Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
21.9.09 11:52

íla: jsem ráda, že jsi napsala jak to tam probíhalo asi to zkusím taky. je to fakt mazec úplně mě běhal mráz po zádech jak jsem četla tvůj příspěvek. třeba se opravdu stane ten zázrak a všechno bude tak jak řekl. držím ti moc pěstičky aby to tak dopadlo. asi si zítra zavolám o objednám se k němu taky :lol: můj manža tomu nevěří on na takové věci není, ale já půjdu do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
22.9.09 03:16

Ahoj Ilo!
Tak jsem si precetla tvuj prispevek a byl opravdu zajimavy. Je dulezite, ze tomu veris ty i tvuj partner. Tim jste oba na dobre ceste. Pokud tomu skutecne verit budes a upnes na to pozitivne a zdrave svoji mysl, tak se to urcite povede :wink:

Piki!
Cechy krasne Cechy me :D Na svete je spousta krasnych mist, ale Houston - Texas mezi ne nepatri.

Elli!
Moc dekuji :)

Tenhle tyden v patek me cekaji dulezite testy… Tak jsem jen tak malilinko nervozni. 4D ultrazvuk, kde budou vselijak mimiska merit a potom krevni testy. Tak doufam, ze je mimi v poradku. Zaroven se tesim, ze ho tak detailne uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
22.9.09 19:40

Elliz tak mi to dneska dorazilo to DVD. Děkuji mockrát :wink: Jak budu mít chvilku, tak se něho mrknu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.9.09 19:46

ahoj piki, tak to jsem ráda, že ti to přišlo. snad ti to pomůže a začneš žít podle tajemnství života. opravdu to stojí zato se na to podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
22.9.09 19:56

Jééé ahoj Eliz ty jsi tady? Jak to jde vám to snažení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.9.09 20:03

my jsme si bohužel museli dát až do listopadu pauzu. můj jezdí do světa a tak potřebuji mrazáčky nikdy to nevyjde tak, že by dal čerstvé spermi. jak byl doma dal 2 dávky, ale tento měsíc měl trošku horší spermi (stresy atd..) tak mě na poslední iui museli dát obě dávky najednou tak ted musím čekat až dojede. měla bych jít začátkem listopadu a půjdu asi na ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.9.09 20:05

piki a co vy se snažením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
22.9.09 22:11

Eliz my jsme se snažili,ale teď budu ještě deset dní vyčkávat, jestli nedorazí mrcha. Další měsíc nebudu brát žádné hormony a jsem docela ráda, protože mám Duphaston v tomto cyklu navýšený na 3 tbl.denně. Tělo si musí odpočinout - říkal to i Doc.
To máš docela blbý,že přítel tak cestuje,ale co se dá dělat,když to bez práce nejde,že? To IVF ti navrhl Dr. a nebo ses tak sama rozhodla?

Beo jak se ti jinak daří,krom těch vyšetření,které budeš muset absolvovat? A doufám,že dopadnou dobře a že dáš vědět… :wink:

Lucıje28 tak to si teda užíváš dovolenky :) My pojedme příští měsíc tak,ale na Džerbu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
23.9.09 00:09

piki to máš pravdu, že bez práce to nejde no a ty částky při snažení nejsou taky zrovna nízké tak někdo na to musí vydělávat :) .
jinak já jsem byla objednaná v listopadu na iui už jsem měla i odeslanou žádost na pojišťovnu, ale dr. mě říkal, že když chodím na iui a máme mrazáčky tak se úspěšnost snižuje, že jako po rozmrazení ztrácí spermi nějakých 30-40%. a při ivf je to jedno jestli jsou mrazáčky nebo čerstvé spermi. doma jsme nad tím pak přemýšlela a rozhodla jsem se pro ivf. zavolala jsem dr. a řekal jsem mu to a on jako, že není žádný problém a že koncem října zažádá pojišťovnu na ivf. tak jsu celkem ráda, že mě vyhověl. ještě se koncem října chystám i k tomu léčiteli co tam byla íla no a pak uvidíme jak to všechno dopadne. dělám pro mimi maximum, ale nějak to nejde - ale věřím, že se to povede - musííííííííí.

lucije užij si dovolenou a načerpej tam hodně síly a na znaky se vykašli my si to nějak přeberem :D hlavně se tam hoooodně moc odreaguj to je potřeba :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
23.9.09 08:11

Elliz tak to bych asi šla taky, protože když je takový úhyn http://www.celysvet.cz/…le/s9113.gif tak to je špatný :? Držím ti palečky!!! No a s tím léčitelem nám pak dej vědět jak si dopadla,mě by to moc zajímalo, jestli se to Ilae a tobě povede s ním :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
23.9.09 08:21

piki vy máte taky mrazáčky? ta ztráta je jen u mražáčků.

na ílu jsem taky zvědavá jestli jí to vyjde. tady po brodě slyším, že pomohl celkem dost lidem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
23.9.09 08:58

Elliz ne my naštěstí nemáme razáčky a ani se zatím nechystám jít do IVF. Zatím to budeme ještě 3× zkoušet IUI a pak se uvidí, já doufám,že to vyjde - když nám prý nic není, mimo toho že se mi střídají ovulační a anvulační cykly. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
23.9.09 12:47

piki držím ti moc pěstičky ať se zadaří.
abych pravdu řekla tak já vlasně ani nevím kdy mám ovu vůbec se v tom nevyznám mám každý měsíc jiné přiznaky anebo nemám vůbec žádné příznaky, už jsem začala i uvažovat nad tím jestli u mě vůbec ovu probíhá pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
23.9.09 15:39

Elliz zkus to jak já. Měřením BT a zapisováním do Fertility Frend a pak uvidíš zda máš nebo nemáš ovu. Jestli budeš chtít poradit jak se zaregistrovat atd. posílám odkaz v češtine a pak na samotné stránky:
http://merenibt.xf.cz/index2.html
http://www.fertilityfriend.com/ttc/login.php?…&

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
23.9.09 16:05

jj díky moc mrknu se tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek