Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Verunko!
Tak zitra uz si jdu pro vysledek toho HCG. Takova jsem netrpeliva, ze jsem si dneska udelala tehu test. Opet //. Pro muj vnitrni klid. Ale citim, ze si ten fakt jeste skutecne neuvedomuji.
Chtela jsem se zeptat. Jak mam vlozit ten obrazek Lilypie s tim meritkem? Zkousim to a zkousim a opravdu nevim jak.
Musíš zkopírovat BBCODE - je to asi na 3. řádku skoro na konci.
Je tam HTML BBCODE....... a dole se ti ukáže ten kód a tan zkopíruješ a vložíš do nastavení!!!
Vkládej to do tohoto nastavení: FAQ - Hledat - Uživatelské skupiny - Nastavení - Soukromé zprávy
Moc držím palečky na krásnou hodnotu HCG
![]()
Beatita: držím moc pěstičky - neboj určitě budeš mít pěkné HCG
Ahoj holky…snad nebude vadit, když se přidám… ![]()
tak si tu tak pročítám ty vaše příspěvky a začínám věřit, že i nám se zadaří… ![]()
s manžou se snažíme o sviště už rok a půl a stále bez výsledku, tak jdeme v pondělí 10.8. na první konzultaci no CAR (Gennet v Praze)…
je naprosto úžasný číst, že se to podaří - ať už na 1.IUI, nebo třeba na 3.IUI, ale prostě podaří… ![]()
popravdě já vlastně ani nevim, co nás čeká, ale z toho co jsem kde četla asi půjdem na IUI…
všem,co se podařilo otěhotnět moc gratuluji a těm co čekají, přeju pevný nervíky a hodně štěstíčka, aby se taky mimísci uhnízdili… ![]()
terischka: z IUI vůbec nemusíš mít strach. Já jsem tady taky nováček, ale holky jsou tady moc bezva a snaží se ti na vše odpovědět a poradit. Mám je tady všechny ráda a jsem ráda, že jsou tak super.
Ahoj Verunko a Elli!
Tak jeste 60 minut a bezim pro vysledek HCG. Jsem prijemne nervozni.
Zdravim i Terischku! Krasny podvecer! Pak pisnu…
Beo - já tady vyhlížím jak jsi dopadla!!! Tak super, tu chvíli už to vydržím! Tfuj tfuj tfuj
![]()
Ad metřík - musí začnínat http://lilypie.com/...........
http://lilypie.com/…ncy_code.php jdi na další krok ve vytvoření metříku a je to ten třetí řádek : Forum signatures: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code a musíš kliknout na: PseudoHTML, UBBCode and BB Code a zkopírovat do podpisu!
Ježiš, já jsem ostuda!!!
Ani jsem nepřivítala k nám „do klubu“ terischku
![]()
Moc tě vítám a přeji aby vám v CARu co nejdříve pomohli a brzo jsi našla na testíku //
![]()
Já tu přes den vždycky jen v rychlosti nakouknu a pak zapomenu co jsem vám chtěla napsat, protože si mě žádá některý z mých pokladů
![]()
Beatita: tak co jak si dopadla? Každou chvilku nahlížím a ty nikde jsem zvědavá…
Holky měla některá z vás takové slabé mravenčení myslím tím jako dole - začalo mě to před hodinkou a nevím jestli je to dobře nebo špatně - jsem pořád sama doma - přítul ve světě, dcera pořád někde lítá, já se nudím a pořád se pozoruji - musím s tím přestat ![]()
Ahoj holky moje!
Tak mam to v ruce… 1118 mUI/ml. Zajimavy vysledek… Na to ze 19.7. jsem byla na IUI a test z krve jsem si nechala delat 15 den po ni. 3.8. tak mam to HCG v te krvy nejake vysoke, odpovida to na 3 az 4 tyden tehu, coz je nemozne. Tak mam takovou predtuchu, ze tam budou asi dve
V nedeli jdu na ultrazvuk, tak uvidim…
Veru!
S tim metrikem si porad nevim rady, tak to budu zkouset. Snad to nejak vykutim.
Verunko!
Tak hura…!!! Uz jsem se s tim metrikem porvala a je to tam. Po pravde receno, diky tobe. Ridila jsem se tvou radou. Tak moc dekuju.
Beo - no tak to je úúúúúúúžasné, moc gratuluji
![]()
To tvoje tušení na 2 je asi správné, protože je to šílená hodnota
![]()
Já jsem měla 14. den po IUI 49,1 mUI/ml
Jsem ráda, že se ti metřík nakonec povedl - ono se to těžko vysvětluje, ale zvládla jsi to na výbornou!
Elli - tak s tím mravenčení neporadím
![]()
Fakt se nesledu (nemyslím to špatně!!!), protože pak už „slyšíš i trávu růst“ znám to sama na sobě!
Ahojky Verunko a preji dobre ranko!
To mi ani nerikej s tema hodnotama. Nevis o nejakych strankach, kde jsou tabulky techto HCG hodnot? Zacinam mit trochu obavy, protoze foliky jsem mela 3. Nejprve 2 praskli samy a po injekci Pregnyl ten 3. Vsechno to bylo tak zvlastne na rychlo. Ach jo, doufam, ze to nebudou… ani to nechci vyslovovat.
Aha
Tak vydrž, snad ty bolesti brzo přejdou!!!