Poradna duly
Jana Čurdová
No jo já doufám, že to byla náhoda. Bylo to naštěrku a na blbé cestě
takže kolse nemusí bát budem jezdit dál
Nám se tu začíná dělat hezké počasí tak snad už moc pršet nebude. Zkoušela jsem si udělat metřík, ale nějak se mě to nepovedlo. ![]()
Tak já se pro dnešek loučím a pádím domů, ozvu se zase zítra. krásný zbytek dne ![]()
Jééé, tak jsem tě akorát propásla
…no tak na štěrku je to trochu blbý, ale když to nenaklopíš moc rychle do zatáčky, tak se snad nic stát nemůže
A metřík si koukej udělat, ať se taky mám na co dívat!
Kdyžtak ti s tím poradím…
Měj se krásně ![]()
Ahoj Ako, tak ti přeji krásné dobré ránko
Metřík se teda pokusím udělat dnes znovu a když mě to nepůjde optám se na radu
.Dnes mě celou noc bolelo v krku, tak teď přemýšlím co si na to mám vzít protože je to horší a horší ![]()
Ahoj Pájo! No s tím krkem teda nic moc
Jediný co můžeš je čaj s medem a s citrónem! Taky pomáhá zázvor…žvýkat nebo si z něj udělat čaj…když bude nejhůř, tak se smí akorát Paralen
Tak čajíčkuj a pokud by se to zhoršovalo, tak si jdi lehnout! Nebereš těhu vitamínky? Mě doktorka doporučila Calibrum Babyplan…
Zatím beru jen listovku a bekomplex to ěm zase poradila kamarádka která dělá v lékárně a chci se poradit ve čtvrtek s doktorem co začít brát. Čajík už do sebe leju snad to přejde, kdyžtak si půjdu vykloktat teplou vodu se solí to taky pomáhá a dám si dobrý zázvorový čaj s medem od maminky
Jinak my tu dnes máme nídherné počasí tak snad bude už teplo a všechny bacily to vyžene. Kde vůbec pracuješ?
Tak to děláš dobře!
Tady je taky nádherně, úplně vymeteno!
Já pracuju ve výzkumáku
Mám trochu strach kvůli tý chemii, co se tady používá…budu muset dát bacha hlavně na to, co dělají kolegové
Co ty?
Já dělám v advokátní kanceláři, takže u mě pohoda, jen šéf je kuříák a kouří v kanceláři, takže máme mezi sebou pořád zavřeno, ale i tak pořád říká, že až řeknu, že jsem těhotná tak bude chodit kouřit ven, tak už se těším až přijdu od doktora o řeknu mu to, ale teď nechci nic uspěchat. Včera jsi psala, že bydlíte s tchýňkou a to někde v bytě? My zatím bydlíme taky u manželových rodičů, ale opravuje domeček a doufám, že během léta se tam budem stěhovat. ![]()
No tak to máš dobrý, že je ohleduplnej! A ty mu to fakt řekneš hned jak přijdeš od doktora? Já bych to sice měla hlásit hned…kvůli tomu, kde dělám, ale s doktorkou jsme se domluvily, že bych ještě měla počkat…ona by teda čekala až po genetických testech…ale možná, že to ohlásím ahoj po tý první poradně ![]()
Jinak bydlíme v bytě s tchýní…ale velkým, takže o sobě ani moc nevíme. S manželem už od října! kupujeme byt…doufáme, že to konečně vyjde a během května se přestěhujeme ![]()
Né neřeknu mu to hned myslím, že až po tom třetím měsíci nechci to dřív moc říkat nikomu jen doma, ale mám strach, že to stejně někdo pozná a prokecne. Teď treba v sobotu jdem na svícu jen samé holky zapíjet svobodu no a já nemůžu pít a víš jak sjou holky všímavé
No zkusím si dát jen skleničku vína a třeba mě nebude nikdo pozorovat ![]()
No to zvládneš! Jednu skleničku můžeš…a budeš jí prostě cucat celej večer! Však když se zakecáte, tak si toho ani nevšimnou
Kdyžtak řekneš, že ti není moc dobře… ![]()
No asi to někam naleju je vcelku nevíhoda, že u nás to teď holky pozorují hlavně ty co jsou taky těhotný, al ejá to snad nějak zvládnu musím ne
Jsem teď pořád nějaká unavená večer by jsem šla spát klidně v osm hodin, takže myslím, že to pozorují už i doma, ale zatím mlčíme. Ako jak se cítíš ty máš nějaké každodení příznaky?
Mě totiž přijde, že krom té únavy a té bolesti v podbřišku nějak nic i když asi jo když se zamyslím nějak se víc zadýchám když dělám něco náročnějšího a přepadá mě takový vlčí hlad. ![]()
No já jsem taky hodně unavená…večer bych mohla jít spát klidně v šest
A hlavně jsem tuhá asi za dvě vteřiny
No a přes den? Bolí mě pořád ty prsa…i když už jsem si asi trochu zvykla, no a ten podbřišek…jako na ms s tím, že mě v něm sem tam někde píchne. A pak se mi chce pořád na záchod…ale samozřejmě to ani nestojí za to
Myslím, že u vás doma určitě budou tušit
Zatajit se to dá dost špatně i když nemáš nevolnosti
A hlad mám taky…ale moc toho většinou nesním…zato bych jedla každou hodinu ![]()
Tak já nevím já si ten metřík asi neudělám Ako jak jsi ho dělala a kde? Jinak u nás doma je to náročné protože tam bydlí i švagrová, ta teď vy:,–(ila taky prášky, ale miminko ještě nechtějí až po svatbě bude se vdávat v září ![]()
Ahojky, holčiny. Je mi 29 let, po dvou letech snažení jsem viděla svůj první testík s dvěma čárkami (a od té doby dalších pět). Včera mi p. dr. v CARu potvrdil, že jsem TĚHOTNÁ a v 5+2 TT. Drobeček byl ještě moc maličký, ale byl tam a na správném místě. Jsem celá nejistá a tak, je to moje první těhotenství a navíc po dlouhé době, kdy jsem už skoro přestala věřit. Můžu se k Vám přidat? resa