Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1623
18.9.09 09:13

Lucie82 vítám tě :D Vidím,že teprve zaínáte,tak držím pěsti,ať vám to brzo vyjde :wink: Ze začátku,ten můj měl nějaké remty kolem odběru,ale když jsem mu vysvětlila co JÁ musím podstoupit za vyšetření,tak pak už nic raději nenamítal. Teď chodíme na odběry oba a možná se muto i líbí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
18.9.09 10:05

Lucie82 - vítám tě tady :lol: , ale když bereš clostík, tak je založená diskuze i tam, co ho holky berou, já ho brala 7 měsíců a nic :cry: , no, tak doufám v IUI :lol: Přítel byl naprosto v pohodě, víc se bál odběru krve :roll:
Piki - držím palečky, aby to vyšlo :D
Ellizabet - jaký DVD, jestli můžu vědět ? Ráda bych to také viděla 8) , a o čem to je ? O pohledu na svět ?? prosím o info, děkuji :idea: Ílo - děkuji za informace, to jsem zvědavá, kolik to bude stát mě ! Doktorka mi řekla, že jakmile si budu píchat puregon, tak nebudu jíst duphaston. Jo a od kterého dne se píchá ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
18.9.09 10:25

Luci - taky tě vítám!
Já jsem stimulovala na IUI 2krát injekcema a pak jsem řekla, že chci Clostík a při IUI jsem otěhotněla takže držím palečky!
Odběr manžel zvládal bravurně - je to moje zlatíčko, ani neprotestoval a byl úplně úžasný!

• Citovat
  • Upravit
754
18.9.09 10:25

...

Vím, že je i diskuze o clostíku, ale tohle téma mě taky zajímá tak doufám, že se nezlobíte, že jsem sem vlezla, když vlastně s tímhle nemám nic společného… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.9.09 14:33

luci taky tě moc vítám - my se snažíme 5 let a nic, asi rok jsem brala clostík a jiné léky a vůbec nic. pak jsem šla do CARu a už to zkoušíme asi rok a zatím se nám nevede - 2× iui bez úspěchu a v listopadu mě čeká první ivf. můj na odběr sperma chtěl jít sám a dobrovolně tak moc touží po mimi, že by podstoupil všechno. dokonce ani nechce moji asistenci při odběru :lol:. držím moc pěstičky ať se vám to povede co nejdřív :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
18.9.09 14:58

..

eli tak to si nedovedu představit, že by jsme se snažili pět let… nevím co napsat, proti tobě mi připadají moje problémy s otěhotněním jako nic… jsme prakticky na začátku… vloni o prázdninách jsem byla těhotná, ale asi po týdnu jsem potratila… no a doktor řekl, že rok se máme snažit sami a pak uvidíme… no a teď jsem začala brát ten clostík… spíše bych chtěla jít hned na IUI tak proto tady okouním a čmuchám a čtu :D Přítel zase o odběru nechce nic slyšet..... řekl až doktor přikáže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.9.09 15:45

luci neboj on půjde a rád. jestli se můžu zeptat a máte nějaké problémy nebo vám to prostě jenom nejde? já už mám jednu princeznu 13 let z prvního manželství no a ted jsem s druhým partnerem a vůbec nám to nejde jinak jsme oba úplně v pořádku - ale oba věříme, že se nám to povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
18.9.09 16:15

o žádných problémech zatím nevím… doktor mi nedělal žádné vyšetřeníani partnerovi..napsal mi jen prášky a že mám po dobrání přijít na ultrazvuk to je vše co mi řekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.9.09 19:20

tak už tady netrpělivě čekám jak dopadla íla - ílo kde jsi???????? jak jsi pochodila????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.9.09 19:22

piki: tak co to dvd už jsi se dívala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
21.9.09 00:31

Ahoj holciny moje!
Tak uz jsem zpatky. Houston - Texas se mi moc nelibil, ale co se nakupovani tyce, tak to bylo bezva. Ale urcite jsou v USA hezci mesta a mista.
Zacinam hezky pomalinku tehotnet :D Uz jsem si musela zacit nakupovat vetsi obleceni…
Citim se skvele a fit… Tak zacneme chodit od rijna na plavani pro tehule…
Tak holky, drzim vam palce at uz to konecne pozitivne // dopadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
21.9.09 01:30

beo: ani nevíš jak ti závidím - myslím to tvoje těhu - přeji ti aby jste se měli oba dobře a těhu ti jen prospívalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
21.9.09 06:48

Eliz ahoj, ještě mi to CD nepřišlo. Asi až dneska :wink: Už se naněj těším…

Beo já si stejně myslím,že česká města jsou ty nejhezčí na světě,byť jsou některé ještě s post komunistické doby takové Blee,ale už se to hooodně zlepšilo :wink: Co říkáš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.9.09 08:23

Ahoj Elli.
Omlouvám se, ale dojmy z Uh.Brodu píšu až dnes. Zůstali jsme na návštěvě u našich a pak jsem nestíhala …;-)
No řeknu Ti, že ten pán na nás udělal dobrej dojem. Všechno uhodl, aniž bychom mu něco říkali. I u manži věci, co s naším problémem nesouvisí. Do všeho se trefil. Mě např. nebylo z toho Metforminu dva dny dobře už, tak jsem nejedla. A on na mě, že mi skoro nepracoval teď poslední hodiny žaludek, že ho mám prázdný … a to nemohl vědět … No různé věci. První co bylo, když se na mě podíval, řekl, že jsem neplodná už od 15 let … No opravdu mazec. Vysvětlil mi důvody a řekl, že to jde spravit, že ale hormony mi nepomůžou … že prý i kdybych při tom IUI otěhotněla, že bych to neudržela apod… Řekl mi, že za 4 týdny přijdou MS a potom 4 dny po nich se máme snažit a že budu mít holčičku… No měla jsem slzy v očích a srdce v krku … Vím, že je nemožné, abych MS dostala bez jakýchkoli léků, nebo injekce, prostě to sama od sebe nemám. Ale zkusím to. Prostě teď 4 týdny bez ničeho počkám a jestli MS přijdou, tak je to ZÁZRAK a vše ostatní vyjde taky !!! Jsem blázen???? Mám teď v pátek jít do Pronatalu pro léky a injekce před IUI. Ale chci se přeobjednat a opravdu počkat … Manža říká, že to vyjde, opravdu tomu věří !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.9.09 09:25

ahoj holky.ja jsem na dovolene v Turecku. Klavesnice je silena. znaky jiny. takze se nedıvte, ze pısu jak tatar:-/
Moc toho nenapisu, spis budu jen cist vase prıspevky. neprıhlasena Lucıje28

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí