Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Kamarádka má trable: neví, jaké jméno pro chlapečka. Mají vybrané jméno Šimon, ale nějak se jim přestává líbit. Příjmení Čermák ![]()
Dceru má Lilianu.
Děkujeme ![]()
Já nevím, ale já se řídila tím, že háček v příjmení- žádný v křestním. Co Samuel? Nebo Honzík? Nebo David?
Já bych dala bud jednoslabicne nebo trislabicne, at to hezky zni
A Cermak je hrozne bezne prijmeni, tak bych dala neco ne uplne bezneho (mame v praci jen z nejblizsich kolegu ctyri nepribuzne Cermaky).
Ferdinand, Filibert, Radovan, Filemon, Mario, Marián, Stanislav, Vladimír, Antonín, Leonard, Jonatan, Zenobert, Adrian, Metoděj, Dominik, Kristián, Abelard, Tadeáš, Tobiáš (uznávám že ne všechny jsou neobvyklé, ale vypsala jsem všechny tojslabičný jména která jsem měla ve výběru)
Tak jsem si pročetla tipy a z výše jmenovaných mě k příjmení Čermák velice zaujal Marián. Marián Čermák se mi velmi líbí ![]()
Mi se hrozně líbí Alex nebo Max, pro holku Klaudie.
Alex by se jim k příjmení možná hodil ![]()
Také mě napadlo, že by to možná chtělo něco méně obvyklého… ![]()
Co třeba Hynek, Vilém nebo Antonín? ![]()
No moje ségra chce taky Šimona, teď je to nějak oblíbené jméno. Ve třídě mám Davida a Honzu Čermáky. Mně se líbí Petr a Jaroslav:)
Když tak nad tím přemýšlím, tak by se mi líbil Tom Čermák (né Tomáš), ale jen Tom ![]()
Taky jsme nemohli vybrat jméno a potom porodila syna Lucka Borhyová Lucase a zalíbilo se nám to akorát mi dali Lukase s K. místo C. a jsme moc zpokojeni
Co takhle JAN, DAMIÁN, IGOR, DALIBOR. ať vyberou podle sebe, určitě se na nějakém pěkném zhodnou ![]()