Odrážedlo Baghera

Fotoalbum tématu (0) Sledovat reakce e-mailem Přidat téma k oblíbeným Zobrazovat podpisy První příspěvek v tématu
 Pastelka
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 953 08.02.10 22:10
Odrážedlo Baghera

Chtěli bychom synovi koupit k 1.narozeninám odrážedlo Baghera.http://www­.4kids.cz/shop/pro­ductdetail.as­px?pk=2726c9f4c6ce4bb792­e9acaa5d387a4d&de­p=55 Máte s ním někdo zkušenosti? Trošku se bojím, aby nebylo moc těžké :-( nikde nemůžu najít váhu, ani na oficiálních stránkách. Díky!

Reakce:
 nibell
Kecalka Příspěvků: 126 08.02.10 23:25

Ahoj, my jsme koupili auto naší dceři ve 3 letech – toto červené http://www.4kids.cz/…owimage.aspx?…

ale moc si s ním ještě neporadila, auto je celé kovové a dost těžké, je tam myslím napsáno od 3 do 6 let. Až tak v těch 4 letech si s tím poradila. Chce to větší sílu na šlapání a taky musí na ty šlapátka došáhnout, což naše malá ani ve 3 letech nedošáhla.

Jinak dárek je to super, ale pro roční dítě určitě ne, to by ani nedošáhlo ze sadadla na volant.

nibell
Kecalka Příspěvků: 126 08.02.10 23:27

Já jsem trdlo

Až teď jsem si všimla, že máte napsáno odrážedlo…ten odkaz mi nešel otevřít. To se omlouvám…ten popis nahoře je k šlapacímu autu, to máme my. S odrážedlem zkušenosti nemám.
Omlouvám se.

Pastelka
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 953 09.02.10 08:05

Nibell, díky :wink: Tady u toho je psáno od 1 roku, ale nevím :nevim: kolik asi váží to šlapací? počítám, že to odrážedlo bude mít tak minimálně poloviční váhu.

Anonymní  09.02.10 08:58

Ahoj, zkušenost nemám a upřímně bych tohle ani dětem nekoupila. Můžu se jen zeptat, co vás vede k tomu koupit tyhle hrůzy? Ven se to vzít nedá, vážně by mě nebavilo pořád hlídat, aby to někdo neukradl, když jsou lidi schopní ukrást i obyč. Enduro. Mě osobně přijdou tyhle kýče jen ukázka typu… Já na to mám…, ale praktičnost tam postrádám. Nevím, jak s tímhle pojedete do lesa nebo na hřiště, kde je všude písek.

Pastelka
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 953 09.02.10 10:27

Každopádně díky za názor. Mě to jako hrůza nepřipadá. A už vůbec ne jako kýč, spíše naopak,ale to je věc vkusu.Všeobecně nemám ráda plasty, takže tohle je pro mě přijatelná alternativa. Co se týká ceny, tak se příliš neliší od některých plastových odrážedel. A ještě k tomu…já na to mám…radši koupím méně a kvalitních hraček, než mít plný pokoj kdovíjakých ftálátových příšerností. :roll:
Jen by mě zajímalo, jestli se s Endurem dá jezdit po lese a po písku, jestli jo, tak skousnu i ten plast a jdu do něj. 8-)
Opravdu by mě zajímal názor někoho, kdo ho má doma. :wink: :wink:

jjelena
Kecalka Příspěvků: 416 09.02.10 10:41

Ahoj, Enduro máme ted už větší, malý nám ukradli, přesně jak píše anonymní. Enduro je báječný a fakt projede každý terén a my ho používáme téměř celoročně, krom zimy. Bydlíme u lesa, takže tam jezdíme. Rozhodně doporučuju odrážedlo s jedním předním kolem, měli jsme i s dvojitým a to bylo o úraz, když se mezi kolečka dostal např kamínek, tak se zaseklo, nejelo, a když se dcera odrazila, tak přepadla, u jednokolového se nám to nestalo nikdy. Jinak co se týče kvality, souhlasím, radši mín a kvalitních, ale hlavně praktických hraček. Známý mají např. kolo Ferrari a ven ho nevozí, to koupili obyč, prostě se bojí. KJdyž hlídáš dítě, aby nespadlo z prolejzačky, nevěnuješ tolik pozornosti kolu. Nám takhle ukradli to obyč. enduro. Tak se dobře rozhodněte.

jjelena
Kecalka Příspěvků: 416 09.02.10 10:44

A ještě doplním, že dost často děti nevydrží jet celou dobu na odrážedle a myslím, že oproti plastáku to je i těžký to pak nosit. Já jsem vzala dvě endura do ruky nebo přidělala na batoh a šla jsem v pohodě.

Pastelka
Zasloužilá kecalka Příspěvků: 953 09.02.10 19:42

Moc díky,právě na to taky myslím, že ho budu muset nosit. :wink: Ještě jednou díky!

TOPlist