Nejlepší dětské centrum v Praze

2419
28.3.12 13:19

Nejlepší dětské centrum v Praze, poraďte?

Ahoj nutne poradte chceme zitra do Prahy do nejakeho centra ale nevim kam. Clovickov. Je nam nejbliz ale klidne si zajedem. Klukovi je 18m ja tehu 30t tak chci aby se spolu kluci vyradili dokud jsme jen 3. Diky zatyp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
28.3.12 13:35

My jsme byli v Kulíškově v Kotvě s dcerou 18.měs a bylo to super.Vydržela tam řádit skoro dvě hodiny a odnést jsem jimusela s řevem.Je tam hodně hraček pro menší děti - auta, odstrkovadla,balonky, skluzavky…A mají takovou tu interaktivní podlahu nebo jak se tomu říká, že dítě tam ťape a plaší ryby, oběvují se motýli…NA tom se malá válela dlouho.Taky je tam trampolína, je to oplocené, jsou tam stolečky a občerstvení.

• Citovat
  • Upravit
1430
28.3.12 13:42

Ähoj :mavam:
já doporučuji Sloníkov. Je to v nákupním centru Galerie Butovice. Parkování je tam zdarma. Je to tam veliké, centrum je rozděleno do několika „koutů“ podle věků a potřeb dětí.. Pro mrňata je balonkový bazen, interaktovní hračky, pro větší odrážedla, motorky, auta na baterky. Nechybí ani velké (jakože fakt velké :mrgreen: ) trampolíny, a veliká síťová prolézačka (až ke stropu) končící skluzavkou nebo tobogánem. Kolem jednotlivých ohrádek jsou stolečky, kde Tě obslouzí milé slečny (můžeš si dát kafčo, něco dobrého na jídlo - mají i obědové menu.. cokoliv.). Jo a mají tam dobrou malinovku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
28.3.12 13:49

Nová Trojka na Žižkově :potlesk: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13777
28.3.12 15:27

Lefík v Holešovicích, je to velká hala s pískovištěm, trampolínou, místem pro odrážedla atd. Můžeš si tam dát i oběd, kávu, něco sladkého atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
28.3.12 21:15

Rozhoduju se mezi slonikov a bekiland na zlicine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
28.3.12 21:33
@Ráďulka89 píše:
Rozhoduju se mezi slonikov a bekiland na zlicine

Beckiland je dražší, než sloníkov a pokud se nepletu, tak je otevřený až od 14 hod :roll:
Ale taky se tam někdy chystáme. Jsem na něj zvědavá - prý je to ráj pro děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
23.2.13 20:20

Ještě je:

• Koala café - tam je to obrovské, ale drahé vstupné, zvlášť pro menší děti…
  • Baby café v Řepích - takové menší, příjemné, zvlášť dobré kafe (čerstvě pražené), velké parkoviště
  • Kafe a kakao - tam jsem ještě nebyla…
    :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.3.13 23:08

Dotazník

Dobrý den, maminky, měla bych na Vás prosbu, jestli byste mi nemohly vyplnit dotazník o kavárnách a restauracích pro děti - co Vám vadí, co naopak vítáte a jak by se to dalo vylepšit:) Pokud byste měly čas, zabere Vám to asi 10 minut. Je to pro potřeby mojí diplomový práce, děkuju moc Hana Mrázková
 http://www.vyplnto.cz/…e-maminky-s/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.13 13:04

?

Můžu se zeptat jestli máte taky ten pocit…mě se zdá, že tyhle centra jsou tak trochu náhrada za klasické školky…vím od známé, jaké měla problémy dostat malou do školky, míst ve školkách je prostě málo a kam jít s dětmi například v zimě v děšti, aby se dostali do kontaktu se vrsteníky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí