Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
TT nic bílý jako sníh. Mám takový pocit, že budu mít s ovu. Není možné aby mě test ukazovat, že mám ovu, když jsem jí měla uměle vyvolanou před 11 dny. Nevíš náhodou kde bych něco o tom našla?
Veronika: Když jsi byla na tom IUI, tak se dívali přes UTZ jestli už ovulace proběhla nebo se chystá?
Elli - to vůbec nevím, ale zeptej se jak půjdeš na KO!
U mě dělal UTZ aby zjistil jak jsou veliké folíky.
Elli!
Ja jsem si ovu test delala 9 i 10 den po IUI a byl pozitivni. Ovu test sleduje LSH v moci a LHS je taktez obsazen v injekcich , ktere podporuji zaroven s FSH rust folikul. Takze je naprosto normalni, ze ti ovu tes vyjde pozitivni. Tehu test jsi si delala pravdepodobne jeste brzy jak rika Verunka. Hlavu vzhuru. Bud pripravena na vse. Drzim palecky a preju hodne stesticka.
Verunko!
Tak zitra jen ten velky den. Muj prvni ultrazvuk. Doufam, ze je vse v poradku.
Dnes jsem 12 dop a test je zase negativní. Musím se smířit s tím, že to nevyšlo, ale půjdu do toho znovu někdy to vyjít musí. Jsme oba zdraví tak to přece musí jít.
Poslední 4 dny mám BT mezi 36,8/9°C-37°C není to moc? V pátek mám dostat MS a to by měla být teplota nižší né?
Elli - já ti to říkám pořád, vydrž na KO a krevní test!
![]()
BT by mohla značit těhu tak snad to tak bude!!!
Kdy jdeš do CARu, zítra?
Jdu v pátek. Verunko snad máš pravdu, že krevní test ukáže pravdu, ale tak trochu se toho bojím.
Tak na nejhorší už jsi připravená z testíků a tak teď už může přijít jen krásné překvapeníčko
![]()
Moc bych ti to přála!!!
Ahoj Verunko!
Dneska jsem byla na tom ultrazvuku. Mela jsem rohlik od ucha k uchu. Nejen, ze byl videt embrionek, ale byl videt i slyset slaboucky tlukot jeho malickateho srdicka. Meri 0.64 cm a je podobny na tatinka
Jeste jsem neukoncila ani 6 tyden tehu. Manzel se skoro stestim rozplakal. Byl to moc prijemny okamzik. Az budu mit vice casu, tak naskenuju fotecku toho naseho seminka.
Elli!
Bud pozitivni, drive nebo pozdeji to dopadne jak si prejes. Preju hodne stesticka!
Beo - moc gratuluji embryjku a hlavně k srdíčku!
![]()
Na příštím UTZ už budete http://www.celysvet.cz/…le/s9044.gif
Ahoj holky, tak se mi podařilo se sem na chvilku zas dostat.
Beo: Moc gratuluji a držím pěsti at máš vše v poho celé těhu ![]()
Veru: No já začala píchat injekce a zítra jdu na ultrazvuk a dr mi vyřkne ortel kdy půjdu na odsání vajíček. Ani bys nevěřila čím jsem si prošla za těch 14 dní od vyšetření (předoperační) až po dnešek, a tak si tak říkám, že odměnou za to vše by to mohlo vyjít
.
Myslím, že by to vydalo na krátkou knihu různých trapasů, problémů atd. ![]()
Všem držím palce.
![]()
Ahoj holky!
Tak uz jsem celkem v klidu. Ten nejvetsi stresik uz opadl. Ted uz jen, aby to vse v klidu a pozitivne probihalo. Jsem v polovine 1 trimestru, tak jeste jednou tolik a bude se mi dychat jeste lehceji.
At ti to Kamus dobre dopadne!