Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky, potřebovala bych radu. v prosinci jsme byla na IVF, 10 den jsem si dělala test a byl pozitivní pak jsme test zopakovala 12 a 15 den a druhá čárka byla vidět vždy silněji a silněji no a dnes tj. 19 den po IVF jsem si dělala test znovu ráno čárka byla sotva okem vidět tak jsme test zopakovala za 3 hodiny a už tam byla jen jedna. holky co si mám o tom myslet?
to mě nanapadlo je pravda že jsem pila bylo to asi půl hrnku, ale jak jsem se napila hned jsem šla testovat ani né do 2 minutek. do caru jedu v pondělí. snad budeš mít pravdu
Piki, mám prosbičku - můžeš mi prosím napsat odkaz nebo kde sehnat ty Peruánské bylinky na plodnost díky moc
Tintulí posílám odkaz na herbář a na ten čaj,který piju.
http://www.herbarlecivychrostlin.cz/…halagua.html
http://www.oroverde.cz/?…
Doufám,že ti to pomůže.
Ahoj Holky!
Tak vas tu vsechny pekne zdravim a dodatecne preji stastny a uspesny rok 2010. At vsechny letos dosahnete svych predsevzeti, cilu a snu. Hodne stesticka a zdravicka… ![]()
ahoj holky. tak jsme byla v pondělí v CARu a dopadla jsme blbě HCG jsem měla jen 9. Dr. mě řekl, že to odchází. Nevíte čím to může být? mimi se uhnízdilo a pak prostě jen tak oddešlo. jsem z toho ještě ted dost špatná.
Ahoj Holky,všechny zhruba píšete že Jste dostaly pouze 5000 jednotek Pregnylu.Mi pan dr.napsal 10000 jednotek Pregnylu.Jsem z toho celá splantaná.Od Pondělka se Mi motá hlava a sem tam Mě bolí i vpodbříšku,ale nejhorší je že když to začně tak je to moc nepříjemné a bolestivé.Dnes rano Jsem se vzbudila a cítím se jen nafouknutá.Jsem 9 dní po Inseminaci.Poradte někdo kdo máte stejné zkušenosti jako Já.Děkujíííííííííííí.
Moni já neotěhotněla po IUI,ale až po KETu. 9 dní je to co sis píchla pregnyl? Můžou to být i těhu příznaky,ale taky ne
Nevím proč jsi měla tolik jednotek Pregnylu?? Být tebou tak si udělám test,ale může být možná zreslený tolika jednotkami Pregnylu ![]()
Ahoj najde se tu někdo čerstvý po IUI? Jsou tu jen příspěvky z roku 2011.. Děkuji ![]()
Dobry den, chtela jsem se zeptat jak to chodi s iui. Ziju s pritelkyni a chtely bychom miminko, ale vubec nevim jak to chodi kam mam jit, kolik to stoji atd.. prosim o rady moc dekuji
Hojky, v srpnu si jdeme pro zadanku a chystame se navstivit CAR, nejspis Reprofit v Ostrave. Snazime se od března 2015,v cervnu 2015 mimodelozni a odebran pravy vejcovod. Od te doby nic. V unoru 2017 spermiogram ktery dopadl na výbornou. V březnu 2017 laparka s pruchodnosti. Pruchodnost ok, zjistene miniaturni loziska endometriozy. Ihned po laparo pozitivni tt i krev, bohuzel hcg nizko a za 14dnu menzes.. a od brezna opět nic. Muzete mi trosku priblizit co nas tak plus minus čeká v Caru? Chteli bychom prvne zkusit iui. Popripade nema, nekdo zkusenost primo s reprofitem v ove? Dekuji a omlouvam se za roman ![]()