Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Lucie82 vítám tě
Vidím,že teprve zaínáte,tak držím pěsti,ať vám to brzo vyjde
Ze začátku,ten můj měl nějaké remty kolem odběru,ale když jsem mu vysvětlila co JÁ musím podstoupit za vyšetření,tak pak už nic raději nenamítal. Teď chodíme na odběry oba a možná se muto i líbí ![]()
Lucie82 - vítám tě tady
, ale když bereš clostík, tak je založená diskuze i tam, co ho holky berou, já ho brala 7 měsíců a nic
, no, tak doufám v IUI
Přítel byl naprosto v pohodě, víc se bál odběru krve ![]()
Piki - držím palečky, aby to vyšlo ![]()
Ellizabet - jaký DVD, jestli můžu vědět ? Ráda bych to také viděla
, a o čem to je ? O pohledu na svět ?? prosím o info, děkuji
Ílo - děkuji za informace, to jsem zvědavá, kolik to bude stát mě ! Doktorka mi řekla, že jakmile si budu píchat puregon, tak nebudu jíst duphaston. Jo a od kterého dne se píchá ???
Luci - taky tě vítám!
Já jsem stimulovala na IUI 2krát injekcema a pak jsem řekla, že chci Clostík a při IUI jsem otěhotněla takže držím palečky!
Odběr manžel zvládal bravurně - je to moje zlatíčko, ani neprotestoval a byl úplně úžasný!
Vím, že je i diskuze o clostíku, ale tohle téma mě taky zajímá tak doufám, že se nezlobíte, že jsem sem vlezla, když vlastně s tímhle nemám nic společného… ![]()
luci taky tě moc vítám - my se snažíme 5 let a nic, asi rok jsem brala clostík a jiné léky a vůbec nic. pak jsem šla do CARu a už to zkoušíme asi rok a zatím se nám nevede - 2× iui bez úspěchu a v listopadu mě čeká první ivf. můj na odběr sperma chtěl jít sám a dobrovolně tak moc touží po mimi, že by podstoupil všechno. dokonce ani nechce moji asistenci při odběru
. držím moc pěstičky ať se vám to povede co nejdřív
.
eli tak to si nedovedu představit, že by jsme se snažili pět let… nevím co napsat, proti tobě mi připadají moje problémy s otěhotněním jako nic… jsme prakticky na začátku… vloni o prázdninách jsem byla těhotná, ale asi po týdnu jsem potratila… no a doktor řekl, že rok se máme snažit sami a pak uvidíme… no a teď jsem začala brát ten clostík… spíše bych chtěla jít hned na IUI tak proto tady okouním a čmuchám a čtu
Přítel zase o odběru nechce nic slyšet..... řekl až doktor přikáže…
luci neboj on půjde a rád. jestli se můžu zeptat a máte nějaké problémy nebo vám to prostě jenom nejde? já už mám jednu princeznu 13 let z prvního manželství no a ted jsem s druhým partnerem a vůbec nám to nejde jinak jsme oba úplně v pořádku - ale oba věříme, že se nám to povede
o žádných problémech zatím nevím… doktor mi nedělal žádné vyšetřeníani partnerovi..napsal mi jen prášky a že mám po dobrání přijít na ultrazvuk to je vše co mi řekl…
tak už tady netrpělivě čekám jak dopadla íla - ílo kde jsi???????? jak jsi pochodila????????
Ahoj holciny moje!
Tak uz jsem zpatky. Houston - Texas se mi moc nelibil, ale co se nakupovani tyce, tak to bylo bezva. Ale urcite jsou v USA hezci mesta a mista.
Zacinam hezky pomalinku tehotnet
Uz jsem si musela zacit nakupovat vetsi obleceni…
Citim se skvele a fit… Tak zacneme chodit od rijna na plavani pro tehule…
Tak holky, drzim vam palce at uz to konecne pozitivne // dopadne ![]()
beo: ani nevíš jak ti závidím - myslím to tvoje těhu - přeji ti aby jste se měli oba dobře a těhu ti jen prospívalo ![]()
Eliz ahoj, ještě mi to CD nepřišlo. Asi až dneska
Už se naněj těším…
Beo já si stejně myslím,že česká města jsou ty nejhezčí na světě,byť jsou některé ještě s post komunistické doby takové Blee,ale už se to hooodně zlepšilo
Co říkáš ![]()
Ahoj Elli.
Omlouvám se, ale dojmy z Uh.Brodu píšu až dnes. Zůstali jsme na návštěvě u našich a pak jsem nestíhala …;-)
No řeknu Ti, že ten pán na nás udělal dobrej dojem. Všechno uhodl, aniž bychom mu něco říkali. I u manži věci, co s naším problémem nesouvisí. Do všeho se trefil. Mě např. nebylo z toho Metforminu dva dny dobře už, tak jsem nejedla. A on na mě, že mi skoro nepracoval teď poslední hodiny žaludek, že ho mám prázdný … a to nemohl vědět … No různé věci. První co bylo, když se na mě podíval, řekl, že jsem neplodná už od 15 let … No opravdu mazec. Vysvětlil mi důvody a řekl, že to jde spravit, že ale hormony mi nepomůžou … že prý i kdybych při tom IUI otěhotněla, že bych to neudržela apod… Řekl mi, že za 4 týdny přijdou MS a potom 4 dny po nich se máme snažit a že budu mít holčičku… No měla jsem slzy v očích a srdce v krku … Vím, že je nemožné, abych MS dostala bez jakýchkoli léků, nebo injekce, prostě to sama od sebe nemám. Ale zkusím to. Prostě teď 4 týdny bez ničeho počkám a jestli MS přijdou, tak je to ZÁZRAK a vše ostatní vyjde taky !!! Jsem blázen???? Mám teď v pátek jít do Pronatalu pro léky a injekce před IUI. Ale chci se přeobjednat a opravdu počkat … Manža říká, že to vyjde, opravdu tomu věří !!!
ahoj holky.ja jsem na dovolene v Turecku. Klavesnice je silena. znaky jiny. takze se nedıvte, ze pısu jak tatar:-/
Moc toho nenapisu, spis budu jen cist vase prıspevky. neprıhlasena Lucıje28