Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
8.10.09 18:03

Ahoj Simco!
Tak jak to jde? Jak se citis?
Ja uz zacinam pribirat na vaze :D a i brisko zacina byt decentne videt. Uz zacinam 2 trimestr, mam za sebou 14 tydnu.

Hezky den!

Slunicko!
Ja po IUI lezela uvazana k posteli. A jeste cely druhy den na to. A take se nam zadarilo, hned na poprve. Hodne stesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
9.10.09 10:05

Tak já jsem víceméně také v posteli,protože mi sedí nějaká potvora na průduškách. \Vzala jsem si v práci 3dny volno. Ale když se mi odpoledne vrátí kačka ze školky,tak s ní normálně funguji,chodím na zahradu,vařím,koupu a ukládám,takže tak napůl.

Těch 14dní bude dlouhých. Ale od pondělí jdu normálně do práce,tak to snad bude utíkat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
9.10.09 11:27

Ahoj sluníčko moc děkuji za. Já jsem ted 15tý týden a mimíska čekáme v dubnu začátkem. No nejdřív jsem si vyčítala že jsem na to noční šla ale pak jsem byla ráda ale u mě to taky bylo tim si aspon myslim že jsem nastoupila do nove práce a přestala jsem myslet na to jeslti se to povede a tak samozdřejmě jsem musela být opatrnější. v pronatalu nám 13. června (to byl poslední uspěšný pokus) tak nám řel pan dr že máme ještě večer s manželem se milovat no a to byl ten problem manžel přijel pozdě domu a já mezi tim šla do práce tak jsem stoho byla španá a pořád jsem si říkala že to nevijde že sme neuposlechli radu dr. a višlo :D a ty už máš za sebou IUI nebo tě to čeká???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
9.10.09 11:32

ahoj beo mě už je dobře ale stane se nekdy že ráno snídám a nák to nesedne. ale to už je jen vijímečně. jinak já jsem 15 týden to máme od sebe je týden co. ? to já zhubla jak jsem pořád byla na wc ale ted už by to mělo být dobrý.

sluníčko ty už jsi asi teda b yla na IUI přečetla jsem si to až když jsem odeslala vzkaz. tak budu držet moooc palečky. a pak písni jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
9.10.09 11:45

Simčo,já byla na IUI ve středu,tak mě čekají jěště dloooohé dny. Ale mám doma 3letou cácorku a chodím do práce,tak snad nebude čas na něco myslet.
Kačenku máme z IVF,nikdy předtím jsme IUI nezkoušeli. Tehdy jsme ho okamžitě odmítli a chtěli hned IVF,které se povedlo.
Věřím,že to ted také vyjde. manžel je ted za rekordmana s počtem spermií,tak věřím,že to klapne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
13.10.09 14:16

Ahoj holky,

tak jsem byla 12.10. v GESTu na gyn. vyšetení + UTZ ( folikul.), ovulace právě probíhá, všechny výsledky z krve jsou v normě, po gyn. stránce jsem v pořádku. :D Ještě mě čeká UTZ na průchodnost vejcovodů a pokud i to bude v pořádku, tak dr. u mě nevidí problém! :D 15.10. jdu ještě na UTZ-dosledování ovulace a dostanu Utrogestan. Dr. nám už na příští cyklus naplánoval 1.IUI :potlesk: Rozhodli jsme se s manželem, že i přes jeho horší SPG zkusíme nejprve IUI a ne hned IVF, jak nám doporučil dr. Chceme jít min. do dvou pokusů IUI a pak až IVF. Věřím, že když jsem v pořádku já, tak stačí jen spermoškám trochu pomoct… :wink: Tak snad to vyjde!

Zatím všechny zdravím a přeji úspěšné snaženíčko! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
13.10.09 20:32

Stepi!
Tak vyborne zpravy. Jste urcite na dobre ceste, tak preji hodne stesti a at vam to utece… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
14.10.09 10:33

Beo - děkuji… :) a ať se ti a mimískovi v bříšku daří… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
14.10.09 11:02

Ili tak jak ti to dopadlo s tím léčitelem. Jsem hoooodně zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
14.10.09 20:30

taky jsem chodím každý den nahlédat jestli už napsala íla jak dopadla - jsem taky hooooooooodně moc zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.10.09 18:38

Zdravím, holky, no já pořád čekám, nyní je to čtyři týdny od návštěvy léčitele, na které mi řekl, že to za čtyři týdny cca nebo měsíc dostanu a pak se máme snažit. Tak čekám … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.10.09 23:40

ílo: držím pěstičky ať ti to vyjde podle jeho předpovědi.

Já jsem měla jít tento měsíc na umělé, ale sestry to nějak popletly a poslaly mě žádanku na IUI tak budu muset jít jen na IUI, ale snad se tentokrát zadaří i to IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.10.09 12:03

Elli, taky na Tebe myslím. Uvidíš, tentokrát to vyjde !!!! ;-)
Já se pořád pozoruji, jestli už teda mám nějaké příznaky na MS, ale zatím pořád nic. :-( Snažím se tomu věřit, že jeho předpověď se naplní, ale bojím se, že půjdu se sklopenýma ušima na vyvolávačku a do pronatalu řešit další IUI … :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.10.09 16:27

ílo nebuď smutná, i kdyby to náhodou nevyšlo tak ještě není nic ztraceno pořád tady jsou jinší šance, které jednou MUSÍ VYJÍT jde o to nevzdávat to :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.10.09 22:42

Zdravim všechny, jak se máte? Chtěla jsem se zeptat na názor vim že je ješte brzo lae koukám po kočárku, líbí se mi kočárek Roan Marita akorát nemá otáčecí kola coš mi každej rozmlouvá abych si ho nekupovala, ale já jsem vysoká takže musim mít kočárek vysokej jen bych chtěla vědět názor a nebo jeslit ste snim nekdo měl zkušenosti. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí