Inseminace - co to přesně obnáší? Co znamená IUI AID a IVI AIN?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1623
29.10.09 09:40

Ahoj Eliz já si myslím,že jo,pokud je to tedy ovu. Já ji tento měsíc taky mela až 21 DC,tak jsem zvědavá,ale moc tomu nevěřím,že to u mě vyjde :( Navíc jsem si dneska dělala test na sliny a vypadá to,že i když jsem 28 DC,tak možná budu mít ovulku taky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.10.09 10:05

piki: tak jsme na to skoro stejně já si myslím, že i kdyby k tomu došlo tak to MS vyplaví a toho se bojím, někdo říká, že to nevadí tak nevím. dnes má přijet můj po 2 měsících tak na to hned musíme skočit a pak se jenom budeme modlit aby nám to vyšlo. tobě taky moc přeji aby se vám zadařilo. jo a ty testy na sliny si děláš čím? já používám Lady Q.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
29.10.09 12:06

Eliz já taky používám Lady Q. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.10.09 12:13

piki: a jsi s tím spokojená mě se někdy zdá, že to až ak přesně neukazuje někdy podle Lady Q mám plodné dny, ale když si udělám klasický test na OVU tak plodné dny nemám. jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
29.10.09 17:31

Eliz mě to tento měsíc ukazuje stejně jak tobě,ale před tím než jsem stimulovala,tak mi to ukazovalo jakš takš. Teď sem nějaká celkově rozhozená,protože mi Dr. 13DC na ultrazvuku řekla,že mám mikrocistické vaječníky :( ale myslím si podle hlenu,že jsem měla OVU 21DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
29.10.09 21:46

Ahoj holky , jak se máte a co je nového???

Piki - četla jsem na Snažilkách o tom kontryhelovém čajíku!
„Na otěhotnění“ se čaj pije od 1DC do OVU a pak už NE!!!!! Někde jsem četla (odkaz mi posílala 100% Aditka) že ze začátku těhu může čaj způsobit potrat kvůli překrvení sliznice ........ Potom se čaj pije někdy úplně ke konci těhu, ale lepší je čaj z maliníku :wink:

Holky tfuj tfuj tfuj ať brzo najdete // :huban: :huban: :huban:

• Citovat
  • Upravit
173
30.10.09 14:39

taky se přidám k tomu pití kontryhele já ho piji od prvního dne MS 2× děnně a po dobu 14 dní a pak ho vy:,–(ím, ale všimla jsem si, že mi to nějak rozhodilo MS vždy jsme mívala pravidelně MS po 28 dnech a co jsem začala pít kontryhel tak je to mezi 24-27 dny nevím jestli ho nemám vy:,–(it.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
31.10.09 09:09

Díky Veru to by bylo super,kdyby nám to pomohlo :D
Včera jsem byla u bylinkáře a na EFT. Docela zajímavá ta metoda EFT. Najdete ho holky na netu,když to zadáte do vyhledávače.
Bylinkář mi dal tři čaje na žlučník a až je dopiju,tak mám k němu zajít a dá mi i na těhu, prý je to neco s Peru a má s tím dobrou zkušenost :dance:

Jo Eliz máme stejný problém s tím,že když jsem se stimulovala,tak mi to chodilo 28 a nebo 27 DC a teď je to 30 DC a nic. Doufám,že nebudu muset jít na Agolutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
1.11.09 23:06

Piki co je to ten Agolutin :roll: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
2.11.09 09:58

Eliz me s tím vždycky vyvolávají MS. Je to asi progesteron. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
2.11.09 10:07

piki: aha to jsem neveděla.
jinak my jsme to tento měsíc vzdali sestřičky mě nějak neposlali na pojišťovnu papíry na IVF tak zase to musíme o měsíc odložit - úplně mě s tím serou už podruhé ne to zapoměli to snad není možné - ach jo.
a ty co jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
2.11.09 17:06

Elliz ta mě by to taky dost nasr…kdyby mi to udělali v nemocici :evil: A nemohla by sis to tam raději poslat sama,když jsou tak neschopné?

My zatím nic :nevim: Mrcha nikde,test čistý…ale léčím si teď ten žlučník bylinkama,tak doufám,že na tu lapku nebudu muset :dance:
Za tři týdny jak ty čajíčky dopiju,zajdu zase k bylinkáři,slíbil mi,že mi sežene čaj na to těhu. Prý se mu to u jedné paní už povedlo a to měla srůsty na vaječnících (já tam nemám nic) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
5.11.09 08:37

Holky tak kdepak jste???

Ílo tak jak to s tebou vypadá? Už těhulkuješ,tak jak ti řekl léčitel?

Elliz jak ty? Snažíte se? :dance:

Beo a jak se tobě daří a tvému bříšku? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
5.11.09 09:27

ahoj holky, můžu se zeptat, kolikátý den vám dělali inseminaci ? Já byla včera na UTZ, 9 DC a vajíčka zatím nic moc, tak mám přijít do CARu 14 DC a uvidíme.. Píchám si gonal 75, díky za info, Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1623
5.11.09 10:11

Luci mě ji dělali 13 a po druhé 15DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie