Přebalování=horor

2621
31.5.09 20:17

Přebalování=horor

Holky, nemáte nějaký trik jak aspoň trochu v klidu přebalit dítě?
Pro našeho miláčka je to asi ohromná zábava. Neustále se otáčí, stoupá si, skáče, všechno schazuje z poličky… :-) Takže přebalování je u nás na dlouhý lokte a já jsem vždycky vyřízená a spocená. Jediný co trochu zabírá, že mu půjčím nějaký "velice zajímavý předmět " , ale to taky klapne až třeba napodvacátý…co bylo zajímavý včera, dnes už není.Nejhorší je, když přebaluju v terénu :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5846
31.5.09 20:23

4P systém :idea: - položit, přišlápnout, přebalit, pomazlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
31.5.09 20:40

:lol: :lol: :lol: Tak tos mě dostala :! Hned zítra budu aplikovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
31.5.09 20:52

Taky to skusím a ako presne prišlapnuť?Trošku som nepochopila.

U nas taky už žiaden zaujímavý premet nezabera.Mobil,foťák,kamera,myš od PC…Jedine čo by zabralo je otvorený krém na prdelku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
31.5.09 20:53
maxik píše:
4P systém :idea: - položit, přišlápnout, přebalit, pomazlit.

praktikuju už nějaký ten týden a můžu potvrdit, že to fakt funguje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4361
31.5.09 21:02

Ahoj,
my s tím taky sem tam bojujem, ale docela zabírá že jí dám jeden vlhčený ubrousek a říkám ať si utře pusinku a nosík a u toho jsem teda děsně rychlá, protože kdyby si všimla co dělám tak nemám šanci. Ale někdy teda fakt přebalujem opravdu po zlým, stejně jako češeme culíky, někdy se to bez plesknutí na zadek neobejde :-( bohužel.
Takže vlastně taky aplikujem 4P :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
31.5.09 21:30

No jo, jenomže mě už malej skoro přepere :wink: .
Luciku - ten krémík by se mu určitě taky moc líbil :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
31.5.09 21:53

krémík, ubrousek v ruce - u nás teda spíš v pusince - zabíraj. dokonce jsem obětovala starý mobil - ten vede :lol:

ale někdy to jde fakt jen se 4P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
31.5.09 21:58

Ahoj,
taky jsme s tím hodně bojovali i do dnes, když ho chci v leže přebalit, tak se to nedá. Ale vyzkoušela jsem malého přebalit ve stoje a je to účinné. Třeba ti to taky pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
31.5.09 21:58

Přes původní předsevzetí - mobil nikdy!!! jsem i já podlehla…fungovalo to dokud ho nehodil na zem a máme po srandě oba :( :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
31.5.09 22:02

Vlasti - ve stoje to taky nejde, se mu nemůžu dostat mezi jeho tlustý stehýnka :) , ale manžovi to ve stoje jde, akorát ta plína je trochu šejdrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
31.5.09 22:13

mame skoro stejne stary deti koukám a posledni dobou nezabiraj absolutne zadny zabavny predmety takže jedině 4P.

občas!!! pomuže když mu dám k dispozici vlastní vlasy, nebo kdyz mu v posledni fázi zapínání treba foukám na břiško - ale to jen kdyz je pán v dobré náladě.

jo, jediné kdy je vklidu, je když mu dám do ruky flašku s pitím a on zrovna má opravdu žizen, to pije a nic jiného ho nezajímá. Jinak děs běs :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
31.5.09 22:34

harpyje - ty vlasy vůbec nejsou špatný :wink: Snad mě neskalpuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
31.5.09 22:46

rozbaluji ve stoje, utírám v předkolu přes mé koleno (já dřepím), balím zpět po dohonění a přidržení opět ve stoje.
Ehmm v leže - ani za boha leda s tím pitím jak Harpyjin mrmla. :wink: Při tom mě dítě sem tam počůrá, sem tam zdrhne (snažím se aby zdrhala až s čistým zadkem). Plínky rovně nemíváme, dupu se teda snažím vytřít do čista do čista, horší jak to má rozmázlé až na pipině to stává i na hlavě aby nezdrhla a já tam došáhla a viděla. No pro ní je to ovšem děsná sranda. :lol:

Přišlápnout - jsem si vzpomněla na nedávné strkání čípku Viktorce (3r a 7m) to bylo rovnou opřít o gauč a zakleknout - no jo no ale Rectodelt jinak dávkovat nejde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
31.5.09 22:55

Ahoj, tak mi taky bojujeme :roll: Ale já to vyřešila tak, že přebaluju na zemi, nebo na posteli (máme matrace na zemi), nechám ho chvilku lézt bez plenky a pak ho odchytím, dám mu do ruky krém a je klid … i když občas taky néééé … no a poslední dobou začal lézt bez té plenky na plastovou krabici, kde má hračky a tam se mi vyčůrá :roll: :lol: :lol: Ale hlavně, že mám klid bez scénky :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí