Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1819
30.10.08 10:00

IUI

Ahojte holky, múžete mi poradit co znamená IUI AID a IVI AIN? A ješte čím ste stimulovali na IVF. Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2870
30.10.08 11:55

Ahojky.
IUI AID je inseminace dárcovskými spermiemi.
IVI AIN mi Google vůbec nenašel 8O
léky neporadím, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
30.10.08 12:56

Ahoj, predpokladam, ze IUI AIN je inseminace spermiemi tveho partnera. A leky se pouzivaji ruzne Puregon, Gonal, Fostimon a dalsi. Zalezi na tom, jake mas problemy a co ti doporuci tvuj Dr., ze bude pro tebe nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
1.11.08 15:58

Holky strašne moc dekuju za odpoved, a nevíte náhodou jestli je IUI uspešné? Dekuju ješte jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.11.08 18:11

ahoj Izabelo12,mužu potvrdit že iui je uspěšné já jsem v srpnu 2008 byla na 4 pokusu iui a ten se nám podařil a jsme těhotní ted budu končit 3 měsíc a jsme s přítelem nejštastnější (první byl v lednu 2008).Kdyby ses chtěla na cokoli zeptat napiš ráda ti poradím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
7.11.08 19:02

Ahojky Izabela,
ja stimuluji na IVF Menopur Puregon a Orgalutran. Samozřejmě záleží jak už holky psali co ti předepíše tvuj lékař a jaké máš problémy. Já byla na 3 IUI a bohužel nic. Hlavně bud v klidu a nijak moc se nestresuj a uvidíš. Každá to máme jiný. Měj se a at se zadaří. A kdy na to jdete nebo už to máš za sebou??? Držím palečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
13.11.08 18:18

Ahoj hoky dekuju za odpovedi,
Alko, a taky si stimulovala,nebo to probíhalo bez? A kolik te to vyšlo? Meli ste dobrej spg?
Me to vše teprve čeká, jenom nevím jestli pred IUI musím jít i na laparku.
A Alko ješte jedna otázka pred IUI ti nejdrív robili hormonálni profil, nebo neco tak? Ja jenom jak se dlouho čeká na IUI, jestli pred tím neco musím podstoupit, anebo když se rozhodnu, vysledujou ovu, a pak se jde na to:
Dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
8.1.09 11:14

ahoj holky, taky me ceka IUI, tak se chci zeptat na par veci:

Alko ty IUI jsi mela vsechny za sebou?

A stimulace muze byt za sebou nebo se musi vzdycky pockat nejakou dobu na dalsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
9.1.09 08:02

Já můžu tak potvrdit, že IUI funguje!!!
Otěhotněla jsem hned na 1.IUI, ale bohužel se mimís neudržel!
Po 3.IUI jsem už ve 21tt (metřík) a jsem strašně šťastná, snažili jsme se skoro 1,5 roku a nic i přesto, že jsme s manželem oba úplně zdraví - asi nebyla správná konstalace!!!

Ajdee - na IUI můžeš chodit klidně každý měsíc!
Já jsem sice byla vždy s měsíčním odestupem, ale může se chodit každý měsíc!
Ze začátku (1. a 2. IUI) jsem stimulovala injekcema a pak práškama!
Držím palečky aby Vám to vyšlo :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
230
9.1.09 13:51

Veroniko, diky moc :)
No uvidime, jak to pujde nam, bohuzel nejsme ani jeden uplne ok, tak to pujde asi hur..vyzkousime a uvidime.
Uz se nam podarilo jednou otehotnet, dokonce prirozene, ale s leky.
Jinak jsem cetla, ze je u IUI vetsi sance nez prirozene, coz je optimisticke :)
Proc jsi pak stimulovala praskama? A jakyma, clostilem? Injekcne uz nechteli? Ono je to narocnejsi, tak ti asi stacili jen prasky nebo je to uplne jinak nez si myslim? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
9.1.09 14:11

První do mě začalí rvát injekce, ale s tím jsm nesouhlasila - nicméně trvali v CARu na svém a nakonec mě ukecali :roll: :roll: :roll:
1.IUI jsem měla Menopur - to jsem měla 3 menší folíky a otěhotněla jsem, ale pak to brzo zkončilo!
2.IUI mi zvýšili dávku na 2 injekce denně a to jsem měla Menogon - udělal se mi jen 1 folík a z IUI nic nebylo!
3.IUI už jsem byla chytřejší (tady z emimina a z jiných diskusí) a vydupala jsem si Clostí (původně mi už to 3.IUI nechtěli udělat vůbec, ale když viděli, že se mnou nehnou a že do IVF nepůjdu za žádnou cenu tak nakonec svolili) a po Clostíku jsem měla 2 veliké folíky vlevo a jeden o něco menší v pravo - musela jsem jít na IUI už 12DC, protože jsem měla tak dobrou reakci a folíky měly 25mm! No a napotřetí - do třetice všeho dobrého - se nám zadařilo!!!

Doufám, že see ti taky brzo zadaří, protože vím co to je každý měsíc netrpělivě čekat jestli tam budou // nebo ne!!!
Ale je tu i holčina co byla super, trvala si na svém a otěhotněla na 6.IUI!!!

• Citovat
  • Upravit
230
9.1.09 21:01

U nas to taky bohuzel nedopadlo. Achjo, uz bych ted byla ve 30 TT. :(
Tak to si taky budu stat na svem. Na IUI mam narok 6× rocne, tak to budu zkouset a pokud se nezadari, tak v lete na IVF. Ale taky se mi do toho vubec nechce. Kdyz uz jsem jednou otehotnela, tak verim tomu, ze to pujde i bez IVF.
Ja ani kazdy mesic necekam, nebot vim, ze bez stimulace to nepujde. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.7.09 17:58

mimčo

a.l.k.a píše:
ahoj Izabelo12,mužu potvrdit že iui je uspěšné já jsem v srpnu 2008 byla na 4 pokusu iui a ten se nám podařil a jsme těhotní ted budu končit 3 měsíc a jsme s přítelem nejštastnější (první byl v lednu 2008).Kdyby ses chtěla na cokoli zeptat napiš ráda ti poradím.

ahojky chtěla jsem se zeptat, kolik jsi platila za IUI, mě říkali že 3× to je za 500Kč a nevím kolik teyd muže stát více pokusů…jsem po prvním IUI, pobolívá mě v podbříšku, ale test byl neg…děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
9.7.09 20:37

Vikky - pojišťovna hradí ročně 6IUI!!!
Záleží na stimulaci a na tom co si CAR účtuje sám, ale IUI je hrazený „zákrok“ pojišťovnou!
Mě poslední IUI vyšlo na 35,– Kč + doplatek za Utrogestan :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
31
14.7.09 13:03

Ahojky, prosím vás chci se zeptat. jsem po první inseminaci ta nevyšla, ale dr mi dal jen injekci těsně před inseminací a pak nás poslal dom. Brala některá z vás potom doma ještě nějaké léky nebo ne a popř. jaké??? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí