Porodnice v Praze - manzel u porodu

452
9.4.06 20:32

Porodnice v Praze - manzel u porodu

Ahojky, chtela bych se zeptat na porodnice v Praze. Chtela bych do Podoli, ale pokud bude stopstav, nevim kterou si vybrat. Jednou z dulezitych veci pro me je pritomnost partnera uz na prvni dobu porodni. Muzete mi dat vedet, jak to je v ostatnich porodnich a jak jste byly celkove spokojene? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80
9.4.06 20:42

Ahoj, já jsem rodila loni v dubnu v Motole. Byl to porod vyvolaný v 37tt, manžel mě tam odvezl ráno a zůstal se mnou až do narození mrňouska. Nebyl vůbec žádný problém, nikdo ho odnikud nevyháněl, řekli mu všechno co bylo v tu chvíli potřeba (nebyli jsme na předporodních kurzech). Doběhl do pokladny zaplatit 700,–- , pak se převlékl do „zdravotnického“ a už byl jenom se mnou. My jsme spokojeni byli, možná to bylo tím, že jsme neměli žádný problém (ikdyž se tak trochu očekával, tím dřívějších porodem).

To je naše zkušenost.
pa pa

Pajuska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.4.06 21:09

ahoj, osobni zkusenost nemam a uz je to asi 3 roky, ale kdyz jsem stazovala jako studentka u Apolinare, tak co byla maminka na hekarne, tak tatinek sedel venku, nebo byl pryc a na hekarne bylo vic maminek…
tatinek byl „pripusten“ az na posledni fazi I.doby, kdy maminku soupli na sal… samozrejme to pak treba trvalo i nekolik hodin do vlastniho porodu, ale nemohl tam byt celou dobu…maminku na sal davaji az ve chvili, kdy je myslim, uplne otevrena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
9.4.06 21:17

Já rodila u Apolináře a manžela jsem měla u sebe téměř po celou dobu, jen když jsem šla na klystýr tak sestřička řikala, ať si skočí na panáka, že za chvíli budeme tři:). Záleží asi jak kolik v tom momentě rodí maminek a jeslti je maj kam dát, je jasný, že když jich je tam víc, tak tam manžela nepustěj. V Podolí ale zase když nemaj místo, tak prostě maminku pošlou do jiný porodnice, nevim co je lepší. Jeslti pendlovat mezi porodnicema nebo nemít u sebe partnera. Jinak jsem byla moc spokojená, i když při porodu byly komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
9.4.06 21:29

Ahoj,
ja jsem rodila v Krci a manzel byl se mnou po celou dobu, s jedinou vyjimkou, kdyz jsem byla na pripravne (asi hodinu), protoze jsme tam byly dve rodici maminky a pripravnu maji jenom jednu :) (Bohuzel taky jenom s jednim zachodem, druhy je na chodbe :( )
Jinak ale byli vsichni na me i na manzela velice prijemni a ochotni. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
9.4.06 21:49

Ahoj, já rodila v říjnu u Apolináře. Měla jsem vyvolávaný a poměrně dlouhý porod (od 9,00 do 17,00) manžel tam byl celou dobu se mnou. Naprosto bez problémů. Dokonce mu PA dvakrát uvařila kafe, takže jemu se porod opravdu velice líbil :lol:
Přeji rychlý porod a zdravé miminko
 carsa

• Citovat
  • Upravit
499
9.4.06 22:05

Ahojky,

tak mi sme absolvovali loni v říjnu 18 hodinový porod v Motole a přítel tam byl se mnou od začátku - přijel teda až po klystýru, já tam byla už den předem kvůli odteklé vodě - až do konce dokud mě neuspali kvůli neodloučené placentě takže jsme absolvovali na sále s několika směnami dnes už i pro mě úplně suprovej porod a všichni tam byli naprosto skvělí :lol: :lol: až to na mě přijde znovu nebudu váhat kam jet :):)

Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
9.4.06 22:14

Ahojky,
já rodila v Podolí a bylo plno i přesto mě vzali a byla jsem skoro 24 hodin na porodním sále i s manžou, bylo to bezvadný. Kdo byl v Podolí, ví že porodní sály jsou tam úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
9.4.06 23:07

Čauky, já rodila v Krči, manžel to sice stihnul až na porodní sál, ale byli jsme oba spokojený. Nemaj tam sice barevný pokoje jako v Podolí, ale doktoři bezvadný a sestřičky super. Původně jsem taky chtěla rodit v Podolí, ale na Krč jsem slyšela samou chválu a současně jsem se bála stop stavu v Podolí, sama jsem se na porod musela v ÚPMD registrovat 3 měsíce dopředu což mně přijde fakt šílený, v Krči pohoda, doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
10.4.06 08:40

Přidávám se ke chvále na Krč. Rodila jsem tam obě děti a nemohu si stěžovat. Manžel byl u obou porodů od chvíle kdy jsem šla na sál (poprvé 11 hodin, podruhé necelé 2 hodiny :D ) Sice žádný velký komfort, ale mně to bohatě stačilo. Hlavně, že jsme měli soukromí. A hlavně mě tam naučili kojit. Rodit jinde, tak to asi vzdám…

Makýš a Tygříci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
10.4.06 09:59

Tak já taky musim pochválit Krč, personál velmi ochotný a milý a nebýt setřiček na šestinědělí, tak jsem malou nekojila…Chystám se tam porodit druhé mimčo a snad i další, když budou........Porod mi vyvolávali a manžel byl u mě od začátku bolestí až do konce, i když to netrvalo u mě příliš dlouho… pak jsme platili sestřičkám 500,– za jeho přítomnost. Takže mohu všem jen doporučit!!!! Hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.06 11:14

já se přidávám ke chvále na Podolí. Porod byl dlouhý od 20hod do 13.30hod.druhého dne. Porodní asistentky vstřícné, velmi milé, povídaly se mnou, vycházely mi ve všem vstříc, krásně mi to utíkalo. Manžel byl celou dobu se mnou. Vymalované pokoje jsou jen přidaná i když milá hodnota. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že opravdu může být stop stav.. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
11.4.06 18:29

Rodila jsem v Krči a manžel mohl být taky přítomen celou dobu. Mně porod ale vyvolávali, takže jsem ho zavolala až na poslední dvě hodiny, kdy už to bylo opravdu „akční“. Nechali nás spolu sami i na porodním sále, ani se nemusel převlíkat. On si ale nejvíc chválil to, že ho sestra vzala po narození dcerky tam, kde jí myjou a váží atd., takže s ní byl první minuty života. Co jen trochu musím kritizovat na Krči je přístup sestřiček na šestinedělí. V pohodě kojím jen díky laktační sestře, kterou jsem si pozvala domu. Z porodnice jsem teda vůbec neodcházela jistá, že umím kojit a nebyla jsem zdaleka jediná :-(

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
13.4.06 09:38

Ahoj,
já rodila na konci září 04 v Motole. Přijela jsem s prasklou vodou a kontrakcema, byla jsem otevřená na 4cm. šla jsem rovnou na přípravnu, než mi dali klistýr, šel se manža převlíknout a pak ho přivedli rovnou ke mě a byl se mnou až do doby, kdy nás vezli na pokoj.
Na takovém posezení nám řekli před porodem, že pokud nemaj plno, tak tam tatínek může být celou dobu. Na čekají pokoj pouštějí, pokud není plno, aby měly i ostatní maminky soukromí a totéž platí o přípravně, když je tam jedna rodička, je to OK, když dvě, tak musí počkat.
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky