Prací prášek pro mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
176
24.1.06 19:53

Prací prášek pro mimi

Milé maminky!
Podělte se prosím o vaše zkušenosti s používáním miminkovských pracích prášků. Zdá se mi, že v obchodech moc výběr není.
A nebo jestli někdo používáte normální prací prášek a jaké reakce na něj můžou být.
Děkuju Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1274
24.1.06 20:03

Já jsem ze začátku používala lowelu a bylo to v pohodě - žádné alergické reakce a krásně prádýlko vonělo. Tedˇuž používám Ariel Kids a peru v něm i pro nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
24.1.06 21:05

Já používám Tide, jako vždy. jen když peru věci na malýho, tak dávám prášku míň. Přeci jen nemá věci jo špinavý. Dokonce jsem tam minule šoupla omylem i aviváž (lenor modrý), a malýmu nic není.
Možná je to spíš o dětech, jak moc mají citlivou kůžičku, než o těch práškách.
Andělka

• Citovat
  • Upravit
551
24.1.06 21:16

Zrovna naše Niki byla alergická na Lowelu, tak teď pereme v Arielu nebo Persilu a je to OK.
Budeš to muset vyzkoušet, co bude děťátku sedět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
24.1.06 21:45

Naše zkušenost

Do teď jsme používali Lowelu a Norit, ale teprve nedávno jsem zjistila, že nevyperou dobře bílé prádlo při 60°C, třeba šlapky u bavlněných dupaček zůstaly šedivé. A tak nám právě v pračce pění Persil Sensitiv a čekáme zázraky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
24.1.06 22:43

ahoj,tak ja peru v senza pro deti i avivaz senza pro deti,nadherne to i voni.ted mam prasek lovela,ale ten az tak nevoni.ale zatim se mi po nicem neosypal.peru v tom i nase obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
24.1.06 22:52

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
24.1.06 23:59

Ahojky,
taky jsem začala s Lovelou, ale třeba na plenkách po ní zůstávaly fleky. Takže ji používám na oblečení a na větší špínu Persil senzitiv, problémy nemáme ani s jedním. Ještě jsem zkoušela Ariel Kids - taky v pohodě. Ale vážně záleží na každém miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.1.06 10:13

Ahojky

já používám obyčejný prášek Batole a jsme v pohodě. Mám i aviváž Batole a taky bez problémů.

Peťula

• Citovat
  • Upravit
205
25.1.06 12:12

Já se obávám, jak bude mimi snášet SA8 od Amway. Výrobce uvádí, že je hypoalergenní, vhodný pro novorozence ale znáte výrobce…Já si ho oblíbila, že dobře pere a je šetrný k přírodě. Jako vodohospodář bych zakázala všechny prostředky s fosfátem ale jsou levné a perou dobře, tak by se na mne asi spousta maminek zlobila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
25.1.06 12:16

Periem v lovele vsetko, aj nase pradlo a avivaz davam len ked periem cisto nase pradlo.
Periem ale skoro vsetko aspon na 60 stupnov, potom sa to vacsinou vyperie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.08 18:18

Prací prášek

Já jsem nikdy nekupovala speciální prášek pro miminka a aviváž jsem dácvala do každého praní a ani jedno z našich 3 dětiček neutrpělo žádnou újmu, asi je to opravdu o citlivosti pleti daného miminka

• Citovat
  • Upravit
706
13.3.08 20:38

Já jsem prala v Titanu sensitiv,protože jsem ho měla i na staršího a dobrý.Teď jsem koupila Batole a taky dobrý.Taky aviváž Batole pěkně voní.To používán spíše na pletené věci a deky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
7.8.08 12:33

Já si naopak nemůžu na Lovelu stěžovat. Peru v ní všechno na 60 st. a pere krásně. A bílé věci y ní mám opravdu krásně bílé. A to jsme teď v období,kdz se malá všude vyválí a učí se jíst sama,takže prádlo mám většinou opravdu hodně špinavé. Takže u nás vede LOVELA

• Citovat
  • Upravit
13503
23.8.08 16:28

u nas take vede Lovela.Pere se mi v ni velmi dobre a pradlo je cistounke.Jen jak tady nekdo psal-pri veseni mi to hrozne vysusuje ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí