termín prosinec 2008-"nové prvotěhulky"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
7.4.08 14:13

No jo já doufám, že to byla náhoda. Bylo to naštěrku a na blbé cestě :wink: takže kolse nemusí bát budem jezdit dál :wink: Nám se tu začíná dělat hezké počasí tak snad už moc pršet nebude. Zkoušela jsem si udělat metřík, ale nějak se mě to nepovedlo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
7.4.08 14:44

Tak já se pro dnešek loučím a pádím domů, ozvu se zase zítra. krásný zbytek dne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aka
11031
7.4.08 15:51

Jééé, tak jsem tě akorát propásla :( …no tak na štěrku je to trochu blbý, ale když to nenaklopíš moc rychle do zatáčky, tak se snad nic stát nemůže :wink: A metřík si koukej udělat, ať se taky mám na co dívat! :wink: 8) Kdyžtak ti s tím poradím… :wink: Měj se krásně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
8.4.08 07:46

Ahoj Ako, tak ti přeji krásné dobré ránko :) Metřík se teda pokusím udělat dnes znovu a když mě to nepůjde optám se na radu :wink: .Dnes mě celou noc bolelo v krku, tak teď přemýšlím co si na to mám vzít protože je to horší a horší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aka
11031
8.4.08 08:39

Ahoj Pájo! No s tím krkem teda nic moc :? Jediný co můžeš je čaj s medem a s citrónem! Taky pomáhá zázvor…žvýkat nebo si z něj udělat čaj…když bude nejhůř, tak se smí akorát Paralen :roll: Tak čajíčkuj a pokud by se to zhoršovalo, tak si jdi lehnout! Nebereš těhu vitamínky? Mě doktorka doporučila Calibrum Babyplan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
8.4.08 08:57

Zatím beru jen listovku a bekomplex to ěm zase poradila kamarádka která dělá v lékárně a chci se poradit ve čtvrtek s doktorem co začít brát. Čajík už do sebe leju snad to přejde, kdyžtak si půjdu vykloktat teplou vodu se solí to taky pomáhá a dám si dobrý zázvorový čaj s medem od maminky :wink: Jinak my tu dnes máme nídherné počasí tak snad bude už teplo a všechny bacily to vyžene. Kde vůbec pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aka
11031
8.4.08 09:02

Tak to děláš dobře! :wink: Tady je taky nádherně, úplně vymeteno! :wink: 8) Já pracuju ve výzkumáku :? Mám trochu strach kvůli tý chemii, co se tady používá…budu muset dát bacha hlavně na to, co dělají kolegové :roll: Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
8.4.08 09:23

Já dělám v advokátní kanceláři, takže u mě pohoda, jen šéf je kuříák a kouří v kanceláři, takže máme mezi sebou pořád zavřeno, ale i tak pořád říká, že až řeknu, že jsem těhotná tak bude chodit kouřit ven, tak už se těším až přijdu od doktora o řeknu mu to, ale teď nechci nic uspěchat. Včera jsi psala, že bydlíte s tchýňkou a to někde v bytě? My zatím bydlíme taky u manželových rodičů, ale opravuje domeček a doufám, že během léta se tam budem stěhovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aka
11031
8.4.08 09:31

No tak to máš dobrý, že je ohleduplnej! A ty mu to fakt řekneš hned jak přijdeš od doktora? Já bych to sice měla hlásit hned…kvůli tomu, kde dělám, ale s doktorkou jsme se domluvily, že bych ještě měla počkat…ona by teda čekala až po genetických testech…ale možná, že to ohlásím ahoj po tý první poradně :wink:
Jinak bydlíme v bytě s tchýní…ale velkým, takže o sobě ani moc nevíme. S manželem už od října! kupujeme byt…doufáme, že to konečně vyjde a během května se přestěhujeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
8.4.08 09:34

Né neřeknu mu to hned myslím, že až po tom třetím měsíci nechci to dřív moc říkat nikomu jen doma, ale mám strach, že to stejně někdo pozná a prokecne. Teď treba v sobotu jdem na svícu jen samé holky zapíjet svobodu no a já nemůžu pít a víš jak sjou holky všímavé :cry: No zkusím si dát jen skleničku vína a třeba mě nebude nikdo pozorovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aka
11031
8.4.08 09:40

No to zvládneš! Jednu skleničku můžeš…a budeš jí prostě cucat celej večer! Však když se zakecáte, tak si toho ani nevšimnou :wink: Kdyžtak řekneš, že ti není moc dobře… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
8.4.08 10:09

No asi to někam naleju je vcelku nevíhoda, že u nás to teď holky pozorují hlavně ty co jsou taky těhotný, al ejá to snad nějak zvládnu musím ne :lol: Jsem teď pořád nějaká unavená večer by jsem šla spát klidně v osm hodin, takže myslím, že to pozorují už i doma, ale zatím mlčíme. Ako jak se cítíš ty máš nějaké každodení příznaky? :wink: Mě totiž přijde, že krom té únavy a té bolesti v podbřišku nějak nic i když asi jo když se zamyslím nějak se víc zadýchám když dělám něco náročnějšího a přepadá mě takový vlčí hlad. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aka
11031
8.4.08 10:15

No já jsem taky hodně unavená…večer bych mohla jít spát klidně v šest :wink: A hlavně jsem tuhá asi za dvě vteřiny :oops: No a přes den? Bolí mě pořád ty prsa…i když už jsem si asi trochu zvykla, no a ten podbřišek…jako na ms s tím, že mě v něm sem tam někde píchne. A pak se mi chce pořád na záchod…ale samozřejmě to ani nestojí za to :wink: Myslím, že u vás doma určitě budou tušit :wink: Zatajit se to dá dost špatně i když nemáš nevolnosti :roll: A hlad mám taky…ale moc toho většinou nesním…zato bych jedla každou hodinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
8.4.08 11:12

Tak já nevím já si ten metřík asi neudělám Ako jak jsi ho dělala a kde? Jinak u nás doma je to náročné protože tam bydlí i švagrová, ta teď vy:,–(ila taky prášky, ale miminko ještě nechtějí až po svatbě bude se vdávat v září :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
8.4.08 11:14

Ahojky, holčiny. Je mi 29 let, po dvou letech snažení jsem viděla svůj první testík s dvěma čárkami (a od té doby dalších pět). Včera mi p. dr. v CARu potvrdil, že jsem TĚHOTNÁ a v 5+2 TT. Drobeček byl ještě moc maličký, ale byl tam a na správném místě. Jsem celá nejistá a tak, je to moje první těhotenství a navíc po dlouhé době, kdy jsem už skoro přestala věřit. Můžu se k Vám přidat? resa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí