// na testu objeveny v červnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
23.7.15 12:38

@Scharlota zvláštní…mě řekla že zatím nemá důvod nic psát že je brzo přitom sem ji i říkala že je to práce pouze v noci a na 15,5 hod. Někdy az 16 začali mě bolet zada a jde mi to do levé nohy že se chvílemi nemůžu pohnout postavit a večer otočit v posteli obvodní mi rekla no to chce chodit plavat…a hotovo vyřešeno že se nemůžu kolikrát bolest ani posadit na WC to asi nevadí… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
23.7.15 13:00

Tak to je špatný… sprostý slova to tu nebere… je to pr!!! Máš blbou gyndařku. Mě nic není. Jen jsem do práce denně dojížděla 65 km a nechtělo se mi. Teda ještě pracuji na rentgenu a svou práci nemůžu vykonávat. Seděla jsem teda na recepci a zapisovala žádanky do PC. A beze slov mi to doktorka napsala… takže tak!!! Já teda nemám problém ani u obvoďáka, kdykoliv jsem si zašla pro neschopenku, hned mi ji napsal. Každopádně to v práci oznam a myslím, že i oni tě musí stáhnout alespoň z těch nočních. Třeba v nemocnici je to indikace ke stažení z nočních a ze směn a vyřazení z rizikových pracovišť. A peníze ti musí dorovnat. BACHA na to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
23.7.15 13:36

Nevím, jak ti odpovědět, ale každý dr to má jinak. Pokud jsi po potratech písí hned, ale pokud nejsou komplikace a těhu jde dobře, tak se snaží třeba až kolem 20týdne. Ale ty jsi na neschopence néé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
23.7.15 15:14

@P.B.P Ahojky, gratuluji :hug: Me řekla, že mi to napíše kdykoliv. Ale ty si na neschopence s tim kolenem, ne? Nebo už ti bude konči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
23.7.15 15:16

@MiNaVa To ja se tesim jen jsem nečekala, že takhle rychle nedopnu kalhoty :-( :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
23.7.15 15:18

@Kaara Kdy jdeš na další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
23.7.15 17:48

@Scharlota @Meggynka @MiNaVa no ono je to složitější…byla jsem na operací a hned po ní mi přišla z práce výpověď která bude platna po ukončení neschopenky…nárok na podporu na up nemám jsem bez přítele a bez neschopenky jsem uplne odrizla od penez. Právě že mi už ukončili rehabky a už mi to obvodní držet nechce říkala že by mi to převedla na gyndu ať se to nepřeruší ale gyndarka to nechce aspoň ne zatím. těhotnou me nikde nezaměstnají a když to zatajim este půjdu sedět za podvod, ne? Jako já z té neschopenky platí vše nájem jídlo a teď třeba bude za 1500 i screening. a jak nedostanou žádnou podporu v nezamestnanosti zadnou nemocenskou nic tak nevím z čeho budu bydlet platit vyšetření a pod.jako byl c by ji to neudělalo kdyby mi to napsala a mě by tím ušetřila spousty komplikací… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
23.7.15 18:25

@P.B.P Pokud ti to nenapise, tak bych sla k jinému gynekologovi. Neprijde mi normalní, když děláš i nocni, ze ti to nechce napsat. Je to kr… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
23.7.15 18:27

Holky, volala mi ted doktorka z gyndy a že výsledky cukru dopadly pozitivne a mají podezreni na těhotenskou cukrovku. Ve čtvrtek jdu na opakovani. Jsem z toho dost vykolejena a bojim se, ze mi to potvrdi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
23.7.15 18:29

Bojim, se aby bylo vse v poradku z miminkem. Nejhorsi je, ze jsem koukala, jake jsou příznaky- caste moceni, neustaly pocit zizne a zvisene vaginalni výtoky a ja tohle všechno mam, takze se strasne bojim, ze mi to potvrdi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
23.7.15 18:46

@Meggynka snad to bude v pořádku budu drzet palecky :hug: no jo jenže já nemůžu čekat kdy mi bude ochotná to napsat a obvodacka mi nebude prodlužovat neschopenku do nekonečna než se gyndarka uraci dat či nedat neschopenku. já sem v té práci zkolabovala z vyčerpání a to jsem nebyla těhotná odvezla mě rychla na internu na pozorování i za předpokladu že by výpověď neplatila bych to tam nedala.ale i přesto že sem ji to i takhle řekla mi řekla že nevidí důvod zatím něco dávat ať mi to prodlouží obvodní a pak se treba domluvime. jenže obvodacja už to prodlužuje dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
23.7.15 18:54

@Meggynka ty máš nějaký problémy s cukrem? Těhotenská cukrovka se totiž vyšetřuje až tak ve 26tt. A ty příznaky… hele neplaš… žízeň teď máme všechny, kdo by neměl v tomto teple :-D časté močení je příznak i těhotenství a taky víc piješ v teple :-D a výtok jak by smet :-D zatím neplaš!!! Jinak tu máme cukrovku všechny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
23.7.15 18:55

@P.B.P tak dones obvoďákovi lahvinku a přemluv ho o prodloužení :-D podlehne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
23.7.15 18:59

@Scharlota Jak odebírají krev před screeningem tak kontrolují i hladiny cukru. Jakmile je to přes 5 tak je to tehotenska cukrovka. Me to vyšlo přes 5 tak to musí zopakovat a pokud se to potvrdí tak ji mam. Prý se to ojediněle vyskytuje už na začátku těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
23.7.15 19:51

Tak to se pleteš já jdu na ní ne 12tt před screeningem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí