1 ivf

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2974
7.11.08 19:40

No já čekám až dostanu mrchu cca v pondělí a začnu se stimulkou 3 DC. já si nechám též píchat injekce u sester nějak si na to netroufnu. Akorát Puregon mi bude manža píchat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.11.08 19:42

Jindři a jak si tam vkládáš dolu tu tabulku to se musí pokaždé nebo je to někde v nastavení????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
7.11.08 19:43

Nel tak to, aby co nejdřív dorazila, já mám dlouhý protokol, takže do břicha už to není kam píchat a do zadku to jde tam se to tak dlouho nepíchá, ale do břicha už mě teď každý píchnutí bolí, ale v neděli naposled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.11.08 19:46

Já do zadku nemám nic, ale do nohy do stehna Orgalutran. No já nevím jaký mám protokol. Začínám 3 DC a 8 den jdu na UTZ. Pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
7.11.08 19:46

Nel v nastavení do podpisu si vpíšeš co chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
7.11.08 19:51

Nel já začínala s injekcema už před menstruací 20.DC s injekcema do břicha a čekala na MS a pak 5.DC se začalo píchat do zadku, ale MS jsem dostala přesně, měla jsem jako součástí stimulačního protokolu antikoncepci. A k tomu ještě každé ráno mám 1/2 tabletky Prednisonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.11.08 19:57

Děkuji snad mi to pujde.
Tak to mám asi krátký protokol. A už máte miminko??? Nebo to bude první. My zatím nemáme.
A už vidím, že to funguje děkuji moc.
Jdu se koukat na nemocnici tak se zatím loučím a budu psát určo jak pokračuji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
7.11.08 19:59

Nel máme čtřletou holčičku. Nemáš za co děkovat. Budu se těšit na zprávičky a držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.11.08 20:01

Jindřiš také ti moooc držím palečky a určo napíšu. Přeji pěkný večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
7.11.08 20:05

Nel taky přeji krásný večer a děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
7.11.08 21:03

mě je zatím úplně dobře - teda kdybych se pozorovala,mtak asi něco vypozoruji, ale raději to edělám. občas mě tam dole píchne, ale to dělalo i předtím.

Jinak já dostala navýběr injekce do svalu bez doplatku nebo pero s doplatkem. jezdit někam jsem nechtěla a manžel nechtěl muskulárky píchat, tak jsme doplatili za pero, ono to i míň bolí. píchám se sama. orgalutran mám taky od zítřka, prej to dost štípe, jen to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
7.11.08 21:53

Pudloslava já jsem za léky doplácela asi 1800,– a pak jsem si musela ještě dokupovat, protože pojišťovna schválí jen určitý počet a co potřebuješ navíc plátíš celý. Já to mám 5 minut od baráku, takže to neřeším a sestřičky jsou ochotné až mě to překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
7.11.08 21:54

Pudloslava já jsem za léky co doplácela asi 1800,– a pak jsem si musela ještě dokupovat, protože pojišťovna schválí jen určitý počet a co potřebuješ navíc plátíš celý. Já to mám 5 minut od baráku, takže to neřeším a sestřičky jsou ochotné až mě to překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
8.11.08 17:28

Tak jsem dnes byla na ultazvuku a vypada to že dostanu v pondeli stpo injekci a ve stredu mam punkci vajiček a za par dni ET.
Vezmu si cely tyden volno. Když tady pročitam ty forumy tak pulce veci nerozumim a trošku me to všechno nahani hruzu.
Jdu na svoje 1 ivf
Pa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
9.11.08 12:14

Ahojky Renatika
Já mám také 1IVF před sebou od příštího týdne začnu se stimulkou. Já hruzu nemám, spíš je dobré když si s někým o tom mužu trošku pokecat a zdělit si dojmy. Tak držím palce!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí