Ahojky, já jsem zjistila včera, že jsem těhotná a jsem z toho opravdu nadšená, ale i překvapená, protože jsou to přesně čtyři týdny, kdy jsme si poprvé „nedávali pozor“.
Jsem šťastná, že jsem našla nějaké zpřízněné duše, protože kam jsem zatím na netu vlezla, všude jen řeči o samovolných potratech.
K doktorce jdu ve středu a příteli to chci říct až poté, ale vydržet to, to je boj.
Ještě se zeptám, nebolí některou z vás břicho? Mě žaludek i břicho, v noci mě to budilo, a tak jsem z toho mírně nervózní. Tak hodně zdaru, žádné nevolnosti a užívejte si svůj nový stav. ![]()
Ahoj jsem zde nová a podle testu i těhotná, ale dr. na UT nic neviděl. Je to ještě brzo? ![]()
Achooojky tak vás vítám a přeji všem pohodové těhulkování … ![]()
Jituna1 :achooojky no já jsem byla na UTZ v úterý a viděl tam jen majinkej flíček … a tak jsem si šla udělat soukromě testy na hCG (těhotenský hormon) a byla jsem poz. Tak já už to mám potvrzené z krve … a prej krev je 100% no a na další UTZ jdu za 3-4týdny … ![]()
tak tj.super…já jdu v pondělí…braly jste/berete njk. vitaminy a tak?a také jsem se chtěla zeptat, jlikož chodím pravidelně do solárka, jestli s tím mám skončit okamžitě, jestli tj.už teď nebezpečné?
Ahojík..
Závidím všem, co už jdou na utz v pondělí nebo tam byly. Já jdu poprvé k doktorce až ve středu a přijde mi to nekonečné… hlavně kvůli bolestem v bříšku. Není to nic strašného, bolí to jen trošku, ale nervózní jsem. Tak čtu co se dá a dočetla jsem se, že to bývá roztahováním dělohy. Nevíte o tom některá něco prosím?
Jinak abych odpověděla na otázku týkající se solárka.. Všude jsem se dočetla, že to je absolutně nevhodné a v těhotenství se to nedoporučuje, takže já jsem s tím skončila. A doufám, že se ve středu dozvím, že na devět měsíců. ![]()
díky, tak já doufám s tebou…já celkem mám podobné bolesti jk.popisuješ , tak snad nemusím být přes víkend nervözní…kéž bych už do solárka měla zákaz vstupu…
holky přejeme vám všem v prosinci 2008 hodně štěstíčka a užívejte si každý den těhu, hrozně to uteče, ale stojí to za to…na konci na vás vykoukne krásně miminko, které se pro vás stane vším…
Ahoj holky, moc vás všechny zdravím a přidávám se k vám. Vypadá to u nás na druhé mimčo kolem 4. prosince
. Alespoň doufám, první test jsem si dělala ve středu 26.2. a vyšla slabá čárka, od té doby sílí, takže snad se pomalu začínám těšit. Bolesti bříška taky trochu pocituju, ale jen mírné, jakoby trochu na menzes, je to jako v prvním těhu…Docela koukám, jak už všichni máte za sebou návštěvu doktora, já se chystám až tak v osmém týdnu, ale uvidím, na kdy mě objednají, myslím, že to stačí bohatě. V prvním těhu jsem byla hned na začátku a nebyla vidět srdeční akce, tak jsem se akorát stresovala další týden…Tak teď moc nepospíchám…
Ahoj holky, tak vám všem moc gratuluju a přidávám se k vám!
Na testíku mám už několik dní krásný dvě dálnice a dneska mám těhu potvrzený i od paní doktorky
![]()
Ahoj rýda by jsem se k vám také přidala dělala jsem si dva testíky asi tři dny po sobě a jsou tam dvě // a čím dál větší. K doktorovi jsu až ve čtvrtek tak uvidíme. ![]()
Aho Pájušo! Moc gratuluju!
A jak se cítíš? Mě akorát dost bolí prsa a občas pobolívá podbřišek… ![]()