Bebecar Racer nebo Stylo - mate zkusenosti - poradtte

27.2.06 12:13

Bebecar Racer nebo Stylo - mate zkusenosti - poradtte

Dobry den, byla jsem rozhodnuta pro trojkombinaci od Jane, ale chceme videt na mimco ve sportaku a tak hledam nejakou podobnou kombinaci vlastnosti jako u Jane, ale s prehazovanim po/proti smeru jizdy u sportaku a nasla jsem Bebecar Racer (trojkolka) ci Stylo (ctyrkolka) mate s nimi nekdo zkusenosti? Jsou lehke a dobre ovladatelne? Budu rada za vase tipy ci doporuceni. Jeste zvazuji od Quinny Freestyle 3XL. Nebo pokud mate jiny tip budu moc rada. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
92
27.2.06 12:19

Ahoj,
taky si budu kupovat sportacek trojkolku a jasnym favoritem je Bebecar Racer. Hlavne kvuli prehazovaci korbicce.
Nejprve jsem chtela Quinny (na internetu vypada fakt nadherne), ale v realu jsem se lekla. Je strasne uzky. Tak nevim, jak bych objezdila pristi zimu s rocnim mimi ve fusaku. Hodne jsem toho videla a procetla a maÿslim si, ze Racer je jeden z nejlepsich (v cene do 15 000). Jeste teda mam v zaloze High trek. Ten me prijde o neco lepsi. Ale to uvidime, kolik manzel uvolni penuïzku :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.3.06 13:34

ahoj, já mam bebecar style at, nemá natáčecí nápravu, je dost těžký. Racer bych nedoporučovala, prý jsou dost často problémy s předním kolem - různě se viklá atd. Stylo má známá a prý nejde aretovat. Já bych asi zkusila High Trek od Bebe Confortu - pravda, nezkoušela jsem ho vozit, ale vypadá krásně, má spustu vychytávek a myslím, že bude kvalitnější než bebecar (ten má dobrou sedačku a korbičku, ale zpracování podvozků je takové nic moc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
4.3.06 13:48

Bebecar je velice dobrý kočárek,ale fakt hrozně těžký…takže,pokud vás v budoucnu čekají kopce,MHD,případně skládání do auta…tak na to se vážně moc nehodí…

BebeConfort (jak High Trek,tak Trophy Air) je dobrá alternativa,ale má zvláštní polohování a je taky docela úzký (já ho tedy mám a nemůžu si ho vynachválit,nicméně se na něj musí prostě zvyknout :wink: )
Hlavně je super lehounký a dobře ovladatelný…

Zkuste okouknout ještě Teutonie www.dimaxi.cz nebo Hartan www.kocarky.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DD
337
4.3.06 23:46

Bebecar Racer

Ahoj,

s Bebecarem Racer jsem moc spokojená. S podvozkem problém nemám - i když v předním kolečku chybělo jedno ložisko, ale manžel to opravil poté co nám jej bez řečí dovozce poslal a teď jezdím bez problémů. Pořídili jsme i autosedačku Bebecar. Nevýhoda kočárku: je docela težký, ale to jsem neřešila, protože do tramvaje mi vždycky někdo pomůže a do auta se skládá dobře - ale máme combi. Důležité pro nás bylo, aby byla korbička prostorná. Sousedce se stalo, že do úzké korbičky(nevím jaké značky) se jim nevešla holčička s abdukční plenou. Naštěstí jsme nakonec abdukci nemuseli řešit. V korbičce jsem využívala i možnost zvednutí do polosedu. Teď jezdíme pár dnů ve sporťáku a jsem moc ráda, že si můžu vybrat jak sedačku umístit - po směru či proti směru. Zkusila jsem obě možnosti a víc nám ted vyhovuje, když na Elišku vidím. Možná to bude časem jinak a pak ji jednoduše přešoupnu. Kamarádka má Jané a mrzí ji, že si s dcerkou nemůže za jízdy „povídat“ a nevidí co právě dělá.
Přeju šťastnou ruku při výběru a spokojené miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
4.3.06 23:55

Ahoj,
my mame BebeCar Stylo a jsem spokojena. Tezky mi nijak zvlast neprijde, do auta ho slozim v pohode (mame teda combi).Parada je velka korbicka, malej tam mel vloni i ve fusaku hodne mista, pak mi vyhvovalo, ze je „houpaci“ a hlavne ma uzky rozchod kol - kvuli vytahu. Docela jsme s nim drandili po kopcich a po snehu a vsechno hezky vydrzel, zatim zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.3.06 07:18

Ahojky,

tak my máme Bebecar Style AT - což je varianta, kdy se nám přední kolečka nenatáčejí - nějak jsem si to zkoušela a nevyhovoval mi, ale to je asi otázky zvyku. Jsem s ním maximálně spokojena. Je možná těžší - my máme variantu v chromu (kočárek působí dost luxusně - a všichni se za ním na procházce otáčejí), má úzký rozchod kol, je perfektně odpružený.
Korbička veliká, snad největší co se dá koupit, malá tam vlezla i s fusakem do 8 měsíců. Je to kočárek spíš pro naše podmínky - tudíž krátké léto - dlouhá zima. Takže bytelnější, neprofoukne. Má takové vymakané blbinky, jako je upínaní síťky do boudy (i pláštěnky), korbička se dá složit na placičku (při cestování), korbička je uzpůsobena k připojení pásy do auta (pásy pak pro miminko se musí dokoupit). Korbička je polohovací - velmi jsme to využili, když malá už nechtěla ležet, ale ještě neuměla sedět.
Teď už jezdíme ve sporťáku a je to paráda.
Sice je možná do menších aut méně skladný, ale ve velké nouzi se dají lehce sundat kola a je z něj opravdu placička.
To že je malinko těžší beru jako plus - do kopců se zadýchám - potřebuji zhubnout :-), taky nemám strach že by se snad převrátil.
Potah kočárku nešisuje - fakt po těch 10 měsících vypadá jako nový.

Takže to shrnu. Jděte do toho. My bydlíme na vesnici, kde chodníky skoro nejsou, takže drncáme po cestách, lesních cestách, zahradě…s ním se dá prostě všude.

My jsme k tomu měli i autosedačku Easy bob - ta se dá perfektně jen zacvaknout do podvozku (fakt to udělá jen cvak a jedete) - nemusí k tomu být speciální adaptéry.

Myšula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.3.06 07:33

Ahoj všichni máme také Bebecar Multiplu AT a CT vanou přední kolečka jsou natáčecí,jezdí se mi s tím super už bych ani normální nechtěla.Pevná vana se dá lehce předělat na sporták a hlavně je krásně polohovací.Natálce je 11měsíců a v téhle zimě jezdíme ještě v hluboké korbě.Krásně se tam vejde ikdyž spí.Jen se mi trochu vyšisovala bouda máme kočárek červenomodrý.

• Citovat
  • Upravit
328
5.3.06 08:37

Ahoj,
Bebecar Racer vlastnime uz vyse dvoch rokov a spokojnost maximalna. Ano, je tazky, ale nemusim ho nikam vlacit, takze s tymto problem nemam.
Podvozok vydrzi ako kon, ziadne viklanie ani nic podobne sa nedeje, akurat by sme mali uz dofukat kolesa. Mame tu dost sialeny teren a tento kocik je jednoducho tank, zvlada vsetko bez namahy. Dokonca povazujem jeho hmotnost za vyhodu, pretoze je uzasne stabilny a ovela lepsie sa mi s nim manipuluje, s golfkami sa narobim podstatne viac, takze trcia v garazi a pouzivame stale Bebeho, ako ho familiarne volame :wink: .
Potah je skvely, mame cierno-zltu farbu a napriek horucavam a slnku ziadne vysisovanie nebadat. Ma naozaj kopu vychytavok, potah mame dokonca nepremokavy, takze prsiplast sme jediny raz nepouzili, na zimu sa da perfektne odizolovat a na leto zase vsemozne odvetrat odopnutim casti potahu, pod ktorymi je sietka.
Priestranny je dost, fakt mu nemam co vytknut, jedinym handicapom by mohla byt jeho hmotnost, ale my sme vedeli, ze toto riesit nemusime.
Tiez mame aj autosedacku, vajicko, sluzila super, dokonca sme ju poziciavali znamym, lebo mali Peg Perego a mala sa im tam uz v siedmich mesiacoch nezmestila. A v testoch dopadla tiez dobre.
Este jedno plus - mame staru Skodovku a podvozok sa do kufra zmesti v pohode, ani s pasmi na autosedacu sme nemali problem, lebo je trochu inak riesena, takze sa nam nestalo, ze by pasy boli kratke.

Vela stastia pri kupe, ja by som si hned dala povedat, maju kazdy rok nove krasne potahy :P

Lucia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4