Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Verunko!
Tak zitra uz si jdu pro vysledek toho HCG. Takova jsem netrpeliva, ze jsem si dneska udelala tehu test. Opet //. Pro muj vnitrni klid. Ale citim, ze si ten fakt jeste skutecne neuvedomuji.
Chtela jsem se zeptat. Jak mam vlozit ten obrazek Lilypie s tim meritkem? Zkousim to a zkousim a opravdu nevim jak.
Musíš zkopírovat BBCODE - je to asi na 3. řádku skoro na konci.
Je tam HTML BBCODE....... a dole se ti ukáže ten kód a tan zkopíruješ a vložíš do nastavení!!!
Vkládej to do tohoto nastavení: FAQ - Hledat - Uživatelské skupiny - Nastavení - Soukromé zprávy
Moc držím palečky na krásnou hodnotu HCG
![]()
Beatita: držím moc pěstičky - neboj určitě budeš mít pěkné HCG
Ahoj holky…snad nebude vadit, když se přidám… ![]()
tak si tu tak pročítám ty vaše příspěvky a začínám věřit, že i nám se zadaří… ![]()
s manžou se snažíme o sviště už rok a půl a stále bez výsledku, tak jdeme v pondělí 10.8. na první konzultaci no CAR (Gennet v Praze)…
je naprosto úžasný číst, že se to podaří - ať už na 1.IUI, nebo třeba na 3.IUI, ale prostě podaří… ![]()
popravdě já vlastně ani nevim, co nás čeká, ale z toho co jsem kde četla asi půjdem na IUI…
všem,co se podařilo otěhotnět moc gratuluji a těm co čekají, přeju pevný nervíky a hodně štěstíčka, aby se taky mimísci uhnízdili… ![]()
terischka: z IUI vůbec nemusíš mít strach. Já jsem tady taky nováček, ale holky jsou tady moc bezva a snaží se ti na vše odpovědět a poradit. Mám je tady všechny ráda a jsem ráda, že jsou tak super.
Ahoj Verunko a Elli!
Tak jeste 60 minut a bezim pro vysledek HCG. Jsem prijemne nervozni.
Zdravim i Terischku! Krasny podvecer! Pak pisnu…
Beo - já tady vyhlížím jak jsi dopadla!!! Tak super, tu chvíli už to vydržím! Tfuj tfuj tfuj
![]()
Ad metřík - musí začnínat http://lilypie.com/...........
http://lilypie.com/…ncy_code.php jdi na další krok ve vytvoření metříku a je to ten třetí řádek : Forum signatures: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code a musíš kliknout na: PseudoHTML, UBBCode and BB Code a zkopírovat do podpisu!
Ježiš, já jsem ostuda!!!
Ani jsem nepřivítala k nám „do klubu“ terischku
![]()
Moc tě vítám a přeji aby vám v CARu co nejdříve pomohli a brzo jsi našla na testíku //
![]()
Já tu přes den vždycky jen v rychlosti nakouknu a pak zapomenu co jsem vám chtěla napsat, protože si mě žádá některý z mých pokladů
![]()
Beatita: tak co jak si dopadla? Každou chvilku nahlížím a ty nikde jsem zvědavá…
Holky měla některá z vás takové slabé mravenčení myslím tím jako dole - začalo mě to před hodinkou a nevím jestli je to dobře nebo špatně - jsem pořád sama doma - přítul ve světě, dcera pořád někde lítá, já se nudím a pořád se pozoruji - musím s tím přestat ![]()
Ahoj holky moje!
Tak mam to v ruce… 1118 mUI/ml. Zajimavy vysledek… Na to ze 19.7. jsem byla na IUI a test z krve jsem si nechala delat 15 den po ni. 3.8. tak mam to HCG v te krvy nejake vysoke, odpovida to na 3 az 4 tyden tehu, coz je nemozne. Tak mam takovou predtuchu, ze tam budou asi dve
V nedeli jdu na ultrazvuk, tak uvidim…
Veru!
S tim metrikem si porad nevim rady, tak to budu zkouset. Snad to nejak vykutim.
Verunko!
Tak hura…!!! Uz jsem se s tim metrikem porvala a je to tam. Po pravde receno, diky tobe. Ridila jsem se tvou radou. Tak moc dekuju.
Beo - no tak to je úúúúúúúžasné, moc gratuluji
![]()
To tvoje tušení na 2 je asi správné, protože je to šílená hodnota
![]()
Já jsem měla 14. den po IUI 49,1 mUI/ml
Jsem ráda, že se ti metřík nakonec povedl - ono se to těžko vysvětluje, ale zvládla jsi to na výbornou!
Elli - tak s tím mravenčení neporadím
![]()
Fakt se nesledu (nemyslím to špatně!!!), protože pak už „slyšíš i trávu růst“ znám to sama na sobě!
Ahojky Verunko a preji dobre ranko!
To mi ani nerikej s tema hodnotama. Nevis o nejakych strankach, kde jsou tabulky techto HCG hodnot? Zacinam mit trochu obavy, protoze foliky jsem mela 3. Nejprve 2 praskli samy a po injekci Pregnyl ten 3. Vsechno to bylo tak zvlastne na rychlo. Ach jo, doufam, ze to nebudou… ani to nechci vyslovovat.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Aha
Tak vydrž, snad ty bolesti brzo přejdou!!!