Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No já čekám až dostanu mrchu cca v pondělí a začnu se stimulkou 3 DC. já si nechám též píchat injekce u sester nějak si na to netroufnu. Akorát Puregon mi bude manža píchat. ![]()
Jindři a jak si tam vkládáš dolu tu tabulku to se musí pokaždé nebo je to někde v nastavení????
Nel tak to, aby co nejdřív dorazila, já mám dlouhý protokol, takže do břicha už to není kam píchat a do zadku to jde tam se to tak dlouho nepíchá, ale do břicha už mě teď každý píchnutí bolí, ale v neděli naposled.
Já do zadku nemám nic, ale do nohy do stehna Orgalutran. No já nevím jaký mám protokol. Začínám 3 DC a 8 den jdu na UTZ. Pak se uvidí.
Nel já začínala s injekcema už před menstruací 20.DC s injekcema do břicha a čekala na MS a pak 5.DC se začalo píchat do zadku, ale MS jsem dostala přesně, měla jsem jako součástí stimulačního protokolu antikoncepci. A k tomu ještě každé ráno mám 1/2 tabletky Prednisonu.
Děkuji snad mi to pujde.
Tak to mám asi krátký protokol. A už máte miminko??? Nebo to bude první. My zatím nemáme.
A už vidím, že to funguje děkuji moc.
Jdu se koukat na nemocnici tak se zatím loučím a budu psát určo jak pokračuji. ![]()
Nel máme čtřletou holčičku. Nemáš za co děkovat. Budu se těšit na zprávičky a držím palečky.
Jindřiš také ti moooc držím palečky a určo napíšu. Přeji pěkný večer ![]()
mě je zatím úplně dobře - teda kdybych se pozorovala,mtak asi něco vypozoruji, ale raději to edělám. občas mě tam dole píchne, ale to dělalo i předtím.
Jinak já dostala navýběr injekce do svalu bez doplatku nebo pero s doplatkem. jezdit někam jsem nechtěla a manžel nechtěl muskulárky píchat, tak jsme doplatili za pero, ono to i míň bolí. píchám se sama. orgalutran mám taky od zítřka, prej to dost štípe, jen to pravda?
Pudloslava já jsem za léky doplácela asi 1800,– a pak jsem si musela ještě dokupovat, protože pojišťovna schválí jen určitý počet a co potřebuješ navíc plátíš celý. Já to mám 5 minut od baráku, takže to neřeším a sestřičky jsou ochotné až mě to překvapilo.
Pudloslava já jsem za léky co doplácela asi 1800,– a pak jsem si musela ještě dokupovat, protože pojišťovna schválí jen určitý počet a co potřebuješ navíc plátíš celý. Já to mám 5 minut od baráku, takže to neřeším a sestřičky jsou ochotné až mě to překvapilo.
Tak jsem dnes byla na ultazvuku a vypada to že dostanu v pondeli stpo injekci a ve stredu mam punkci vajiček a za par dni ET.
Vezmu si cely tyden volno. Když tady pročitam ty forumy tak pulce veci nerozumim a trošku me to všechno nahani hruzu.
Jdu na svoje 1 ivf
Pa ![]()
Ahojky Renatika
Já mám také 1IVF před sebou od příštího týdne začnu se stimulkou. Já hruzu nemám, spíš je dobré když si s někým o tom mužu trošku pokecat a zdělit si dojmy. Tak držím palce!!!! ![]()