Recept: Hambuger podomácku

Přidat recept
 
  • Počet porcí PRO 4 OSOBY
  • Čas 30
Hodnotilo 0 lidí

Tento recept se hodí na různé oslavy, párty, ale i decentní slavnosti. Zajímavý způsob jak si odlehčit v neděli od dlouhého týdne.

Postup

Přísady na maso do mísy, osolit, opepřit a promíchat. Vytvořte 4 podobné burgry, do středu každého z nich vytvořte prohlubeň, aby ne přetekl.
Rozdělejte gril a burgry potřete olejem a grilujte 4 minuty na každé straně, až chytnou správnou barvu, ale jen na stranách, střed musí být pořád růžový.
Zároveň opečte vnitřní strany housek. Směsí majonézy a hořčice potřete spodní díl opečené housky. na něj položte salátový list a přiložte burgrem. Nad burger dejte okurku, rajče, cibulku a všechno co Vám chutná. Pokapejte majonézou nebo barbecue omáčkou, nakonec přiklopte druhou vrškem housky.

Autor: Pavham

Ingredience

  • 800 g mleté hovězí maso
  • 1/2 cibule
  • 1/2 česneku - stroužek
  • 1/2 lžičky hořčice
  • 2 lžičky worcestrovky
  • 1 žloutek
  • 1 lžíce olivového oleje
  • sůl a pepř

Chutnalo vám? Okomentujte recept Hambuger podomácku

Váš příspěvek